Kiedy wystawa w Katowicach?

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Wto mar 20, 2007 15:12

Figuletta pisze:
kinus pisze:takie prywatne zdanie bo w koncu to forum jest
Figuletta przyznam, ze co troche Cie poczytam, to utwierdzam sie w przekonaniu, ze dobrze, ze jednak do Was nie przystapilam
nie daj Boze mialabym inne zdanie niz Ty

Czy to Twoj glos w dyskusji na temat tego czy Uchwala Walnego Zebrania FPL jest sluszna? A moze to odpowiedz na pytanie zawarte w temacie tego wątku? Nie bardzo rozumiem :-) Moze zalozysz nowy watek dla tych ktorzy sa zadowolenie z tego ze nie sa czlonkami DCC? Chyba tam najlepiej Twoj post bedzie pasowac :-)

na szczescie nie jestes modem tego forum
i tak - jest to moje zdanie na temat prezesa klubu, ktoremu odmowiono organizacji wystawy w Katowicach
a jesli nie rozumiesz, to przeczytaj jeszcze moze ze dwa razy, to zrozumiesz
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Wto mar 20, 2007 15:14

Figuletta pisze:
Ćma pisze:
Mea culpa, mea culpa, że Zarząd Klubu nie dostał dyktafonu do kieszeni...

To moze powinien sie Zarzad wypowiedziec a nie TY? :-)

...Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę mieć nigdy zdania innego niz Prezes DCC. Nie będę mieć nigdy zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC...
...Nie będę nigdy pouczać Prezesa DCC. Nie będę nigdy pouczać Prezesa DCC. Nie będę nigdy pouczać Prezesa DCC. Nie będę nigdy pouczać Prezesa DCC. Nie będę nigdy pouczać Prezesa DCC...
Do you think this is wise, boy? Crossing blades with a pirate?
Obrazek

Ćma

Od: Wto sty 18, 2005 11:51

Post » Wto mar 20, 2007 15:19

Ćma pisze:...Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę mieć nigdy zdania innego niz Prezes DCC. Nie będę mieć nigdy zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC. Nie będę nigdy mieć zdania innego niż Prezes DCC...
...Nie będę nigdy pouczać Prezesa DCC. Nie będę nigdy pouczać Prezesa DCC. Nie będę nigdy pouczać Prezesa DCC. Nie będę nigdy pouczać Prezesa DCC. Nie będę nigdy pouczać Prezesa DCC...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Ach! Jest gorzej niz myslalem... Ale wcale Wam nie współczuje.
Figuletta

Figuletta

Od: Nie maja 29, 2005 11:34

Post » Wto mar 20, 2007 15:33

A ja cały czas zastanawiam się komu tak naprawdę zależało,by nie odbyła sie wystawa w Katowicach ( "czarna pusta dziura pod względem wystaw") którą miała zorganizować DCC ??
Analizuję w tej chwili stronę FIFe : http://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp od roku 2007 do roku 2012.
Są tam nasze polskie kluby (oprócz SMK w Żorach,SMK CC Rybnik i ŚKLMKR Katowice) ,które mają zarezerwowane terminy i organizują swoje wystawy.Terminu wystawy nie rezerwuje sie z dnia na dzień :? I wystaw tez nie mozna zorganizowac z dnia na dzień.
Na co czekały kluby śląskie będące w Federacji FPL ???? Może sie mylę ,ale nie sądzę :wink: ,by akurat te kluby miały najbardziej przeciwko DCC ,skoro same do 2010 roku nie były zainteresowane jakimkolwiek terminem i zorganizowaniem wystawy (same z siebie) .
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Wto mar 20, 2007 16:07

