Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
where pisze:Wpadła mi dziś w ręce ulotka na światówkę - brakuje na niej informacji o płatności za udział w wystawie. Jest wprawdzie numer konta, ale nie ma ani słowa o tym czy jest w formacie IBAN (a nie jest), brakuje też kodu SWIFT banku i pełnych danych posiadacza konta. Można takie braki przełknąć przy wystawie krajowej, bo dane do przelewu znajdzie się od biedy na stronie klubu organizującego wystawę, ale w odniesieniu do światówki to poważna sprawa.
malgosia_07 pisze:Jezeli to ta sama ulotka, to tutaj sa podane opłaty
http://www.worldcatshow.pl/show-info.pdf
where pisze:Wpadła mi dziś w ręce ulotka na światówkę - brakuje na niej informacji o płatności za udział w wystawie. Jest wprawdzie numer konta, ale nie ma ani słowa o tym czy jest w formacie IBAN (a nie jest), brakuje też kodu SWIFT banku i pełnych danych posiadacza konta. Można takie braki przełknąć przy wystawie krajowej, bo dane do przelewu znajdzie się od biedy na stronie klubu organizującego wystawę, ale w odniesieniu do światówki to poważna sprawa.
Ave pisze:Oficjalnym źródłem informacji natomiast będzie strona www, która właśnie powstaje.
Miriel pisze:Ave pisze:Oficjalnym źródłem informacji natomiast będzie strona www, która właśnie powstaje.
where pisze:Miriel pisze:Ave pisze:Oficjalnym źródłem informacji natomiast będzie strona www, która właśnie powstaje.
To w jakim celu wydrukowano nieprecyzyjną i usianą błędami ulotkę?
danunka pisze:ale jaki Ty masz problem - idź na klubowe spotkanie i porozmawiaj , po co tu na forum takie "bicie piany" ???
where pisze:danunka pisze:ale jaki Ty masz problem - idź na klubowe spotkanie i porozmawiaj , po co tu na forum takie "bicie piany" ???
Nie ja "mam problem" i nie życzę sobie tego typu uwag. Dziwi mnie również taka wrogość wobec konstruktywnej uwagi - mam na co dzień styczność z kwestiami płatności i stwierdzam, że "problem" może mieć jedynie organizator, bo przy tak okrojonych informacjach dla potencjalnych zainteresowanych spoza Polski najzwyczajniej w świecie nie doczeka się pieniędzy.
Pozdrawiam,
Robert
danunka pisze:światowa wystawa jest nasza polska , FPL-owska (organizator) i myśle ,że takie sprawy należy załatwiać bezpośrednio u źródła .... forum nie służy temu .... wystarczy ,że inne wystawy są zjadliwie opisywane
... Oficjalnym źródłem informacji natomiast będzie strona www ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości