MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro kwi 14, 2010 20:28 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Basiag pisze:Ja jadę sama, z jednym kotkiem. Zapisałam się tylko na sobotę. Jeśli mogłabym się zabrać z tobą byłabym wdzięczna :D

A kotek to młodociana RUS :D

Basiag a tak z ciekawości to jak "młodociany" to RUS? 3-6 czy 6-10?
Pytam, bo my też z młodzieżową się wybieramy :-)
Obrazek
Obrazek

Febems

Od: Nie lis 05, 2006 11:58

Post » Śro kwi 14, 2010 21:11 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

to sporo nas będzie :D
Mojej szczęście w kolorze Blue

bluecats

Od: Czw sty 08, 2004 10:12

Post » Śro kwi 14, 2010 21:29 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Rozumiem ze to normalne ze (moim zdaniem jedni z najprzyzwoitszych i najuczciwszych - zawsze dzielących sie swoimi blaskami i cieniemi hodowców) - jest nie przyjmowanych na wystawę ?!? Żadnej oficjalnej odpowiedzi tutaj od zarządu FPoz nie ma. Ja osobiście nie chce mieć nic wspólnego z takim klubem i wystawami przez nich prowadzonymi :evil:

narwanka

Od: Wto sty 23, 2007 18:32

Post » Czw kwi 15, 2010 10:03 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

milva b pisze:
Magis pisze:Czy ktoś z Poznania się wybiera i miałby jedno wolne miejsce w samochodzie? Człowiek+kot :) Dorzucę się do benzyny oczywiście.

Może będzie wolne :)

Milva to daj znać jak już będzie wiadomo :) Szukam transportu na sobotę i niedzielę, chcę wracać do Poznania na noc.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Czw kwi 15, 2010 10:27 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Magis pisze:
milva b pisze:
Magis pisze:Czy ktoś z Poznania się wybiera i miałby jedno wolne miejsce w samochodzie? Człowiek+kot :) Dorzucę się do benzyny oczywiście.

Może będzie wolne :)

Milva to daj znać jak już będzie wiadomo :) Szukam transportu na sobotę i niedzielę, chcę wracać do Poznania na noc.

No to jedziemy razem :) ja też wracam na noc do domu :) napisz mi na PW gdzie mieszkasz.
Milva B
Obrazek
Nasze Koty: http://www.divine-cats.eu

milva b

Od: Czw mar 30, 2006 21:24

Post » Czw kwi 15, 2010 10:33 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

super, juz piszę :mrgreen:

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Czw kwi 15, 2010 17:35 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Wystawa zbliża się wielkimi krokami. Mamy już prawie wszystko :) Medale dla zdobywców BIV-ów, pamiętkowe nominacje do BIS. Brytki i norwegi również będą mogły zdobyć piękne (mam nadzieję) nominacje do BIS do Mistrzostw Polski i Specjalu BRI. Zwycięzcy poszczególnych grup NFO i BRI otrzymaja puchary od Felis Posnanii, a zwycięzcy BOB NFO i BOB BRI puchary burmistrza i starosty. Również będą nagrody rzeczowe ufundowane przez Klub Milośników Kotów Norweskich Lesnych Agnar i dla BRI też będą.
Dla wszystkich kotow nominowanych do BIS będzie żwirek "Benek", o ile nie zawiedzie logistyka Certechu :) Tak więc 1 i 2 maja wszystkie kocie ścieżki prowadzą do Kościana :ok:
Obrazek

Ramon

Od: Nie paź 31, 2004 20:54

Post » Czw kwi 15, 2010 18:00 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

I już z niecierpliwością czekamy na 1 i 2 maja :)

Tona

Od: Pon wrz 14, 2009 16:23

Post » Pt kwi 16, 2010 9:25 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

narwanka pisze:Rozumiem ze to normalne ze (moim zdaniem jedni z najprzyzwoitszych i najuczciwszych - zawsze dzielących sie swoimi blaskami i cieniemi hodowców) - jest nie przyjmowanych na wystawę ?!? Żadnej oficjalnej odpowiedzi tutaj od zarządu FPoz nie ma. Ja osobiście nie chce mieć nic wspólnego z takim klubem i wystawami przez nich prowadzonymi :evil:

