[POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 7:59 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

do tego kotek powaznie chory wirusowo na pokazie :oops:
Obrazek

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Wto cze 29, 2010 18:07 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

etam poważnie..koci katar ponoć nie dyskwalifikuje hodowli-to błahostka..poza tym już podleczona..śladu ni-ma na pierwszy rzut oka..czasem tylko jakieś aaaaaaaaaaapsik! ale to w sumie urocze jest :)

I zakładam hodowlę :) pytałam hodowcę-kot jest całkowicie również do hodowli..a ja go bez sensu tylko trzymam na kolankach..kocham koteczki plus pieniążki :D parę tysiów z jednego miotu zysku..ale najpierw trzeba zacząć-klub-pokazy-wystawy:) zainwestuję te drobniaki..do zobaczyska kobiciska :)

asrail

Od: Nie maja 30, 2010 13:42

Post » Wto cze 29, 2010 19:05 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

to do zobaczyska :D
Obrazek

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Wto cze 29, 2010 19:56 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

asrail pisze:etam poważnie..koci katar ponoć nie dyskwalifikuje hodowli-to błahostka..poza tym już podleczona..śladu ni-ma na pierwszy rzut oka..czasem tylko jakieś aaaaaaaaaaapsik! ale to w sumie urocze jest :)

I zakładam hodowlę :) pytałam hodowcę-kot jest całkowicie również do hodowli..a ja go bez sensu tylko trzymam na kolankach..kocham koteczki plus pieniążki :D parę tysiów z jednego miotu zysku..ale najpierw trzeba zacząć-klub-pokazy-wystawy:) zainwestuję te drobniaki..do zobaczyska kobiciska :)

:cowsleep: ... mało mleka będzie ...

Obrazek
Obrazek

fiśka

Od: Śro sty 28, 2009 11:54

Post » Śro cze 30, 2010 9:51 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

... I zakładam hodowlę :) pytałam hodowcę-kot jest całkowicie również do hodowli..a ja go bez sensu tylko trzymam na kolankach..kocham koteczki plus pieniążki :D parę tysiów z jednego miotu zysku..ale najpierw trzeba zacząć-klub-pokazy-wystawy:) zainwestuję te drobniaki..do zobaczyska kobiciska :) ...

asrali - twoje krytynakctwo środowiska hodowców i takie stanowisko moze ciut dziwić ... ale w kultowym , polskim filmie "sami swoi" też był taki epizod z :wink: ''patrzeniem z nienawiści'' :wink:
myślę, że powinnaś odszukać i nawiazać bliższy kontakt z ''romanem'' - większe szanse na duże, kochane pieniążki ...

viewtopic.php?f=10&t=78754&hilit=+biznes+plan
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Śro cze 30, 2010 12:01 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

Go!Go! pisze:
... I zakładam hodowlę :) pytałam hodowcę-kot jest całkowicie również do hodowli..a ja go bez sensu tylko trzymam na kolankach..kocham koteczki plus pieniążki :D parę tysiów z jednego miotu zysku..ale najpierw trzeba zacząć-klub-pokazy-wystawy:) zainwestuję te drobniaki..do zobaczyska kobiciska :) ...

asrali - twoje krytynakctwo środowiska hodowców i takie stanowisko moze ciut dziwić ... ale w kultowym , polskim filmie "sami swoi" też był taki epizod z :wink: ''patrzeniem z nienawiści'' :wink:
myślę, że powinnaś odszukać i nawiazać bliższy kontakt z ''romanem'' - większe szanse na duże, kochane pieniążki ...

viewtopic.php?f=10&t=78754&hilit=+biznes+plan

to juz dwa lata temu jak Roman zakładał hodowlę. Chyba to juz bogaty człowiek musi byc w tej chwili ,nie? :ok:

Salami

Od: Sob lis 25, 2006 22:43

Post » Śro cze 30, 2010 21:04 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

nie znam Pana Romana, pewnie nie poznam, nieważne..

kochane pieniążki to na szczęście mam :) mamy z mężem produkcję galanterii skórzanej, więc jakbyście chciały tira torebek to dajcie znać hahaha

przy najbliższym wyjeździe do Niemiec postaram się rozpocząć nawiązywanie kontaktów z tamtejszymi hodowcami :) jeszcze Czechy..potem może stamtąd zakupię samca..kto wie?

i teraz najciekawsze:

hodować będę MCO i Norwegi...sprzedawać poooooo jakieś 100zł symboliczne za kociaczka rodowodowego :) a co :) pasjonat musi na hobby wydawać :)

taki będę miała kaprys..a potem opublikuję całość wydatków na prowadzenie hodowli w wersji max i min. dla ogólnego uświadomienia..

kobieta to uparte stworzenie :) uwielbiam udowadniać pewne rzeczy czynami :)

asrail

Od: Nie maja 30, 2010 13:42

Post » Czw lip 01, 2010 6:23 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

a-sra-il 8O

Może nie wiesz, ale twój przypadek można leczyć, tylko niestety w Polsce nie ma przymusu leczenia psycholi.
Psychol musi wyrazić zgodę na leczenie.

