W jakim czasie najlepiej wziąć zaświadczenie od weta?
Mogę już dziś, czy lepiej dopiero we wtorek?
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
wistra pisze:Mogę już dziś, czy lepiej dopiero we wtorek?
Satyr77 pisze:My będziemy z Natanielem Słońce Sajan*PL, taki rudy misio, łatwy do poznania.
Ryś Anulki będzie miał klatkę koło Gaminy i ewagrz, więc i bez katalogu ją znajdzieszKocurro pisze:anulka111 pisze:zwlaszcza przy halasie na wystawie-moze faktycnzie doczepic karteczki przy klatkach tkaie samoprzylepne z nickami?
znajdę Cię po numerze w katalogu![]()
widzę, że głaskaczy wystawowych to troche jest
ja ostatnio dostałam do pogłaskania, a nawet na ręce dobrze ofutrzoną persiczkę
a skąd taka pewność?ewkaa pisze:Ryś Anulki będzie miał klatkę koło Gaminy i ewagrz, więc i bez katalogu ją znajdziesz
nie wcześniej niż w środę. Czytać trzebawistra pisze:U mnie będzie na klatce napis wistra, bo z koszulką taką raczej nie zdążę
W jakim czasie najlepiej wziąć zaświadczenie od weta?
Mogę już dziś, czy lepiej dopiero we wtorek?
Mysza pisze:a skąd taka pewność?ewkaa pisze:Ryś Anulki będzie miał klatkę koło Gaminy i ewagrz, więc i bez katalogu ją znajdziesz![]()
Mysza pisze:a skąd taka pewność?ewkaa pisze:Ryś Anulki będzie miał klatkę koło Gaminy i ewagrz, więc i bez katalogu ją znajdziesz![]()
Oberhexe pisze:Rudzielec pisze:U Megi, oba babsztyle bierzesz? Szaleństwo
ObaMetanka ma ciągle futro w dobrej kondycji, a poza tym one się bardzo kochają obydwie, więc będzie im raźniej razem
A Ty z kim?
anulka111 pisze:Isia wyniki beda za tydzien ,kiedy bedzie wystawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość