Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
lrafal pisze:ale były agresywne.
lrafal pisze:Również wystawiam kota na tej wystawie, zgłosiłem po terminie i zapłacę na wystawie i jakoś nie czuje się oszukany, ale może to dlatego, że czytam dokładnie informacje o wystawie i jak czegoś nie wiem to grzecznie się pytam, a nie dzwonię z awanturą do organizatora.
lrafal pisze:czy masz potwierdzenie przelewu z datą 2.09 ?
Archidvx pisze:NIESTETY.. JAK SIE PROBUJE OSZUKAC WYSTAWCOW I CELOWO WPROWADZA W BLAD Z WYSOKOSCIA OPLAT TO POZNIEJ TRZEBA TO 'TUSZOWAC'
dimka pisze:Archidvx pisze:NIESTETY.. JAK SIE PROBUJE OSZUKAC WYSTAWCOW I CELOWO WPROWADZA W BLAD Z WYSOKOSCIA OPLAT TO POZNIEJ TRZEBA TO 'TUSZOWAC'
Oszukać ?![]()
Nikt nie zmieniał informacji o opłatach dla wystawców.
Archidvx pisze:Irafal rozumiem ze to do mnie z ta AWANTURA? Jak nie znasz faktow to prosze nie przekrecaj.. nie z awantura tylko z ZAPYTANIEM to po pierwsze.. po drugie pisalem wielokrotnie maile do klubu CCBydgoszcz ktore zostaly przepraszam ale OLANE.. czy to przed terminem czy juz po..
ODROBINĘ ZROZUMIENIA DLA WYSTAWCOW
Rudzielec pisze:dimka pisze:Archidvx pisze:NIESTETY.. JAK SIE PROBUJE OSZUKAC WYSTAWCOW I CELOWO WPROWADZA W BLAD Z WYSOKOSCIA OPLAT TO POZNIEJ TRZEBA TO 'TUSZOWAC'
Oszukać ?![]()
Nikt nie zmieniał informacji o opłatach dla wystawców.
To nie do końca prawda, bo informacje o opłatach zostały zmienione co najmniej raz.
xenonek pisze:lrafal pisze:Również wystawiam kota na tej wystawie, zgłosiłem po terminie i zapłacę na wystawie i jakoś nie czuje się oszukany, ale może to dlatego, że czytam dokładnie informacje o wystawie i jak czegoś nie wiem to grzecznie się pytam, a nie dzwonię z awanturą do organizatora.
Dziwne to tłumaczenie ale jeżeli zgłaszasz kota po terminie to inna sprawa ,
rozchodzi się o tych co zgłosili w terminie i fakty są takie
Koty zgłosiłem w terminie potwierdzenie dostałem 02.09.2011 o godz 22,50 uważam że jest to dowód że koty zostały przyjęte na wystawę i mogę dokonać wpłaty
02.09.2011 to piątek , w sobotę i niedzielę banki nie realizują przelewów czyli w grę wchodzi poniedziałek
Czyli tak się skład pieniądze będą na koncie organizatora we wtorek czyli 06.09.2011 ,
i dlatego uważam zapis organizatora za nie stosowny oraz nie mam zamiaru dopłacać na wystawie .!!!
Można zarabiać pieniądze w bardziej uczciwy sposób niż kosztem wystawców.![]()
Jeżeli się pomyliłem chociaż w jednym słowie to proszę mnie poprawić
I proszę bardzo tyle krzyku za wymysły organizatora.
UWAŻAM TEMAT ZA ZAMKNIĘTY BO RĘCE MI OPADAJĄ JAK TO CZYTAM....
Cat Club Bydgoszcz pisze:anemar pisze:HMM dopiero doczytałam co z tymi wpłatami, potwierdzenie dostałam 2 września o godz 19:46, wykonując zlecenie przelewu, przelew idzie dopiero na następny dzień. I co?. Czekałam na nostryfikację kota i nie wiedziałam czy zdąże, jestem za to ukarana. Absolutnie mi się to nie podoba. Ponadto wylicznie ile mam zapłacić za dwa koty według instrukcji drugi-kolejny itd wyszo mi, ze zapłacę więcej niż zgłoszone osobno. Czy to żart?
Użytkownicy przeglądający ten dział: _Marie_ i 2 gości