Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
sunshain pisze:czy zamiast wypisywania przez sędziów karteczek jaki głos na jakiego kota to może zrobić im tabliczki do wpisywania nr kota (specjalne podłoże to ścierania markera)
"łot" taki skok cywilizacyjny
sunshain pisze:czy zamiast wypisywania przez sędziów karteczek jaki głos na jakiego kota to może zrobić im tabliczki do wpisywania nr kota (specjalne podłoże to ścierania markera)
MariaD pisze:sunshain pisze:czy zamiast wypisywania przez sędziów karteczek jaki głos na jakiego kota to może zrobić im tabliczki do wpisywania nr kota (specjalne podłoże to ścierania markera)
Takie tabliczki z numerami kotów pokazywane do widzów były na wystawie EKKR.
Go!Go! pisze:formuła z jawym głosowaniem - jest wg mnie - bardziej widowiskowa ...
a kiedy jeszcze prowadzący BIS <<ma kontakt>> z publicznością - to robi się świetny spektakl ...
poza tym - jawne głosowanie ma walor edukacyjny - co jest niezmiernie ważne dla entuzjastów pozostających na BIS - gości i wystawców innych, niż w danym momencie, oceniana rasa ...
a organizator ma prawo wybrać formułę ...
OloK. pisze:Go!Go! pisze:formuła z jawym głosowaniem - jest wg mnie - bardziej widowiskowa ...
a kiedy jeszcze prowadzący BIS <<ma kontakt>> z publicznością - to robi się świetny spektakl ...
poza tym - jawne głosowanie ma walor edukacyjny - co jest niezmiernie ważne dla entuzjastów pozostających na BIS - gości i wystawców innych, niż w danym momencie, oceniana rasa ...
a organizator ma prawo wybrać formułę ...
Myślę, że jawne głosowanie jest ważne dla samego właściciela/hodowcy kota, bo pozwola zorientować się w gustach sędziów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości