Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Agłaja^..^ pisze:i mam pytanie-moja ragdollka jesr w umaszczeniu RAG n-czy kwalifikuje sie na show czarnych kotow?
no tak, słowo "obowiązują" nie było zbyt trafneAve pisze:nic nie jest obowiązkiem tylko dobrą wolą Cool
BartolloMeo pisze:jak zrobić fajną klatkę mając jednego kota i 1/2 klatki do dyspozycji a dopłata 140 PLN za całą (klatke) to dużo za dużo wręcz napiszę paranoja (lepiej zgłosić drugiego kota i go nie wziąść).
BartolloMeo pisze:super pomysł z przebieraniem klatek (tylko czemu zniechęcacie do tego), no bo jak zrobić fajną klatkę mając jednego kota i 1/2 klatki do dyspozycji a dopłata 140 PLN za całą (klatke) to dużo za dużo wręcz napiszę paranoja (lepiej zgłosić drugiego kota i go nie wziąść).
Pytanie ilu hodowców tak zrobi (bo wychodzi taniej).
Jeśli ktoś się trudzi to nie powinno kazać się mu jeszcze słono za to płacić, już przecież ponosi jakieś koszty w związku
z ubraniem klatki i siebie. Więc myślę iż w takim wypadku dopłata powinna być raczej symboliczna, no 50 PLN to góra a nie 140.
Myślę się wybrać na wystawe, lecz chyba zrezygnuje z przebierania klatki
Pytanie ilu hodowców tak zrobi
Twoje rachunki co do opłacalności nie są słuszne - wystawienie dwóch kotów = 260,- ; 280,- lub 300,- , a wystawienie jednego kota w całej klatce to 270,- lub 290,- w zależności od klasy wystawowej (liczę dwa dni)
ceny są porównywalne
J na ostatniej wystawie w Łodzi dostałam nagrodę (za wystrój w stylu ludowym) a dysponowałam tylko połową klatki
Użytkownicy przeglądający ten dział: paulawojew i 8 gości