Łódź 3/4.11.2007-Halloween Cat Show

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro wrz 26, 2007 16:48

Dzięki Ave.

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Śro paź 03, 2007 10:14

i ja sie wybieram dio Łodzi, z moim dzieckiem :D Maszką/ CH Dark Moon Cień Pantery*PL/
wystawy w Łodzi sa super, a jeszcze ten Haloween Show :D
bedziemy robic Intera.

i mam pytanie-moja ragdollka jesr w umaszczeniu RAG n-czy kwalifikuje sie na show czarnych kotow? domyslam sie ze nie ale wole sie dopytać.
Obrazek Obrazek

Agłaja^..^

Od: Czw lip 07, 2005 12:37

Post » Śro paź 03, 2007 10:19

A ja mam jeszcze jedno pytanie, przebranie i klatka tematyczna obowiązuje w obydwa dni wystawy?

najmysia

Post » Śro paź 03, 2007 11:59

Agłaja^..^ pisze:i mam pytanie-moja ragdollka jesr w umaszczeniu RAG n-czy kwalifikuje sie na show czarnych kotow?

Cyput jest ABY n, więc podczepiam się pod pytanie :D
czterej pancerni.... i piesy dwa :)
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Gacusiowa

Od: Wto gru 09, 2003 12:22

Post » Śro paź 03, 2007 18:31

cóż, dobre pytania 8) , ale ...
RAG n - nie, bo każdy RAG to point :wink:
ABY n - nie, bo oprócz "n" jest 25 tylko bez zapisu, bo wszystkie ABY są ticked :wink:
mówiąc po prostu do show kotów czarnych mogą startować tylko koty CZARNE takie jak u Baby-Jagi i już :wink:
nie pręgusy, nie pointy, nie ze srebrem czy złotem tylko absolutnie hebanowo czarne
wiem, że ten show nie jest dla wszystkich, ale i tak zapraszam na wystawę wszystkie kocie piękności.

Czy przebranie i klatka tematyczna obowiązuje w obydwa dni wystawy ?
powiem tak, nic nie jest obowiązkiem tylko dobrą wolą 8) , ale show kotów czarnych jest w sobotę i wybór najlepszego przebrania oraz dekoracji klatki odbędzie się również w sobotę, więc jeśli ktoś będzie chciał pobawić się w Halloween również w niedzielę to też O.K. :lol:
Ave

Post » Śro paź 03, 2007 18:46

Ave pisze:nic nie jest obowiązkiem tylko dobrą wolą Cool
no tak, słowo "obowiązują" nie było zbyt trafne :wink:
Ok, czyli bawimy się w sobotę :)

najmysia

Post » Pt paź 05, 2007 15:07

mam pytanie czy jest promocja dla wystawców w hotelu IBIS jak w zeszłym roku na haslo,,KOT"

sylwia1611

Od: Czw mar 17, 2005 17:37

Post » Nie paź 07, 2007 20:09

super pomysł z przebieraniem klatek (tylko czemu zniechęcacie do tego), no bo jak zrobić fajną klatkę mając jednego kota i 1/2 klatki do dyspozycji a dopłata 140 PLN za całą (klatke) to dużo za dużo wręcz napiszę paranoja (lepiej zgłosić drugiego kota i go nie wziąść).
Pytanie ilu hodowców tak zrobi (bo wychodzi taniej).
Jeśli ktoś się trudzi to nie powinno kazać się mu jeszcze słono za to płacić, już przecież ponosi jakieś koszty w związku
z ubraniem klatki i siebie. Więc myślę iż w takim wypadku dopłata powinna być raczej symboliczna, no 50 PLN to góra a nie 140.
:evil:
Myślę się wybrać na wystawe, lecz chyba zrezygnuje z przebierania klatki
Pytanie ilu hodowców tak zrobi :?:
Obrazek

BartolloMeo

Od: Wto wrz 20, 2005 21:11

Post » Pon paź 08, 2007 2:06

BartolloMeo pisze:jak zrobić fajną klatkę mając jednego kota i 1/2 klatki do dyspozycji a dopłata 140 PLN za całą (klatke) to dużo za dużo wręcz napiszę paranoja (lepiej zgłosić drugiego kota i go nie wziąść).

