Wystawa, Pruszków k/Warszawy, 11/12 czerwca 2005

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Nie cze 05, 2005 10:21

bluecats pisze:Jeśli ktoś z innego klubu ma ochotę wystawić swojego kota na wystawie FIFe płaci 30 eu ,
tym bardziej że nie są członkami FIFe i za przeproszeniem te tytuły im się raczej nie przydadzą

Nie wiesz, to nie mów. Akurat ja spokojnie sobie mogę zdobywać oceny na wystawach FIFe i będą mi się liczyć.
Jedna cena dla wystawców spoza SHKRP? OK, w porządku. Tylko widzisz, jakoś te bodajże 2 oddziały potrafią traktować wszystkich Polaków niezależnie od przynależności związkowej po równo, czyli "promocją" obejmować wszystkich wystawców krajowych. PZF i ICF też mają jedną cenę i nie zasłaniają się tym, że wystawa WCF czy FFE kosztuje 25-30euro za dzień. Po prostu to mi się trochę niesprawiedliwe wydaje, że za wystawę w powiedzmy Pruszkowie płacę jak za np Pragę czy inną zagraniczną...
Dotychczas starałam się wybierać te "tańsze" wystawy, do których ani Łódź ani Pruszków nie należą, ale wyższa konieczność mnie "przymusiła" :(
Obrazek

lakshmi

Od: Pt mar 01, 2002 23:48

Post » Nie cze 05, 2005 11:08

Dobra, podpisuję protokuł rozbierzności ;)

Ja o Polsce i Polakach, wy o Niemcach i Czechach.
Ja o tym co łączy wszystkich hodowców kotów rasowych w Polsce, a wy o różnicach pomiędzy związkami.
Ja o ułatwianiu innym Polakom, a wy o cenie EUR 30
;D

Dobra, szkoda mi dnia. Porozmawiamy o tym jeśli będziemy mieli jeszcze ochotę, kiedy się spotkamy ;)
[url=http://www.ruscatclub.pl/]<remkey>
Obrazek[/url]

remkey

Od: Śro lut 11, 2004 1:39

Post » Nie cze 05, 2005 11:40

I jeszcze w temacie wątku :)

INFORMACJA DLA WYSTAWCÓW
Uprzejmie informujemy, że Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych w Pruszkowie w dniach 11 i 12 czerwca 2005 roku odbędzie się pod patronatem Prezydenta Miasta Pruszkowa i została włączona do obchodów DNI PRUSZKOWA 2005. Do udziału w wystawie zostali zaproszeni przedstawiciele władz Miasta i Starostwa, dziennikarze oraz Komendanci Policji Powiatowej i Straży Miejskiej. Nad bezpieczeństwem uczestników wystawy będą czuwały patrole Policji i Straży Miejskiej oraz pracownicy Agencji Ochrony Osób i Mienia GLADIUS specjalizującej się w ochronie imprez wystawowych. Miejski Zarząd Obiektów Sportowych będący współorganizatorem zapewnia stałe monitorowanie hali, wejścia do obiektu, jego otoczenia i parkingów. Wystawa będzie filmowana przez lokalną Telewizję Kablową.

remkey

Od: Śro lut 11, 2004 1:39

Post » Nie cze 05, 2005 16:32

remkey pisze:Ja o Polsce i Polakach, wy o Niemcach i Czechach.

nie my o FIFe i zwyczajach jakie są również w innych krajach -
jeśli w Niemczech ktoś z innego niż FIFe klubu np. WCF , TICA
( Niemiec - również )
to płaci jak obcokrajowiec

Laksmi - nie . nie wiedziałam że liczą wam się tytuły zdobyte na FIFoskich wystawach

Jeśli uważasz ,żę powinno być taniej - to niech ktoś się upomni - jakoś to uzasadni - tak jak to zrobili , chyba Litwini którzy często na nasze wystawy przyjeżdzają
Mojej szczęście w kolorze Blue

bluecats

Od: Czw sty 08, 2004 10:12

Post » Nie cze 05, 2005 16:36

Z tego co sie orientuje, bylo rozmawiane na temat "promocji", podobno jednak za malo ICFowcow jezdzi, zeby obnizka byla usprawiedliwiona. :?
Obrazek

lakshmi

Od: Pt mar 01, 2002 23:48

Post » Wto cze 07, 2005 11:04

Wiecie co Agal zdaje się wspomniał słowo PROSZĘ...
Ja z niego swego czasu skorzystałam i na wystawie byłam w normalnej cenie dla SHKRP.
Naprawde nie bolało, no może te 50 groszy które wydałam na telefon do szefowej klubu.

