Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
asiosh pisze: mam tylko cichą nadzieję, że trzeci CAC będzie nasz).
anemar pisze:Zdają sobie sprawę z braku czasu przy organizowaniu wystawy, ale przecież każdy wystawca może mieć dowód wpłaty i go okazać, a co do kwoty jaką należy zapłacić za dwa koty to nie rozumiem zupełnie ile, bo
1 dzień / 2 dni
Klasa 17 (miot) - 150 pln / 220 pln
Klasy: 3,5,7,9 (kot dorosły), 11 (młodzież 6-10 m-cy), 12 (kocięta 3-6 m-cy) - 80 pln / 160 pln
Drugi i każdy następny kot (piąty i każdy kolejny kot gratis ; kolejność zgłoszeń - pierwszy miot , dorosły ,
młodzież, kastraty, domowe, weterani) - 75 pln / 150 pln
Klasy: 1 (EC), 2,4,6,8,10 (kastraty) - 70 pln / 140 pln
więc pytanie ile w takim razie należy się za 1 szt młodzieży i 1 szt kastrata- 160 i 140, czy jak we wzorze "Drugi i każdy następny kot (piąty i każdy kolejny kot gratis ; kolejność zgłoszeń - pierwszy miot , dorosły ,
młodzież, kastraty, domowe, weterani) - 75 pln / 150 pln" więc wypadałoby za 1szt młodzieży 160 i za drugiego kota 150 ???
sunshain pisze:jest też zapis:
Prosimy zabrać ze sobą na wystawę ....... dowód wpłaty.
prosta weryfikacja
zojkaa1 pisze:Mam pytanie dotyczące krzeseł dla wystawców, czy są one zapewnione przez organizatorów?Nie widzę inrormacji na ten temat.Dziękuję za odpowiedź.
Febems pisze:mam pytanie odnośnie daty zaświadczenia lekarskiego. Czy z dzisiejszą datą będą ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: _Marie_ i 4 gości