ja wiem ,że one cudne, kudłate, miziate ,ale..... czy zawsze muszą być ściskane po dwa
Bolączką wystawy był brak rąk do stewardowania - byłoby kiepsko, gdyby nie pomoc między innymi polskich wystawców

Moderator: DoBo
ja wiem ,że one cudne, kudłate, miziate ,ale..... czy zawsze muszą być ściskane po dwa

kinus pisze:Danunka jakby to Tobie powiedziec...
bardzo chcialabym wystawic tylko jednego bo to naprawde piekny miocik jest, ale ludzi nie bylo, a byly dwa mioty w panelu
brytki tez po dwa szly
kinus pisze:skad Ty masz obudzona ta persiczke?
ona caly BIS przespala, a przed samym finalem niezle sie ja nabudzilam - miala mine "no daj juz mi spokoj i sobie idz"

kinus pisze:skad Ty masz obudzona ta persiczke?
ona caly BIS przespala, a przed samym finalem niezle sie ja nabudzilam - miala mine "no daj juz mi spokoj i sobie idz"
kicikici_miau pisze:kinus pisze:skad Ty masz obudzona ta persiczke?
Fakt - nie rozruszał jej nawet Dietmar Sagurski bujając nią jak ragdollem
kicikici_miau pisze:Basia_D w roli stewarda prezentuje w BIS kotów dorosłych GIC Rockringen's Jumpin Jack Flash
Basia_D pisze:Danusiu,
nie bylo jak kociat postawic na stole.Stoly byly male, a kazdy sedzia chcial ocenic miot, wiec kocieta tak naprawde byly w ciaglym ruchu.
Stewardow brakowalo, ale co z duma musze powiedziec Annica byla bardzo zadowlona z pracy Polakow i pytala sie nas wszytskich, gdzie sie wybieramy na kolejne wystawy do Niemiec.

kicikici_miau pisze:
Niedzielny BOB 4: PER d 33 - Betina Girl Benua

Campi pisze:Ach tam brakoalo wkoncu na sile wyslalam wam(debiutanta) pomocnika jeden ale zawsze cos![]()
Byl tak samo przerazony jak ta moja spiaca Betinka![]()
Niedzielny BOB 4: PER d 33 - Betina Girl Benua
Oj dziekuje wam za foteczke mojej dziewczynki,to jej pierwszy BOB-ek bo kilka dni przed wystawa zaczela klase otwarta z wynikiem mnie zaskakujacym pokonujac sobotniego BOB-a 3 mojego 3 letniego kocurka
No to sie jeszcze pochwale moja malenka ktorej nikt nie obfocil a tez ladnie zadebiutowala Bis Kitten 3-6
i w show kittenow jako jedyny persik zostala wyrozniona
Moja wychowanka Casiopeia Queen Benoma*De
Mam nadzieje ze na kolejnej wystawie na jaka sie wybiore spotkam rownie duzo polakow

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość