Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
lrafal pisze:udostępniłem na profilu FPL
mruczki2 pisze:Witam
Uprzejmie jak to pisze Zajadek informuję ,,,Międzynarodowe Wystawy Kotów Rasowych organizowane przez Cat Club Pomerania były zawsze i pozostaną KAMERALNE staramy się aby jakość była na pierwszym miejscu ,i kontakt z wystawcą bo to istotna sprawa dla początkujących . Szczecin zawsze wita piękną pogodą ,,,tym razem gościnny Goleniów też słonkiem powita . Ilość kotów zapewne Rafał poda jutro .
Pozdrawiam i do zobaczenia życząc szczęśliwej drogi.
Prezes Cat Clubu Pomerania Szczecin.
mruczki2 pisze:Przykro mi bardzo,ale nie będziemy mieli osłon pod klatki ,próbowałam zdobyć ,ale nie udało ,za to bardzo przepraszam .Pachnącymi pączkami będę przepraszać .
Pozdrawiam i do zobaczenia
Witek Nowak pisze:Nas nie będzie.... Życie jest paskudną sinusoidą
ewry pisze:mruczki2 pisze:Przykro mi bardzo,ale nie będziemy mieli osłon pod klatki ,próbowałam zdobyć ,ale nie udało ,za to bardzo przepraszam .Pachnącymi pączkami będę przepraszać .
Oki:) dobrze że wiemy wcześniej, jeszcze jest na tyle dużo czasu,żeby coś we własnym zakresie zorganizować
Zajadek pisze:ewry pisze:mruczki2 pisze:Przykro mi bardzo,ale nie będziemy mieli osłon pod klatki ,próbowałam zdobyć ,ale nie udało ,za to bardzo przepraszam .Pachnącymi pączkami będę przepraszać .
Oki:) dobrze że wiemy wcześniej, jeszcze jest na tyle dużo czasu,żeby coś we własnym zakresie zorganizować
a można poprosić mniej więcej o wymiary takich osłon pod klatki - długość tak jak klatka to wiem ale nie wiem jakiej wysokości są nóżki - żeby za krótkich osłonek nie zrobićjutro akurat mam zaplanowane małe szycie to bym coś skonstruowała pod klatkę