Przepraszam, czy Moderator mógłby zakończyć ten pożałowania godny cyrk??

pusiania

Od: Pon paź 09, 2006 13:35

Post » Czw lip 01, 2010 7:41 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

pusiania pisze:a-sra-il 8O

Może nie wiesz, ale twój przypadek można leczyć, tylko niestety w Polsce nie ma przymusu leczenia psycholi.
Psychol musi wyrazić zgodę na leczenie.

Pokuszę sie i postawię diagnozę:
--------------------------------------------
Socjopatia – zaburzenie osobowości, przejawiające się nierespektowaniem podstawowych norm etycznych oraz wzorców zachowań w społeczeństwie, uwidaczniające się w wyraźnym braku przystosowania do życia w społeczeństwie.

Socjopaci mimo normalnego (lub nawet większego) poziomu inteligencji nie potrafią podporządkować się zasadom współżycia społecznego. W większości przypadków dochodzi do konfliktu z normami prawnymi.

Cechy charakterystyczne tego zjawiska:

* brak sumienia i odpowiedzialności wobec innych
* brak wstydu, poczucia winy i skruchy, osoby te nie są zdolne do głębokiej troski o drugiego człowieka
* kontakty międzyludzkie są u socjopatów znikome, nastawione na eksploatację drugiej osoby
* manipulowanie jednostką, wykorzystywanie do własnych celów
* nieprzywiązywanie się do drugiego człowieka, brak reakcji na zaufanie, miłość i czułość; socjopata nie odbiera sygnałów z otoczenia, nie reaguje na przykłady innych, na to co jest normą, a co nie.

Przepraszam, czy Moderator mógłby zakończyć ten pożałowania godny cyrk??

Ja również proszę moderatora!

Salami

Post » Czw lip 01, 2010 7:43 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

Przepraszam,poszło dwa razy :oops:

Salami

Post » Czw lip 01, 2010 11:46 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

asrail,

Jesteś z Gliwic i masz MCO z "hodowli" Temida????? viewtopic.php?t=79049&start=0 czyż nie??? teraz odpowiedź na pytanie,dlaczego zablokowałas pw!!???
Psy mają włascicieli, koty służbę.
Dawniej Gattos (data rejestracji 14.11.2008) problem z logowaniem przez zmiany na forum.
Obrazek

El Gato

Od: Czw lip 01, 2010 9:48

Post » Czw lip 01, 2010 14:44 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

romanowosiberiano pisze:Tylko nie wycierać sobie twarzy moją hodowlą!

8O :?:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw lip 01, 2010 15:31 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

A tak w ogóle to o czym był ten wątek?
Obrazek
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Czw lip 01, 2010 16:07 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

Leżę i ryczę Obrazek czego efektem jest opluty monitor a nawet brat :mrgreen: oto do czego prowadzą takie............... Obrazek
Psy mają włascicieli, koty służbę.
Dawniej Gattos (data rejestracji 14.11.2008) problem z logowaniem przez zmiany na forum.
Obrazek

El Gato

Od: Czw lip 01, 2010 9:48

Post » Czw lip 01, 2010 20:22 Re: [POKAZ] NYSA - 4 LIPCA 2010

plucie na monitor nie jest wskazane !!! szczególnie, jak jest to własny monitor ...
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

ale ... asrali ... funkcjonuje też na innych forach ...
jeszcze nie na wszystkich objawiła swój ''szczególny'' urok osobniczy ...

... asrail,
Jesteś z Gliwic i masz MCO z "hodowli" Temida????? viewtopic.php?t=79049&start=0 czyż nie??? teraz odpowiedź na pytanie,dlaczego zablokowałas pw!!??? ...

dzięki El Gato - to ważna wiadomość, jak się ktoś wybiera na pokaz, czy wystawy ...
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

[poprzednia][następna]