P.Aneto ze względu na to, iż jest Pani prezesem CCW pozwolę sobie mieć mieć pytanie , czy jeżeli w uwagach przy zgłoszeniu kota na wystawę poproszę o przydzielenie do danego sędziego oraz o miejsce obok któregoś naszych "kocich przyjaciół" to czy weźmiecie to przy pod uwagę przy organizowaniu wystawy

O towarzystwo pytam, gdyż ostatnio we Wrocławiu miałam niemiłe spięcie z sąsiadkami , które niestety nie posiadały żadnej wiedzy na temat CRX i ubzdurały sobie , że mój kot jest zagłodzony ( jest to oczywiście bzdura moja kotka owszem przestrzega pewnej diety gdyż Cornishe z reguły powinny być szczupłymi kotami , ale żeby od razu twierdzić , że kot jest głodzony ??! Dodam również , że jest to rasa, bardzo łakoma i zje tyle ile jej się da ..) kobiety , w czasie mojej nieobecności zaczęły na własną rękę karmić mojego kota - swoją karmą ! Ponadto napisały na mnie donos do hodowcy, Pani Ania(nasz hodowca i WETERYNARZ) kazała mi się nie przejmować , aczkolwiek było to naprawdę irytujące i niemiłe, dlatego też zgłaszam się w imieniu swoim i wszystkich innych hodowców z ogromną prośbą o nielekceważenie naszych próśb , jeżeli chodzi o przydział "sąsiadów" .