trzy wiedźmy i może moja wetka, jedno miejsce nadal wolne.SyberyjskiSen pisze:Marcepanku to decyzja zapadła? Ile szkuk zatem w to auto się zmieści?
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
trzy wiedźmy i może moja wetka, jedno miejsce nadal wolne.SyberyjskiSen pisze:Marcepanku to decyzja zapadła? Ile szkuk zatem w to auto się zmieści?
Marcepan pisze:trzy wiedźmy i może moja wetka, jedno miejsce nadal wolne.SyberyjskiSen pisze:Marcepanku to decyzja zapadła? Ile szkuk zatem w to auto się zmieści?
Ave pisze:Marcepan pisze:trzy wiedźmy i może moja wetka, jedno miejsce nadal wolne.SyberyjskiSen pisze:Marcepanku to decyzja zapadła? Ile szkuk zatem w to auto się zmieści?
no a przez łódź nie jedziecie
izabel pisze:Ja też się chyba wybiorę. Ale z Białego samochodem sama trochę się boję. Może pociąg? A może kogoś chętnego z Białego znajdę
Marcepan pisze:trzy wiedźmy i może moja wetka, jedno miejsce nadal wolne.SyberyjskiSen pisze:Marcepanku to decyzja zapadła? Ile szkuk zatem w to auto się zmieści?
Olivia pisze:Marcepan pisze:trzy wiedźmy i może moja wetka, jedno miejsce nadal wolne.SyberyjskiSen pisze:Marcepanku to decyzja zapadła? Ile szkuk zatem w to auto się zmieści?
JA siedzę z przodu!!!!
Inaczej rzygam![]()
Żeby nie było, że nie ostrzegałam
Marcepan pisze:Olivia pisze:Marcepan pisze:trzy wiedźmy i może moja wetka, jedno miejsce nadal wolne.SyberyjskiSen pisze:Marcepanku to decyzja zapadła? Ile szkuk zatem w to auto się zmieści?
JA siedzę z przodu!!!!
Inaczej rzygam![]()
uderz w stół, wiedźmo![]()
no pewnie, że z przodu. za kierownicą.
ja tej trasy nie-na-wi-dzę![]()
i jechałam nią ostatnio dwa razy sama. brrr.
SyberyjskiSen pisze:Nie, nie za kierownicą w stronę Wrocławia siedzę ja, z powrotem bede na kacu
Najpierw musisz oderwać mnie od kierownicy, zapytaj Marcepana, czy to łatweSyberyjskiSen pisze:Marcepan pisze:Olivia pisze:Marcepan pisze:trzy wiedźmy i może moja wetka, jedno miejsce nadal wolne.SyberyjskiSen pisze:Marcepanku to decyzja zapadła? Ile szkuk zatem w to auto się zmieści?
JA siedzę z przodu!!!!
Inaczej rzygam![]()
uderz w stół, wiedźmo![]()
no pewnie, że z przodu. za kierownicą.
ja tej trasy nie-na-wi-dzę![]()
i jechałam nią ostatnio dwa razy sama. brrr.
Nie, nie za kierownicą w stronę Wrocławia siedzę ja, z powrotem bede na kacu
Olivia pisze:Najpierw musisz oderwać mnie od kierownicy, zapytaj Marcepana, czy to łatweSyberyjskiSen pisze:Nie, nie za kierownicą w stronę Wrocławia siedzę ja, z powrotem bede na kacu
no, chyba, że takMarcepan pisze::piwa:
Użytkownicy przeglądający ten dział: SMK1 i 7 gości