Myślę, że im więcej nas zacznie dzwonić i próbowac się dogadać w sposób kulturalny tym prędzej kluby SHKR lub czego kolwiek innego będą nas traktować jak ludzi.

Tylko pewnie my Polacy wolimy najpierw napyskować a potem narzekać.

Ja tam lubie wystawy organizowane do tej pory przez SHKR i jak nie z kotami to sam siępojawiam bo tak. Podobno ideą wystaw jest propagowanie któw rasowych, a nie rozgrywki fiansowe.
Aleks i koty EC Niunia i GEC Koszmarka, Mała, CH Harmonka, CH Elcia
Obrazek

Aleks1

Od: Pt paź 15, 2004 12:07

Post » Pon cze 13, 2005 7:54

Obrazek

Lilu

Od: Śro mar 03, 2004 16:41

Post » Pon cze 13, 2005 12:38

Ach to Ty tak wygladasz Lilu :) Widzialam, widzialam ciezko prace i troche lez, nie przejmuj sie.
dorota

Dorota I

Od: Śro sty 19, 2005 11:05

Post » Pon cze 13, 2005 14:56

Dorota I pisze:Ach to Ty tak wygladasz Lilu :) Widzialam, widzialam ciezko prace i troche lez, nie przejmuj sie.
dorota

Łzy to są dwie możliwości albo jak taka Pani umierała albo jak ^&^$&% wystawiał moją kotkę w Bisie a i trzecia jak płakałam w samochodzie że Brus jedzie do nowego domku.
Obrazek

Lilu

Post » Pon cze 13, 2005 19:34

Lilu pisze:a Lilu cięzko pracowała http://www.miau.pl/wystawy/45/index.php?u=1/87&m=1&t= :twisted:

Lilu, zobacz co znalazłam w moich "archiwach" :wink:

Przepraszam za jakość fotki, nie wiem czy to była Twoja wystawa :?: :wink:

http://upload.miau.pl/1/17970.jpg

:wink:

ariell

Od: Wto wrz 17, 2002 19:21

Post » Pon cze 13, 2005 19:35

o kulca to ja :oops: :oops: :oops: :oops: pierwsza wystawa Lilu 8) 8)
Obrazek

Lilu

Post » Pon cze 13, 2005 19:51

Lilu pisze:o kulca to ja :oops: :oops: :oops: :oops: pierwsza wystawa Lilu 8) 8)

czyli wspaniałe początki 8)
:ok:
Mojej szczęście w kolorze Blue

bluecats

Od: Czw sty 08, 2004 10:12

Post » Wto cze 14, 2005 13:27

Lilu pisze:
Dorota I pisze:Ach to Ty tak wygladasz Lilu :) Widzialam, widzialam ciezko prace i troche lez, nie przejmuj sie.
dorota

Łzy to są dwie możliwości albo jak taka Pani umierała albo jak ^&^$&% wystawiał moją kotkę w Bisie a i trzecia jak płakałam w samochodzie że Brus jedzie do nowego domku.

Alez sie naplakalas na tej wystawie. Jakas Pani umierala? Boze jedyny, nic nie wiem, na ten temat, cos sie takiego stalo?

Dorota I

Od: Śro sty 19, 2005 11:05

Post » Wto cze 14, 2005 13:42

Dorota I pisze:
Lilu pisze:
dorota

Alez sie naplakalas na tej wystawie. Jakas Pani umierala? Boze jedyny, nic nie wiem, na ten temat, cos sie takiego stalo?

Chyba jestem ślepy, bo choć byłem to nie widziałem, by ktoś umierał :?

Jasper

Od: Nie maja 16, 2004 0:59

Post » Wto cze 14, 2005 13:57

Ano była taka sytuacja rozpisywać się nie bede :roll: to wszystko działo sie w sektorze wiec mogliscie nie widziec. To nie było na tej wystawie
Obrazek

Lilu

[poprzednia][następna]