Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
spinoo pisze:Mam pytanie logistyczne .. Wiem że pewnie każdy wie , gdzie i jak dojechać do Międzynarodowych Targów Poznańskich , ale mozna jednak prosic nazwę ulicy a jeszcze lepiej jak do tej hali dojechać .
Basia_D pisze:(...)
uwielbiam psie wystawy - ach te wszytskie mordki, ktore wymizialam, nadal mam w pamieci olbrzymiego nowofunlanda, ktory postanowil wylizac mi dokladnie twarz![]()
no i ring, gdzie prezentowane jest m.in. agillity, psy przewodnicy - fantastyczne
kinus pisze:Baska jestes pewna tego wjazdu?
FluszakPluszak pisze:Basia_D pisze:(...)
uwielbiam psie wystawy - ach te wszytskie mordki, ktore wymizialam, nadal mam w pamieci olbrzymiego nowofunlanda, ktory postanowil wylizac mi dokladnie twarz![]()
no i ring, gdzie prezentowane jest m.in. agillity, psy przewodnicy - fantastyczne
Mogę się pod tym podpisać![]()
Basia_D wystawiałaś swojego psa? Czy jako widz byłaś ?
Ja jako widzka, ale w głowie mi się pomieszało i zastanawiam się nad wystawianiem jednej z suk
Basia_D pisze:kinus pisze:Baska jestes pewna tego wjazdu?
Tak,
w tym czasie beda inne targi i jest uzgodnione, ze dla naszych potrzeb wjazd bedzie od strony ul.Glogowskiej
kinus pisze:Basia_D pisze:kinus pisze:Baska jestes pewna tego wjazdu?
Tak,
w tym czasie beda inne targi i jest uzgodnione, ze dla naszych potrzeb wjazd bedzie od strony ul.Glogowskiej
czyli wjazd bedzie tam, gdzie wczesniej bylo wejscie? jak mielismy wystawy w hali nr 2?
zaraz naprzeciwko przejscia na PKP?
Basia_D pisze:Klub Felis Posnania serdecznie zaprasza na
XLI & XLII MIĘDZYNARODOWĄ WYSTAWĘ KOTÓW RASOWYCH
w Poznaniu pod patronatem Federation Internationale Feline – FIFe
20 & 21 listopada 2010r. (2 certyfikaty)
Międzynarodowe Targi Poznańskie hala nr. 1
Termin przyjmowania zgłoszeń – do dnia 15.11.2009 r.
Użytkownicy przeglądający ten dział: _Marie_ i 3 gości