ewry pisze:Cyt: "Uczestnicy BREED BIS MCO maja rabat na za 1 dzień wystawy 10 zł, za 2 dni wystawy - 20 zł"
Czy to znaczy , że każdy zgłoszony na 2 dni MCO ma zniżkę 20 zł? Czy ja źle rozumuję ?
Dobrze rozumiesz

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
ewry pisze:Cyt: "Uczestnicy BREED BIS MCO maja rabat na za 1 dzień wystawy 10 zł, za 2 dni wystawy - 20 zł"
Czy to znaczy , że każdy zgłoszony na 2 dni MCO ma zniżkę 20 zł? Czy ja źle rozumuję ?
mulancat pisze:ewry pisze:Cyt: "Uczestnicy BREED BIS MCO maja rabat na za 1 dzień wystawy 10 zł, za 2 dni wystawy - 20 zł"
Dobrze rozumiesz
Guciomania pisze:A ja mam pytanie, w kwestii warunków weterynaryjnych - rozumiem, że ja ze swoimi dwoma miotami nie mogę pojechać... Dzieciaki będą miały skończone 3 miesiące, będą dwukrotnie zaszczepione, ale 21 dni od wtórnego???? Co to za pomysł? Ledwo nowych właścicieli ubłagałam, żeby pozwolili mi je wystawić jeszcze przed przeprowadzką...
jagienka pisze:Ja myslałam o wystawieniu maluszka, ale nie da rady6-go 3 miesiące skończy, nie ma szans na 15 dni po 2 szczepieniu
elfik177 pisze:Super no to Dorotka się spotkamy nareszcie)) trzeba będzie to uczcić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości