Cats of SANAR pisze:Zapraszamy wszystkich chetnych do pracy w charakterze stewardow. Zapraszamy rowniez stewardow malutkich (ponizesz 16 lat).
Ojej, to ten teraz w PFA zaczał się szarogęsić! Za nic nie moze wytrzymać, zeby go chwile nie było widać

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Cats of SANAR pisze:Zapraszamy wszystkich chetnych do pracy w charakterze stewardow. Zapraszamy rowniez stewardow malutkich (ponizesz 16 lat).
fanaberia pisze:Cats of SANAR pisze:Zapraszamy wszystkich chetnych do pracy w charakterze stewardow. Zapraszamy rowniez stewardow malutkich (ponizesz 16 lat).
Ojej, to ten teraz w PFA zaczał się szarogęsić! Za nic nie moze wytrzymać, zeby go chwile nie było widać
Lilu pisze:Ciekawo do ktorych stewardow ja bede sie zaliczac.
Do malutkich czy nie malutkich
Haha w ten weekend bede miala 16![]()
Ciekawo gdzie mnie przydziela
Mysza pisze:czy mikrochip jest obowiązkowy?
Rok temu na gwałtu rety chipowałam kota i potem nie był. Teraz zastanawiam się nad wystawieniem drugiego, jeszcze nie chipowanego i nie wiem czy koniecznie muszę, czy się obejdzie?
tajdzi pisze:wściekliźnie dokonane nie wcześniej niż 2 lata i nie później niż miesiąc przed wystawą"
Czy dwa lata stanowią granicę również dla szczepień na wściekliznę?
Oberhexe pisze:Tajdżi, ale Lonia jest nie tylko s w dodatku do n, ale jeszcze 22Gdyby pręgowanie i dym wchodziło w show kotów czarnych, to bym się upierała, że i Freyjka (n 23) i Fjalarek (n 09 23) powinny się załapać
![]()
A może wziąć Krecika?
danunka pisze:tajdzi pisze:wściekliźnie dokonane nie wcześniej niż 2 lata i nie później niż miesiąc przed wystawą"
Czy dwa lata stanowią granicę również dla szczepień na wściekliznę?
tajdzi w tym topiku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64931 usiłowałam "rozgryżć" te szczepienia![]()
jest to tylko wola Powiatowego Lek.Wet. i tak jak organizatorzy wystawy załatwiąwynika z tego,ze należy dokładnie czytać informacje wystawowe dot.warunków wet.
Użytkownicy przeglądający ten dział: 2011annak@gmail.com, agga80 i 7 gości