wystawa SHKR 12-13.02.2005

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2005 10:15

Natka pisze:a... Ty chyba na FIFe się wybierasz... nie doczytalam
Nasza WCF jest tydzień później 12/13

Alex wybiera się z nami na WCF 8)
Archie + Czorcia Strachulec + Duszka za TM + reszta bandy

archie

Od: Pt paź 31, 2003 12:12

Post » Czw lut 24, 2005 10:19

Natka pisze:a... Ty chyba na FIFe się wybierasz... nie doczytalam
Nasza WCF jest tydzień później 12/13

Ja jade z dziećmi na obydwie. Teraz do Rygi, a potem na naszą PZF w kwietniu, a jeszcze się zastanawiam czy nie wskoczyć na początku kwietnia NA SHKR. Było tak fajnie, że moze się znowu wybiorę.

Dzięki za troskę, do hotelu już się dołączyłam. Trochę poszukuję transportu, ale chyba namówię męża albo mamę. Chętnie byśmy pojechali w "konwoju" :)
Aleks i koty EC Niunia i GEC Koszmarka, Mała, CH Harmonka, CH Elcia
Obrazek

Aleks1

Od: Pt paź 15, 2004 12:07

Post » Czw lut 24, 2005 14:25

Aleks1 pisze:Dzięki za troskę, do hotelu już się dołączyłam. Trochę poszukuję transportu, ale chyba namówię męża albo mamę. Chętnie byśmy pojechali w "konwoju" :)

My generalnie będziemy wyjeżdżać w piątek rankiem, żeby na spokojnie dojechać. Zresztą jak tylko przekroczy się granicę z Litwą - to lepsza droga i na luzie jedzie się do samej Rygi. Archi chyba też będzie rano w piątek wyjeżdzać - więc można "konwojem" - choć tam naprawdę jest bezpiecznie.
Pozdrawiam
Natka
Obrazek

Natka

Od: Nie lut 02, 2003 20:04

Post » Czw lut 24, 2005 15:21

Narazie kwestia transportu u mnie zmienia sie z dnia na dzień. Moi znajomi chcą się podłączyć z wyjazdem turystycznym.
Ja raczej chcę wyjechać po południu. Niestety dopiero zmieniałam robotę i nie bardzo mogę sobie wziąść urlop :(
Obrazek

Aleks1

Post » Czw lut 24, 2005 15:24

Wiecie co wpadłam jak śliwka w kompot z tymi wystawami.

Normalnie to już nałóg - chyba. Ale uwielbiam spotykać się z ludźmi na wystawach i pokazach
Obrazek

Aleks1

Post » Czw lut 24, 2005 22:37

Witam,
W imieniu mojego cicia Astonka, bardzo bardzo dziękuję Wszystkim za gratulacje, a także za wsparcie i pomoc okazaną nam na wystawie.
Szczególnie Państwu, którzy siedzieli obok nas z cudowną czarno-białą koteczką.
Był to nasz absolutny debiut i szczęście jakie nam przypadło w udziale było i jest tak wielkie, że przyznam się szczerze, że niewiele pamiętam z tego dnia wystawy.
Oprawa i nagrody były i sa super.
Serdeczne pozdrawiam wszystkich.
Patycja

Patrycja

Od: Sob sty 17, 2004 12:56

Post » Pt lut 25, 2005 8:56 wystawy

mam kilka pytan odnosnie wystaw pzf: jakie sa oplaty za wystawe ? czy ma ktos transporterki na kolkach,takie z raczka ,i czy to zdaje egzamin ?tzn.czy jest raczka solidna i kolka ?nie bardzo wiem czy poradze sobie z kilkoma kotami ,a chcialabyn ,zeby jednak ktos je ocenil.jakie ew.hotele w warszawie maja pzryteone ceny i przyjmuje koty :roll: bede wdzieczna za info. :)

deja-vu

Od: Wto cze 01, 2004 17:49

Post » Pt lut 25, 2005 9:36

Są jakieś hotele w okolicach naszej hali wystawowej. pewnie jak się pokaże info o wystawie to będzie też info o hotelach. Jak znajde to podeśle
Obrazek

Aleks1

Post » Pon lut 28, 2005 0:34 wystawy

aleks -dzieki czekam. :D

deja-vu

Od: Wto cze 01, 2004 17:49

Post » Czw mar 03, 2005 12:43

czy oprócz tego co wiem, że mam zabrać na drogę dla kiciusiów? Czy ktoś może mi powiedzieć jak ję do drogi przygotować? Nie wiem czy mam im np. dać jeść czy nie?
Obrazek

Aleks1

Post » Czw mar 03, 2005 12:57

Aleks1 pisze:czy oprócz tego co wiem, że mam zabrać na drogę dla kiciusiów? Czy ktoś może mi powiedzieć jak ję do drogi przygotować? Nie wiem czy mam im np. dać jeść czy nie?

zależy jak koty znoszą podróż. Jeżeli nie mają żadnych sensacji, nie ograniczałabym im jedzenia przed podróżą. Ale jeżeli zdarzają się wymioty, to nakarmiłabym wieczorem, zabrała przed snem miski i podróżowałabym z kotami rano na czczo. Niestety na działalność odwrotną (tzn rozwolnienie w podróży) nie ma metody :(
Jeżeli kot się obficie ślini w poróży można - dla ochrony kryzy - założyć mu śliniak, choć ślina po wyschnięciu bardzo ładnie sie rozczesuje.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw mar 03, 2005 13:18

moje dziewczyny nie mają problemu z jazdą Cleo śpi a mała niestety płacze. Nigdy nie miały rozwolnienia ani nic takiego.
Co ile godzin powinnam się zatrzymać i je przewietrzyć?

U moich nie ma problemu z kryzą bo to brytyjki, wieć raczej same radząsobie z futrem. :)
Jeśli ktoś moze to proszę o wszelkie porady.
Obrazek

Aleks1

Post » Czw mar 03, 2005 13:38

Aleks1 pisze:moje dziewczyny nie mają problemu z jazdą Cleo śpi a mała niestety płacze. Nigdy nie miały rozwolnienia ani nic takiego.
Co ile godzin powinnam się zatrzymać i je przewietrzyć?

U moich nie ma problemu z kryzą bo to brytyjki, wieć raczej same radząsobie z futrem. :)
Jeśli ktoś moze to proszę o wszelkie porady.

Myślę, że tak co 3 godziny jazdy dobrze byłoby otworzyć przenoski, wystawić kuwetkę i dać im szansę na rozprostowanie nóg w samochodzie i ew. skorzystanie z toalety. Może łyk wody z miseczki? Parę chrupek z ręki?
Obrazek

MariaD

Post » Czw mar 03, 2005 13:45

A CZY JEST DOBRYM POMYSŁEM WYPUSZCZENIE ICH NA PARKINGU NA SMYCZKACH?? Moja Cleo woli załatwiać się na podwórku. Ale nie wiem czy warto im robić nadzieję?
Obrazek

Aleks1

Post » Czw mar 03, 2005 14:06

Aleks1 pisze:A CZY JEST DOBRYM POMYSŁEM WYPUSZCZENIE ICH NA PARKINGU NA SMYCZKACH?? Moja Cleo woli załatwiać się na podwórku. Ale nie wiem czy warto im robić nadzieję?

A jak trafią łapkami na plamę oleju lub benzyny albo jakieś inne świństwo? :x Blotko też jest miłe na wypielęgnowanym kocie :wink:
No i nigdy nie wiesz czy w tym miejscu nie załatwiał sie jakiś inny kot.
Ja nie wypuszczam na smyczce: białe łapki starannie doprane przestałyby być białe :D
Obrazek

MariaD

[poprzednia][następna]