Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
ewagrz pisze:A można prosić o zdjęcia przeszkód jakie będą ustawione, żeby wiedzieć co ćwiczyć
O-l-g-a pisze:a wygra brytuś, który cały tor pokona miiiiiigiem
lakshmi pisze:Oczyma wyobraźni ujrzałam persa w pełnym cwale, z rozwianym włosem, który deklasuje całe towarzystwo i szybkością i elegancją ruchu.
danunka pisze:lakshmi pisze:Oczyma wyobraźni ujrzałam persa w pełnym cwale, z rozwianym włosem, który deklasuje całe towarzystwo i szybkością i elegancją ruchu.
potrafią biegać i to szybko , potrafią przeskakiwać przeszkody, z prędkością światła (prawie) wbiegać /wskakiwać na wysoki drapak .... nie zawsze są li tylko i wyłącznie kanapowcami
wiem co mówię
po drzewach również
moja koteczka
lakshmi pisze:Oczyma wyobraźni ujrzałam persa w pełnym cwale, z rozwianym włosem, który deklasuje całe towarzystwo i szybkością i elegancją ruchu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości