mulancat pisze:Napisz sląd jedziesz? A na wystawie koniecznie poszikaj organizatorów, to pomozemy ogarnąć temat.
O! To też podłaczam się o ile można pod wskazówki

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
mulancat pisze:Napisz sląd jedziesz? A na wystawie koniecznie poszikaj organizatorów, to pomozemy ogarnąć temat.
Nelly pisze:NaszaBajka pisze:Witamkto jeszcze wybiera się do Leszna ?
Ja się jeszcze wybieram do Leszna, ale ja w takiej samej sytuacji, pierwszy raz![]()
A mojej hodowczyni nie będzie, tak wypadło i cała w strachu jestem jak sobie poradzę.
A z jaką koteczką jedziesz? Ja MCO.
Nelly pisze:Bardzo Wam mulancat, Avian i Yolanto dziękuję![]()
Troche lepiej na duszy, gdy się wie, że w razie czego można szukać ratunku
mów mi Fatum pisze:Szukam transportu do Poznania z okolic Warszawy w piątek dla małej mnie bez kotków i powrotu po wystawie do Warszawy. Jeśli znalazłby ktoś dla mnie miejsce w autku byłabym niewyobrażalnie wdzięczna. Proszę o info na pw lub predestination@interia.eu
Pozdrowienia, Anka
xenonek pisze:mów mi Fatum pisze:Szukam transportu do Poznania z okolic Warszawy w piątek dla małej mnie bez kotków i powrotu po wystawie do Warszawy. Jeśli znalazłby ktoś dla mnie miejsce w autku byłabym niewyobrażalnie wdzięczna. Proszę o info na pw lub predestination@interia.eu
Pozdrowienia, Anka
Aniu czy podróż będziesz umilać spiewem i tańcem ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości