Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
wayless pisze:...tfu tfu, jak wszystko pojdzie po naszej mysli, Fauna na warszawskiej wystawie w niedziele skonczy Europe, stajac sie jednoczesnie pierwsza URODZONA W POLSCE biala devonka z takim tytulem i /chyba - na 90%/jednoczesnie najmlodszym devonem w PL z tym tytulem /ale to jeszcze sprawdzamy/...
tak wiec bedziemy na 210%
KatarzynaPost pisze:wayless pisze:...tfu tfu, jak wszystko pojdzie po naszej mysli, Fauna na warszawskiej wystawie w niedziele skonczy Europe, stajac sie jednoczesnie pierwsza URODZONA W POLSCE biala devonka z takim tytulem i /chyba - na 90%/jednoczesnie najmlodszym devonem w PL z tym tytulem /ale to jeszcze sprawdzamy/...
tak wiec bedziemy na 210%
Nie, nie, nie kochani! Muszę Was niestety rozczarować!
PIERWSZĄ URODZONĄ W POLSCE białą Devonką z tytułem EC,
jest nasza EC Dona Skarabeusz*PL,
która wszystkie tytuły zdobyła w rekordowym czasie 7miesięcy i 10dni,
a ostatni CACE certyfikat uzyskała mając dokładnie półtora roku.
Trzymamy kciuk za SC Fauniaka.
Amusia pisze:To chwal się że jest 2 kotem z tym tutułem. 2 to też super.
KatarzynaPost pisze:która wszystkie tytuły zdobyła w rekordowym czasie 7miesięcy i 10dni,
Madzik pisze:KatarzynaPost pisze:która wszystkie tytuły zdobyła w rekordowym czasie 7miesięcy i 10dni,
A to już nie jest w ogóle powód do dumy. Biedna kotka.
Madzik pisze:KatarzynaPost pisze:która wszystkie tytuły zdobyła w rekordowym czasie 7miesięcy i 10dni,
KatarzynaPost pisze:Madzik pisze:KatarzynaPost pisze:która wszystkie tytuły zdobyła w rekordowym czasie 7miesięcy i 10dni,
Hm... Ja też bym się chciała dowiedzieć co Cię Madzik upoważnia,
do wydawania takich sądów?
Jestem pewna, że nie znasz ani nas, ani naszych kotów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 7 gości