o tym samym pomyślałam :( ale znowuż dwa koty to mniejzse "pole do popisu" dla klatki :roll:

merkuria

Od: Wto kwi 19, 2005 21:36

Post » Pon paź 08, 2007 7:20

J na ostatniej wystawie w Łodzi dostałam nagrodę (za wystrój w stylu ludowym) a dysponowałam tylko połową klatki :wink:

Bonsaiowanat

Od: Pt maja 27, 2005 19:59

Post » Pon paź 08, 2007 7:49

BartolloMeo pisze:super pomysł z przebieraniem klatek (tylko czemu zniechęcacie do tego), no bo jak zrobić fajną klatkę mając jednego kota i 1/2 klatki do dyspozycji a dopłata 140 PLN za całą (klatke) to dużo za dużo wręcz napiszę paranoja (lepiej zgłosić drugiego kota i go nie wziąść).
Pytanie ilu hodowców tak zrobi (bo wychodzi taniej).
Jeśli ktoś się trudzi to nie powinno kazać się mu jeszcze słono za to płacić, już przecież ponosi jakieś koszty w związku
z ubraniem klatki i siebie. Więc myślę iż w takim wypadku dopłata powinna być raczej symboliczna, no 50 PLN to góra a nie 140.
:evil:
Myślę się wybrać na wystawe, lecz chyba zrezygnuje z przebierania klatki
Pytanie ilu hodowców tak zrobi :?:

Nikogo nie zniechęcamy, wręcz przeciwnie. A każdy klub również ponosi koszty niebagatelne w związku z organizacją wystawy - opłata za udział w wystawie wynika właśnie z tych kosztów i ciężkiej pracy wielu ludzi.
Twoje rachunki co do opłacalności nie są słuszne - wystawienie dwóch kotów = 260,- ; 280,- lub 300,- , a wystawienie jednego kota w całej klatce to 270,- lub 290,- w zależności od klasy wystawowej (liczę dwa dni)
ceny są porównywalne :wink:

co do IBISu to prowadzę rozmowy - zmieniła się dyrekcja hotelu i nie wiem czy coś uda się załatwić :wink:
Ave

Post » Pon paź 08, 2007 8:53

Czy będą jakieś hotele gdzie ceny dla wystawców uzgodniono na poziomie promocyjnym? Kiedyś do takich hoteli należał np.Reymont czy teraz również?
Obrazek

Atlas

Od: Pon lip 21, 2003 22:50

Post » Pon paź 08, 2007 10:13

no chyba że zgłosi się kota domowego obok rasowego 150 + 90 i podwójna klatka jest;)

merkuria

Od: Wto kwi 19, 2005 21:36

Post » Pon paź 08, 2007 13:59

Twoje rachunki co do opłacalności nie są słuszne - wystawienie dwóch kotów = 260,- ; 280,- lub 300,- , a wystawienie jednego kota w całej klatce to 270,- lub 290,- w zależności od klasy wystawowej (liczę dwa dni)
ceny są porównywalne

260 < 270
Czy nie są słuszne niepowiedziałbym, wychodzi 10 PLN taniej,
zgadzam się iż są porównywalne :)

J na ostatniej wystawie w Łodzi dostałam nagrodę (za wystrój w stylu ludowym) a dysponowałam tylko połową klatki

Pomyśleć co Mogłabyś zrobić z całą, to musiało by być cudo :D

Uważam iż 140 PLN dopłaty za klatkę to dużo, ale jak się nie podoba to przecież nie muszę na wystawe jechać.
Ja pewno przyjadę (jak rodowód kota dostane z klubu na czas) bo zawsze w Łodzi są fajne wystawy :D
Obrazek

BartolloMeo

Od: Wto wrz 20, 2005 21:11

Post » Pon paź 08, 2007 15:43

Oczywiscie wybieram sie do Łodzi z moimi futerkami !!!.
Super pomysl i licze na dobra zabawe jak poprzednio w Zgierzu !!!
Do zobaczenia !!! :P
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

[poprzednia][następna]