Chyba nie bardzo wiem o co chodzi, czy można szerzej

anemar

Od: Pon lis 24, 2008 18:42

Post » Pt kwi 16, 2010 9:36 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

anemar pisze:
narwanka pisze:Rozumiem ze to normalne ze (moim zdaniem jedni z najprzyzwoitszych i najuczciwszych - zawsze dzielących sie swoimi blaskami i cieniemi hodowców) - jest nie przyjmowanych na wystawę ?!? Żadnej oficjalnej odpowiedzi tutaj od zarządu FPoz nie ma. Ja osobiście nie chce mieć nic wspólnego z takim klubem i wystawami przez nich prowadzonymi :evil:

Chyba nie bardzo wiem o co chodzi, czy można szerzej

viewtopic.php?f=10&t=110117

viewtopic.php?f=10&t=110121

http://forum.nfo.pl/viewtopic.php?f=3&t ... d&start=45
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Pt kwi 16, 2010 10:35 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Łudziłam się, że to wszystko co się dzieje/działo w związku z imprezą w Kościanie to nieporozumienie. Że można to odkręcić. Widać nie można. Wykorzystywanie swoich pozycji/znajomości do osobistych porachunków jest nie tylko niesmaczne, ale i obrzydliwe i godne pogardy. Nie wpuszczanie pewnych osób na wystawę „bo ktoś go/jej nie chce” jest po prostu poniżej wszelkiej krytyki.

Nawet dla wroga trzeba mieć szacunek – tu go zabrakło. Możemy się nie lubić, możemy ze sobą nie rozmawiać, możemy uprzykrzać sobie życie jak tylko chcemy – ale naszym celem jest promocja ras, które przecież wszyscy kochamy. Mimo naszych osobistych animozji powinniśmy wspierać się w tym celu. Życie pokazało, że jednak niekoniecznie. Widać nie da się egzystować w kocim świecie bez podziałów. Wystawa w Kościanie miała być świętem nas, norwegowców i naszych kotów, teraz można przyrównać ją do olimpiady w Moskwie.

W związku z zaistniałą sytuacją wycofuję się, wraz z moim kotem, z wystawy. I dla tych, którzy zarzucą kolesiostwo – wycofałabym się z uczestnictwa w czymś takim niezależnie od tego czy sytuacja dotyczyłaby osób mi bliskich czy bardzo odległych. Bo trzeba mieć przede wszystkim odrobinę szacunku do samego siebie.
Ruda Paskuda :twisted:

Obrazek

Rudzielec

Od: Pt maja 11, 2007 9:31

Post » Pt kwi 16, 2010 10:59 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Rudzielec pisze: Wystawa w Kościanie miała być świętem nas, norwegowców i naszych kotów, teraz można przyrównać ją do olimpiady w Moskwie.

W związku z zaistniałą sytuacją wycofuję się, wraz z moim kotem, z wystawy. I dla tych, którzy zarzucą kolesiostwo – wycofałabym się z uczestnictwa w czymś takim niezależnie od tego czy sytuacja dotyczyłaby osób mi bliskich czy bardzo odległych. Bo trzeba mieć przede wszystkim odrobinę szacunku do samego siebie.

Wycofałam swoje zgłoszenie. A miało być tak pięknie.
Obrazek

Atlas

Od: Pon lip 21, 2003 22:50

Post » Pt kwi 16, 2010 13:02 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Izolda

Od: Czw gru 09, 2004 20:55

Post » Pt kwi 16, 2010 13:28 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Basiag pisze:Ja jadę sama, z jednym kotkiem. Zapisałam się tylko na sobotę. Jeśli mogłabym się zabrać z tobą byłabym wdzięczna :D

A kotek to młodociana RUS :D

No to jedziemy.:)
Bluebis też sobota? Bo na RCC nikt się nie loguje, privy nie dochodzą.:)
Obrazek

Martaaa

Od: Nie lut 12, 2006 12:30

Post » Pt kwi 16, 2010 14:38 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Witam,

mimo iz nie hodujemy norwegow postanowilismy takze nie zglaszac sie na wystawe w koscianie.

Atlas pisze:
Rudzielec pisze: Wystawa w Kościanie miała być świętem nas, norwegowców i naszych kotów, teraz można przyrównać ją do olimpiady w Moskwie.

Wycofałam swoje zgłoszenie. A miało być tak pięknie.
Obrazek

wayless

Od: Śro kwi 16, 2008 22:25

[poprzednia][następna]