Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
izsy pisze:A ja mam pytanko z innej beczki, bo jako kobitka juz sie martwie w co sie ubrac hihi...
Chodzi mi o to
1 - skoro wystawcy beda podzieleni w sektorach wg kraju, to czy sie ludziska patriotycznie pokaza - bialo czerwone dodatki albo ubranie klatek?
2 - Gala wieczorna bedzie taka calkiem na galowo w sensie panowie pod krawatem, a panie suknie do samej.... hm..ziemi, boa, fifka i kapelusz
9no - wiecie o co mi chodzi, to taka przenosnia)??? czy tez luz blus?
Roulett pisze:Czy w Poznaniu, niekoniecznie w pobliżu Targów, ale z w miarę dobrą komunikacją znajdę jakiś nocleg/hostel/kwaterę prywatną, która nie daje popalić po portfelu? Szczególnie po studenckim portfelu?
Niestety przez pkp będę zmuszona przyjechać prawdopodobnie dzień wcześniej....
Magis pisze:w Poznaniu m.in na Jeżycach ale nie tylko, w okolicach targów, pojawiła się cała masa hosteli, nie wiem czy przyjmują z kotami, ale warto podzwonić bo ceny mają często konkurencyjne a warunki ok (są to zazwyczaj kilkupokojowe mieszkania w kamienicach poprzerabiane na hostele z kuchnią i łazienką do dyspozycji gości) Np.
Cinnamon hostel 135 zł za pokój dwuosobowy
http://www.hostel.nocowanie.pl/url - 50 zł pokój jednoosobowy
Apartamenty Velvet
Hostel Jeżyce
Cinema Paradiso -10 minut piechotą od targów
Fusion Hostel
Apartamenty Pomarańczarnia
PitStop Hostel
nieco dalej, przy starym rynku, bezpośredni dojazd tramwajem do MTP
Hostel Quadro
Amusia pisze:A czy taki hodowca jak ja co w FPL hodowlę ma ale nie jedzie z kotami może na postawie kopi rejestracji przydomka albo coś wejść bez biletu? wkoncu ja tam nie idę dla zwiedzania a jedynie dla poplotkowania z przyjaciółmi których i tak znam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 255 gości