Ja tylko tak sobie brzęczę - że to nauczka - lepiej poczekać ze zgłoszeniem do końca terminu...
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
d_anek pisze:Almathea zgadzam się - wszystko może się zdarzyć - tylko w tym wypadku chodzi o zmiane i miejsca i składu - o ile to pierwsze to powiedzmy, że mi "rybkka" Radomia nie znam - o tyle to drugie dość istotna zmiana składu (zmiana dotyczy 2 na 3 sędziów) - a brak informacji odrębnej - zmienia się tylko pierwszy post![]()
Ja tylko tak sobie brzęczę - że to nauczka - lepiej poczekać ze zgłoszeniem do końca terminu...
almathea pisze:rozumiem ale pamiętam że przed jedną z wystaw przyszły 2 maile od sędziów że niestety nie będa mogli przybyć .... a to było na 3 tygodnie przed wystawą .... ot tak mi się skład pomerdał
czasem niestety tak się zdarza
nieszczęśliwie
zawsze staram się zrozumieć że i u innych moga zaistnieć nieprzewidziane okoliczności
PFA pisze:Chetnie wycofamy Twoje zgloszenie jesli chcesz. Na wystawe jest wiecej chetnych niz miejsc.
d_anek pisze:almathea pisze:rozumiem ale pamiętam że przed jedną z wystaw przyszły 2 maile od sędziów że niestety nie będa mogli przybyć .... a to było na 3 tygodnie przed wystawą .... ot tak mi się skład pomerdał
czasem niestety tak się zdarza
nieszczęśliwie
zawsze staram się zrozumieć że i u innych moga zaistnieć nieprzewidziane okoliczności
nie zrozumiałyśmy się - organizatrzy zawsze zastrzegają możliwość zmiany składu sędziowskiego - chodziło mi głównie o to, że mimo zmian nie pojawia się na ten temat odrębna informacja - ulega zmianie tylko pierwszy post, do którego nie wracałam - nieważne - może sie czepiłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości