Wystawa w Radomiu, 14-15 kwietnia 2007

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon kwi 02, 2007 22:01

Almathea zgadzam się - wszystko może się zdarzyć - tylko w tym wypadku chodzi o zmiane i miejsca i składu - o ile to pierwsze to powiedzmy, że mi "rybkka" Radomia nie znam - o tyle to drugie dość istotna zmiana składu (zmiana dotyczy 2 na 3 sędziów) - a brak informacji odrębnej - zmienia się tylko pierwszy post :?

Ja tylko tak sobie brzęczę - że to nauczka - lepiej poczekać ze zgłoszeniem do końca terminu...
"A nie ma Pan własnego zdania?
Mam, ale się z nim nie zgadzam.."
Obrazek

d_anek

Od: Pt lut 06, 2004 8:24

Post » Pon kwi 02, 2007 23:38

rozumiem ale pamiętam że przed jedną z wystaw przyszły 2 maile od sędziów że niestety nie będa mogli przybyć .... a to było na 3 tygodnie przed wystawą .... ot tak mi się skład pomerdał :(

czasem niestety tak się zdarza

nieszczęśliwie :(

zawsze staram się zrozumieć że i u innych moga zaistnieć nieprzewidziane okoliczności :)
almathea
http://www.almathea.com.pl
smoke & solid & cameo persian cattery
FIFe & CFA registered

almathea

Od: Pt kwi 29, 2005 8:25

Post » Wto kwi 03, 2007 6:28

Na dobry początek dnia :lol:
Sala jest naprawdę ładna , dojazd samochodem dla wszystkich od strony Warszawy ,Łodzi i Krakowa banalnie prosty.
Jeśli chodzi o publiczność ciężko mi coś powiedzieć nie mieliśmy wystaw kotów ,ale jeśli organizator dobrze zareklamuje ,to dopisze bo wszyscy w Radomiu wiedzą gdzie ul.Wernera :lol:

holliśka

Od: Pon lip 31, 2006 7:31

Post » Wto kwi 03, 2007 6:46

nie tylko z Radomia ... wiedzą , gdzie Wernera :-)

wszystko o Radomiu, plan miasta, hotele ... na

www.radom.pl

/ w zakładce - informator - hotele /

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Wto kwi 03, 2007 7:20

d_anek pisze:Almathea zgadzam się - wszystko może się zdarzyć - tylko w tym wypadku chodzi o zmiane i miejsca i składu - o ile to pierwsze to powiedzmy, że mi "rybkka" Radomia nie znam - o tyle to drugie dość istotna zmiana składu (zmiana dotyczy 2 na 3 sędziów) - a brak informacji odrębnej - zmienia się tylko pierwszy post :?

Ja tylko tak sobie brzęczę - że to nauczka - lepiej poczekać ze zgłoszeniem do końca terminu...

Chetnie wycofamy Twoje zgloszenie jesli chcesz. Na wystawe jest wiecej chetnych niz miejsc.

PFA

Od: Pon lut 12, 2007 13:58

Post » Wto kwi 03, 2007 13:14

Czy mam rozumieć ze juz nie ma szansy na zgłoszenie kota? :?:
Obrazek

Atlas

Od: Pon lip 21, 2003 22:50

Post » Wto kwi 03, 2007 15:01

Jak zgloszenia dzialaja to mozna zgalszac ;)
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Wto kwi 03, 2007 19:35

czy wiadomo już ile będzie kotów?, 200 czy więcej?

Foxik

Od: Pon sty 22, 2007 19:49

Post » Wto kwi 03, 2007 19:37

wiecej
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Wto kwi 03, 2007 20:00

almathea pisze:rozumiem ale pamiętam że przed jedną z wystaw przyszły 2 maile od sędziów że niestety nie będa mogli przybyć .... a to było na 3 tygodnie przed wystawą .... ot tak mi się skład pomerdał :(

zawsze staram się zrozumieć że i u innych moga zaistnieć nieprzewidziane okoliczności :)

nie zrozumiałyśmy się - organizatrzy zawsze zastrzegają możliwość zmiany składu sędziowskiego - chodziło mi głównie o to, że mimo zmian nie pojawia się na ten temat odrębna informacja - ulega zmianie tylko pierwszy post, do którego nie wracałam - nieważne - może sie czepiłam

PFA pisze:Chetnie wycofamy Twoje zgloszenie jesli chcesz. Na wystawe jest wiecej chetnych niz miejsc.

to naprawde miłe...
"A nie ma Pan własnego zdania?
Mam, ale się z nim nie zgadzam.."
Obrazek

d_anek

Od: Pt lut 06, 2004 8:24

Post » Wto kwi 03, 2007 20:11

ale dokładnie, ile w każdej rasie? jakie rasy? czy będzie mau, korat?

Foxik

Post » Wto kwi 03, 2007 22:00

Ja zapytuję, tym razem już poważnie, żeby nie było wątpliwości, że pytam.

Do P.T. Radomian i P.T. Organizatorów: Gdzie jest najbliższy tego miejsca parking strzeżony?

Jeśli daleko, to jak dojechać z parkingu na teren wystawy?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Seraf i Fango

Icicle

Od: Wto maja 02, 2006 17:12

Post » Śro kwi 04, 2007 7:45

d_anek pisze:
almathea pisze:rozumiem ale pamiętam że przed jedną z wystaw przyszły 2 maile od sędziów że niestety nie będa mogli przybyć .... a to było na 3 tygodnie przed wystawą .... ot tak mi się skład pomerdał :(

nie zrozumiałyśmy się - organizatrzy zawsze zastrzegają możliwość zmiany składu sędziowskiego - chodziło mi głównie o to, że mimo zmian nie pojawia się na ten temat odrębna informacja - ulega zmianie tylko pierwszy post, do którego nie wracałam - nieważne - może sie czepiłam

nie no spoko :D nie uważam że się czepiasz .... bo i ja zwróciłąm uwagę, że na stronie www coś przypóźnawo zmiany zaszły :)

ale pomimo tego mam nadzieję, że Radom dołożymy do kolekcji udanych wystaw FPL, wspólnymi siłami :)
almathea
http://www.almathea.com.pl
smoke & solid & cameo persian cattery
FIFe & CFA registered

almathea

Od: Pt kwi 29, 2005 8:25

Post » Śro kwi 04, 2007 10:18

dołączam się do pytania z parkingiem

Foxik

Post » Śro kwi 04, 2007 11:10

A w którym miejscu na Wernera jest ta szkoła? Czy to gdzieś w pobliżu "Startu", tam gdzie odbywają się psie wystawy?
Obrazek

Majanka

Od: Czw lip 28, 2005 16:22

[poprzednia][następna]