[WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 10:04 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Fakt, nie doczytałam i jest mi wstyd, tym niemniej dziękuję
Obrazek Obrazek

Yolanta

Od: Sob maja 08, 2010 18:49

Post » Sob sty 08, 2011 22:48 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Wpadła mi dziś w ręce ulotka na światówkę - brakuje na niej informacji o płatności za udział w wystawie. Jest wprawdzie numer konta, ale nie ma ani słowa o tym czy jest w formacie IBAN (a nie jest), brakuje też kodu SWIFT banku i pełnych danych posiadacza konta. Można takie braki przełknąć przy wystawie krajowej, bo dane do przelewu znajdzie się od biedy na stronie klubu organizującego wystawę, ale w odniesieniu do światówki to poważna sprawa.
Obrazek

where

Od: Nie cze 15, 2008 8:29

Post » Nie sty 09, 2011 0:12 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

where pisze:Wpadła mi dziś w ręce ulotka na światówkę - brakuje na niej informacji o płatności za udział w wystawie. Jest wprawdzie numer konta, ale nie ma ani słowa o tym czy jest w formacie IBAN (a nie jest), brakuje też kodu SWIFT banku i pełnych danych posiadacza konta. Można takie braki przełknąć przy wystawie krajowej, bo dane do przelewu znajdzie się od biedy na stronie klubu organizującego wystawę, ale w odniesieniu do światówki to poważna sprawa.

Jezeli to ta sama ulotka, to tutaj sa podane opłaty

http://www.worldcatshow.pl/show-info.pdf
Obrazek

malgosia_07

Od: Wto lis 28, 2006 15:42

Post » Nie sty 09, 2011 0:23 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

malgosia_07 pisze:Jezeli to ta sama ulotka, to tutaj sa podane opłaty

http://www.worldcatshow.pl/show-info.pdf

Nie pisałem o wysokości opłat tylko o informacjach potrzebnych do realizacji przelewu zagranicznego, których ulotka nie zawiera... chyba że to ulotka tylko dla polskich wystawców i nie spodziewamy się innych na poznańskiej światówce.
Obrazek

where

Post » Nie sty 09, 2011 13:23 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

where pisze:Wpadła mi dziś w ręce ulotka na światówkę - brakuje na niej informacji o płatności za udział w wystawie. Jest wprawdzie numer konta, ale nie ma ani słowa o tym czy jest w formacie IBAN (a nie jest), brakuje też kodu SWIFT banku i pełnych danych posiadacza konta. Można takie braki przełknąć przy wystawie krajowej, bo dane do przelewu znajdzie się od biedy na stronie klubu organizującego wystawę, ale w odniesieniu do światówki to poważna sprawa.

Ave pisze:Oficjalnym źródłem informacji natomiast będzie strona www, która właśnie powstaje.
Obrazek

Projektowanie stron internetowych www.mirieldesign.com --- Genetyka: Dziedziczenie kolorów w pigułce, Inbred --- Koty norweskie leśne Skogkatt.pl

Miriel

Od: Czw lut 12, 2004 18:27

Post » Pon sty 10, 2011 16:00 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Miriel pisze:
Ave pisze:Oficjalnym źródłem informacji natomiast będzie strona www, która właśnie powstaje.

To w jakim celu wydrukowano nieprecyzyjną i usianą błędami ulotkę?
Obrazek

where

Post » Pon sty 10, 2011 16:37 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

where pisze:
Miriel pisze:

To w jakim celu wydrukowano nieprecyzyjną i usianą błędami ulotkę?

ale jaki Ty masz problem - idź na klubowe spotkanie i porozmawiaj , po co tu na forum takie "bicie piany" ??? :evil:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Pon sty 10, 2011 16:59 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

danunka pisze:ale jaki Ty masz problem - idź na klubowe spotkanie i porozmawiaj , po co tu na forum takie "bicie piany" ??? :evil:

Nie ja "mam problem" i nie życzę sobie tego typu uwag. Dziwi mnie również taka wrogość wobec konstruktywnej uwagi - mam na co dzień styczność z kwestiami płatności i stwierdzam, że "problem" może mieć jedynie organizator, bo przy tak okrojonych informacjach dla potencjalnych zainteresowanych spoza Polski najzwyczajniej w świecie nie doczeka się pieniędzy.

Pozdrawiam,

Robert
Obrazek

where

Post » Pon sty 10, 2011 17:06 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

where pisze:
danunka pisze:ale jaki Ty masz problem - idź na klubowe spotkanie i porozmawiaj , po co tu na forum takie "bicie piany" ??? :evil:

Nie ja "mam problem" i nie życzę sobie tego typu uwag. Dziwi mnie również taka wrogość wobec konstruktywnej uwagi - mam na co dzień styczność z kwestiami płatności i stwierdzam, że "problem" może mieć jedynie organizator, bo przy tak okrojonych informacjach dla potencjalnych zainteresowanych spoza Polski najzwyczajniej w świecie nie doczeka się pieniędzy.

Pozdrawiam,

Robert

światowa wystawa jest nasza polska , FPL-owska (organizator) i myśle ,że takie sprawy należy załatwiać bezpośrednio u źródła .... forum nie służy temu .... wystarczy ,że inne wystawy są zjadliwie opisywane :(
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Pon sty 10, 2011 17:17 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

danunka pisze:światowa wystawa jest nasza polska , FPL-owska (organizator) i myśle ,że takie sprawy należy załatwiać bezpośrednio u źródła .... forum nie służy temu .... wystarczy ,że inne wystawy są zjadliwie opisywane :(

Dlatego warto się zastanowić jeszcze przed wystawą, jak ją zorganizować w sposób pozwalający na uniknięcie późniejszych zjadliwych komentarzy... no, ale jeśli pomoc jest odbierana tak jak wcześniej w tym wątku, to chyba będzie jak zwykle.

Pozdrawiam,
Robert
Obrazek

where

Post » Wto sty 11, 2011 19:41 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

where - wnioski wyciągnąłeś bardzo dobre

ja tylko dodam, że jak ktoś pomysłowy, a zapobiegliwy, wsparcia finansowego potrzebujący i zasilenia na własnym koncie ...
to taką ulotkę - wzorowaną na namierzonej przez ciebie - wydrukuje i ... może na jakąś balangę styknie, albo wypadzik na Maladiwy ...

:piwa: :piwa: :piwa:

... Oficjalnym źródłem informacji natomiast będzie strona www ....

a ilu wystawców z taką ''ulotką'' poczłapie do banku, czy na pocztę wysłać przekaz ?
:piwa:
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Pt sty 14, 2011 15:19 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Można prosić kogoś z moderatorów o "przyklejenie" tego tematu?

sboja

Od: Pt cze 04, 2010 21:22

Post » Sob sty 15, 2011 13:20 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Jestem początkującym wystawcą i chciałabym się dowiedzieć czy na "Światówkę" wystawia się kota na jeden dzień czy na dwa tak jak jest na typowych wystawach :?:
Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Obrazek

karolcia_nfo

Od: Nie paź 10, 2010 20:33

Post » Sob sty 15, 2011 13:23 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Na światówce pierwszego dnia są oceny sędziowskie a drugiego dnia BIS.
Obrazek

M.

Od: Wto lut 05, 2002 11:17

Post » Pon lut 07, 2011 15:34 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

A jak światówka jest liczona w sensie przynależności do kraju?
Czy mając np. 2XCACIB albo 4XCAGCIB zdobyte w Polsce można wystawić na niej kota?

Viridian

Od: Pt lis 18, 2005 23:24

[poprzednia][następna]