Moderator: DoBo
Atlas pisze:Czy ktos moze mi podac program wystawy - tzn do której sa przyjęcia w sobote i w niedziele i o której zaczyna sie ocena itp.
I jeszcze jedne z jakiej stacji jest blizej do wystawy Łodz Widzew czy Łodz Kaliska?
detinka pisze:Czy na tej wystawie będą koty wszystkich ras czy tylko obejmuje rasy wymienione w programie ?
Chciałąbym pooglądać wystawę i jak wszystko się odbywa, jednak nie wiem czy warto jechać 200 km
Ave pisze:Atlas pisze:Czy ktos moze mi podac program wystawy - tzn do której sa przyjęcia w sobote i w niedziele i o której zaczyna sie ocena itp.
I jeszcze jedne z jakiej stacji jest blizej do wystawy Łodz Widzew czy Łodz Kaliska?
Program wystawy: Sobota i Niedziela
Rejestracja i kontrola weterynaryjna 08.00 – 09.30
Korekty 09.30 – 10.00
Oceny kotów od 10.00
Best in Show około 17.00
Zamknięcie wystawy Sobota około 19.00 Niedziela około 18.30
Odległość od obydwu stacji porównywalna, najbliżej z Fabrycznegodetinka pisze:Czy na tej wystawie będą koty wszystkich ras czy tylko obejmuje rasy wymienione w programie ?
Chciałąbym pooglądać wystawę i jak wszystko się odbywa, jednak nie wiem czy warto jechać 200 km
rasy objęte w programie będą miały swój dodatkowy konkurs, natomiast na wystawie będziemy gościć przedstawicieli co najmniej 20 raswięc warto i zapraszam
Atlas pisze:blizej z Łodzi Kaliskiej na wystawę?
Czy ktos z Łodzi moze polecic jakąś korporacje Tax z numerem tel.
  Zgłoszenie elektroniczne nie działa , wymaga podania hasła  
Użytkownicy przeglądający ten dział: edyta.nowak87, Felis Posnania i 5 gości