Ja wręcz przeciwnie nie żałuję, że należe do DCC! choć wcześniej należałam do jednego ze Śląskich klubów- który był moim pierwszym klubem a którym się bardzo rozczarowałam, i dlatego uciekałam z tamtąd gdzie pieprz rośnie ( i mimo że jestem ze Śląska uciekłam do DCC), i wiem z tamtych czasów, a było to nie dawno bo jeszcze zeszłego roku- że klub ten ani myślał robić żadnej wystawy. To właśnie my- hodowcy ze Śląska wyszliśmy z prośbą do naszego klubu czy nie pomógł by nam zoorganizować wystawy na Śląsku. Chcę przypomnieć, że w DCC jest nas ponad 50 osób ze Śląska (tu powinniście się zastanowić, dlaczego tak się dzieje, że hodowcy ze śląska uciekają na drugi koniec polski a nie chcą przynależeć do klubów Śląskich) i nie dzieje się tak dlatego, że nie chcemy mieć przeglądów miotów, czy też jeździć na wystawy, w wielu klubach też nie trzeba jeździć na wystawy, a tzw. przegląd miotu to czysta proforma, z tego co słyszałam od innych hodowców. Takiego prezesa jak nasz to tylko pogratulować, bardzo szybko i sprawnie załatwiane są wszelkie formalności, bardzo chętnie wysłuchuje sugestii innych, być może inny prezes dałby za wygraną, rozłożył ręce i powiedziałby :" chciał nam zrobić wystawe, ale niestety nie wyszło". A on jest mimo wszystko z nami i walczy o naszą sprawę- czyli hodowców ze Śląska. Tak trzymać!!- jesteśmy z Tobą!
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

kasssia14

Od: Nie lut 12, 2006 10:47

Post » Wto mar 20, 2007 16:16

kasssia14 pisze:Ja wręcz przeciwnie nie żałuję, że należe do DCC! choć wcześniej należałam do jednego ze Śląskich klubów- który był moim pierwszym klubem a którym się bardzo rozczarowałam, i dlatego uciekałam z tamtąd gdzie pieprz rośnie ( i mimo że jestem ze Śląska uciekłam do DCC), i wiem z tamtych czasów, a było to nie dawno bo jeszcze zeszłego roku- że klub ten ani myślał robić żadnej wystawy. To właśnie my- hodowcy ze Śląska wyszliśmy z prośbą do naszego klubu czy nie pomógł by nam zoorganizować wystawy na Śląsku. Chcę przypomnieć, że w DCC jest nas ponad 50 osób ze Śląska (tu powinniście się zastanowić, dlaczego tak się dzieje, że hodowcy ze śląska uciekają na drugi koniec polski a nie chcą przynależeć do klubów Śląskich) i nie dzieje się tak dlatego, że nie chcemy mieć przeglądów miotów, czy też jeździć na wystawy, w wielu klubach też nie trzeba jeździć na wystawy, a tzw. przegląd miotu to czysta proforma, z tego co słyszałam od innych hodowców. Takiego prezesa jak nasz to tylko pogratulować, bardzo szybko i sprawnie załatwiane są wszelkie formalności, bardzo chętnie wysłuchuje sugestii innych, być może inny prezes dałby za wygraną, rozłożył ręce i powiedziałby :" chciał nam zrobić wystawe, ale niestety nie wyszło". A on jest mimo wszystko z nami i walczy o naszą sprawę- czyli hodowców ze Śląska. Tak trzymać!!- jesteśmy z Tobą!

no no, jestem pod wrażeniem

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Wto mar 20, 2007 16:18

kasssia14 pisze:Takiego prezesa jak nasz to tylko pogratulować, bardzo szybko i sprawnie załatwiane są wszelkie formalności, bardzo chętnie wysłuchuje sugestii innych, być może inny prezes dałby za wygraną, rozłożył ręce i powiedziałby :" chciał nam zrobić wystawe, ale niestety nie wyszło". A on jest mimo wszystko z nami i walczy o naszą sprawę- czyli hodowców ze Śląska. Tak trzymać!!- jesteśmy z Tobą!

Bez urazy, ale Takie Przemówienia kojarzą mi się z dawnymi czasami... :lol: :ryk:
Wątek z każdym nowym postem staje się coraz bardziej humorystyczny ;)
Ostatnio edytowano Wto mar 20, 2007 16:22 przez Basienia, łącznie edytowano 1 raz
Basienia

Post » Wto mar 20, 2007 16:21

Kasiu wybacz, ale to brzmi jak scena z Misia :lol:
mam nadzieje, ze do szafy nie musicie podchodzic :lol:
Ostatnio edytowano Wto mar 20, 2007 16:23 przez kinus, łącznie edytowano 1 raz

kinus

Post » Wto mar 20, 2007 16:22

kasssia14 pisze:Takiego prezesa jak nasz to tylko pogratulować, bardzo szybko i sprawnie załatwiane są wszelkie formalności, bardzo chętnie wysłuchuje sugestii innych, być może inny prezes dałby za wygraną, rozłożył ręce i powiedziałby :" chciał nam zrobić wystawe, ale niestety nie wyszło". A on jest mimo wszystko z nami i walczy o naszą sprawę- czyli hodowców ze Śląska. Tak trzymać!!- jesteśmy z Tobą!

To mówiłem ja, Jarząbek.... [cytat z forumowej koleżanki]
Do you think this is wise, boy? Crossing blades with a pirate?
Obrazek

Ćma

Od: Wto sty 18, 2005 11:51

Post » Wto mar 20, 2007 16:23

kinus pisze:Kasiu wybacz, ale to brzmi jak scena z Misia :lol:
mam nadzieje, ze szafy nie musicie podchodzic :lol:

Napisz to jaśniej... bo może czegoś nie rozumie!
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

kasssia14

Post » Wto mar 20, 2007 16:26

nie ogladalas Misia?
to obejrzyj, polecam :)
doskonala komedia

kinus

Post » Wto mar 20, 2007 16:26

Ja nikogo w tym poście nie obrażałam, i nie rozumie dlaczego jestem przez Was obrażana! Mam prawo wyrazić jak każdy inny swoje zdanie, widać po Waszych odpowiedziach że to właśnie z Wami trzeba się zgadzać- bo jak masz inne zdanie to z Ciebie ironizują!
Ostatnio edytowano Wto mar 20, 2007 16:29 przez kasssia14, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kasssia14

Post » Wto mar 20, 2007 16:27

kinus pisze:nie ogladalas Misia?
to obejrzyj, polecam :)
doskonala komedia

To zależy czy ktoś lubi komedie!? w tym wątku nie ma nic śmiesznego, wręcz przeciwne jest to żałosne!
Obrazek

kasssia14

Post » Wto mar 20, 2007 16:38

wiesz
Mis jest doskonałą komedią dla nas, dla pokolenia, ktore juz moze sie z tego smiac
mysle, ze dla mojego dziadka byłby mniej zabawny
ale dziwie sie, ze nie widzialas

kinus

Post » Wto mar 20, 2007 16:40

:? dlaczego ja się spodziewałam takiego obrotu dyskusji?
w momencie,kiedy Figuletta zaczyna przedstawiać rzeczowe argumenty i przytacza odpowiednie fakty czy wrecz przepisy-nagle zaczyna się nagonka i wkładanie w usta słów,które nie padły.
Mało tego-widzę,że wiekszość doskonale wie,co się u nas dzieje...no,no-pogratulować wszechwiedzy.
Na podstawie logicznych i rzeczowych argumentów przytaczanych przez Figulettę zaczynacie dorabiać ideologię.
Rozumiem,że brakuje już argumentów rzezcowych i logicznych,wiec zaczynamy się podpierać cytatmi(Ćma,Kinus,Basienia-jeśli kogoś pominęłam,przepraszam)-no tak,jest to może i dobry sposób na wyjście z twarzą z dyskusji,w której chyba nie ma się racji,prawda?

Ja się pytam,jeśli mogę-o co Wam chodzi?
Dlaczego dyskutujecie z faktami?
Rozumiem,że niektórych ukłuły słowa i sformułowania-ale jakoś nikogo z Was nie bolało,jak takie i podobne słowa,za które teraz krytykujecie Figulettę padały pod adresem DCC?

Dla mnie jest to kolejny dowód na nietrawienie DCC,po prostu.
A z jakich powodów-moge się tylko domyślać

Czemu większość z oponentów nie komentuje faktów?Bo tu nie ma czego momentować-ale przecież można spróbowac ponownie dopiec DCC-dlaczego nie,to fajna zabawa! :?
A że tylko się tym bije pianę-cóz...nikt nie jest idealny.Jak nie ma nic mądrego do powiedzenia,to można robić za dowcipnisia-zawsze to godnie odwrócić uwagę :?
Obrazek
Obrazek
...i do tego Saszka-od 27.11.10

Dunia

Od: Nie kwi 09, 2006 19:45

[poprzednia][następna]