Jednodniowa wystawa FIFe - trzy certyfikaty :)

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pt gru 21, 2012 10:00 Re: Jednodniowa wystawa FIFe - trzy certyfikaty :)

Na początku byłam przerażona- sama z dwoma kotami, latałam jak wściekła.....czerwona , spocona... Ale daliśmy radę :) faktycznie było tak, ze wołali nas jednocześnie np. do dwóch porównań. Ale sędziowie byli wyrozumiali, czekali, stewardzi panowali nad sytuacją. Koty niestety wykończone, mój straszy kocurek, Lesio, był już na końcu wściekły i chciał wszystkich pozabijać :)

No ale sukces też nam się trafił : Pompon dostał w jednym z paneli BIS kitten kat II:) super niespodzianka!

A czy pojechałabym jeszcze raz na taka impreze... To z perspektywy czasu - zdecydowanie tak, ale tylko z jednym kotem. Coż, przy odrobinie szczescia, w jeden dzień kot może zrobić championa! :)
Ostatnio edytowano Pt gru 21, 2012 11:29 przez ewry, łącznie edytowano 1 raz
ewa

ewry

Od: Pt wrz 21, 2007 8:05

Post » Pt gru 21, 2012 11:14 Re: Jednodniowa wystawa FIFe - trzy certyfikaty :)

ewry pisze:Na początku byłam przerażona- sama z dwoma kotami,

No właśnie, też się obawiałam, jak to będzie i na wszelki wypadek pojechałam tylko z 1 kotem.
Potem żałowałam.
Acha - bo ludzie pytają o klatki. Były 3 rodzaje: klasyczne czeskie "królicze", było też trochę "normalnych" oraz te które wystawcy sami sobie przywieźli (takie jak na wystawach CFA).
Z udogodnień jeszcze były numery kotów do oceny wyświetlane w 3 zestawach sędziowskich (prawie jak u nas).

pusiania

Od: Pon paź 09, 2006 13:35

[poprzednia]