PS. Mogę mieć własną klatkę i własne krzesła i pomóc w sprzątaniu hali.
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Ewa_Kurz pisze:Przez ostatni tydzień nie miałam dostępu do internetu i należę do tych, którzy sie spóźnili. Gdyby ktoś z Was miał informację o czyjejś absencji to może jeszcze udało by mi się wskoczyć na jego miejsce. Zależy mi bardzo, a tym razem to naprawdę nie moja wina.
PS. Mogę mieć własną klatkę i własne krzesła i pomóc w sprzątaniu hali.
Agu-Arti pisze:A do ktorej sa przyjmowane koty na kontrole weterynaryjna.
Pytam bo istnieje ryzyko ze pociagiem bede jechala z Wawy i na stacji Krakow Glowny bede o 9.00.
Maddha pisze:Agu-Arti pisze:A do ktorej sa przyjmowane koty na kontrole weterynaryjna.
Pytam bo istnieje ryzyko ze pociagiem bede jechala z Wawy i na stacji Krakow Glowny bede o 9.00.
Wg. programu wystawy w sobotę kontrola jest do 9.00- będę jechała tym samym pociągiem i też martwi mnie, że w Kraku będziemy punkt 9.00... Mam nadzieję, że to nie będzie jakiś duży problem..?
fanaberia pisze:Też będę jechała tym samym pociągiem.![]()
Jaką korporację taksówek rekomendujecie (prośba o podanie numeru tel.)?
Ka$ia pisze:Wszystkich potencjalnych "spóźnialskich" proszę o kontakt - dobermania@psy.pl.
Atlas pisze:To jedziemy tym samym pociągiem. Myślę że takich osób bedzie więcej.
Moze razem taxi na wystawe?
BartolloMeo pisze:podobno w tym czasie jakieś dni Krakowa na rynku czy co?
no REWELACJA
lrafal pisze:EXO - 6
PER - 41
ACL - 3
MCO - 106
NFO - 27
RAG - 12
SBI - 6
SIB - 25
ABY - 1
BEN - 2
BRI - 43
BUR - 5
CHA - 1
CRX - 3
DRX - 19
EUR - 2
MAU - 1
RUS - 6
SNO - 1
OSH - 9
PEB - 2
SIA - 4
DOM - 2
--------------------------------------------------------------------------------
Razem: 327
fanaberia pisze:No i co, nikt nie odpowie na moje pytanie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość