Niestety chciałam się czegoś dowiedzieć dzwoniłam do oddziału Gdańskiego powiedzieli ze ZG powiedział że ich wystawy są złe i wszyscy z ZG oprócz P.Kurkowskiego głosowali za tym żeby ich związek organizował wystawe . Będę dzwoniła w następny wtorek po Pani z ZG odpowiedziała na moje pytanie związane z wystawą krótko proszę zadzwonić w następny wtorek
Koty podobno nalezy zglaszac do Poznania na adres pani Nalewaj. Moze warto w czwartek zadzwonic do poznanskiego oddzialu? no ale w nastepny, w ten jest swieto.
Powiem szczerze, ze wyznaczanie terminu sopockiej wystawy na ostatni weekend lipca/początek sierpnia w momencie, kiedy wystawa w Bydgoszczy ma juz od dawna termin 14-15 sierpnia, wydawało mi sie dziwne. Niby zgodne z przepisami, ale dziwne.
wystawa w Sopocie bedzie w terminie 31.07-1.08 i jest to informacja pewna. W poniedziałek był u nas p.Szymański zarezerwował salę, potwierdził hotele, a przesunięcie terminu jest juz potwierdzone w FIFE. więc wystawa się odbędzie.
Oddział sopocki nie może organizować wystawy ponieważ nasza przewodnicząca ma problemy rodzinne i nie jest w stanie dopilnować załatwienia wszystkiego...niestety z tego powodu musieliśmy zrezygnować...a do tego mamy teraz nieciekawą sytuację w oddziale...