Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
ewry pisze:Przeglądam warunki weterynaryjne... i nie widzę nigdzie informacji dotyczącej szczepienia p/wściekliznie - rozumiem że nie jest wymagane??
Warunki weterynaryjne :
Koty uczestniczące w Wystawie muszą posiadać mikrochip, być zdrowe, wolne od chorób zakaźnych i pasożytniczych.
Muszą posiadać zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza weterynarii nie wcześniej niż trzy dni przed wystawą.
Koty biorące udział w wystawie muszą być zaszczepione zgodnie z krajowymi
przepisami organizatora wystawy przeciwko panleukopenii i kociemu katarowi, i
muszą mieć szczepienia przypominające, wykonane nie wcześniej niż 15 dni przed
wystawą.
Koty białe muszą mieć dodatkowo zaświadczenie lekarskie o stanie słuchu.
Wystawiane koty muszą mieć obcięte pazurki.
Yarisa pisze:...więc na pewno pojawimy się w Szczeciniei już się nie mogę doczekać.
ba$ia pisze:Yarisa pisze:...więc na pewno pojawimy się w Szczeciniei już się nie mogę doczekać.
My tez! Przyjedziemy z naszym koteczkiem - chłopczykiem![]()
Sezon wystawowy Elfikiem czas zacząć!
ba$ia pisze:Yarisa pisze:...więc na pewno pojawimy się w Szczeciniei już się nie mogę doczekać.
My tez! Przyjedziemy z naszym koteczkiem - chłopczykiem![]()
Sezon wystawowy Elfikiem czas zacząć!
ba$ia pisze:Czy jest już dostępna lista kotów?
Avian pisze:Noooo ... i ja bym chciała już zobaczyć ilu konkurentów tym razem ma Ruda Menda do pokonania
mruczki2 pisze:Witam
przedłużamy termin przyjmowania zgłoszeń do czasu wyczerpania miejsc ,,,,
Renata Karasińska
Avian pisze:Noooo ... i ja bym chciała już zobaczyć ilu konkurentów tym razem ma Ruda Menda do pokonania
Nelly pisze: Najbardziej mnie rozczulało, jak Avian biegła do oceny z Rudym zapakowanym w swoje schowankoI wracał do klatki też zapakowany w swoje schowanko, Steward podawał schowanko
Taki kot na specjalnych prawach
A w klatce ze schowanka patrzyły duże piękne oczy na człowieka
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: SMK1 i 6 gości