Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
asrail pisze:etam poważnie..koci katar ponoć nie dyskwalifikuje hodowli-to błahostka..poza tym już podleczona..śladu ni-ma na pierwszy rzut oka..czasem tylko jakieś aaaaaaaaaaapsik! ale to w sumie urocze jest
I zakładam hodowlępytałam hodowcę-kot jest całkowicie również do hodowli..a ja go bez sensu tylko trzymam na kolankach..kocham koteczki plus pieniążki
parę tysiów z jednego miotu zysku..ale najpierw trzeba zacząć-klub-pokazy-wystawy:) zainwestuję te drobniaki..do zobaczyska kobiciska
... I zakładam hodowlępytałam hodowcę-kot jest całkowicie również do hodowli..a ja go bez sensu tylko trzymam na kolankach..kocham koteczki plus pieniążki
parę tysiów z jednego miotu zysku..ale najpierw trzeba zacząć-klub-pokazy-wystawy:) zainwestuję te drobniaki..do zobaczyska kobiciska
...
Go!Go! pisze:... I zakładam hodowlępytałam hodowcę-kot jest całkowicie również do hodowli..a ja go bez sensu tylko trzymam na kolankach..kocham koteczki plus pieniążki
...
asrali - twoje krytynakctwo środowiska hodowców i takie stanowisko moze ciut dziwić ... ale w kultowym , polskim filmie "sami swoi" też był taki epizod z''patrzeniem z nienawiści''
![]()
myślę, że powinnaś odszukać i nawiazać bliższy kontakt z ''romanem'' - większe szanse na duże, kochane pieniążki ...
viewtopic.php?f=10&t=78754&hilit=+biznes+plan
pusiania pisze:a-sra-il![]()
Może nie wiesz, ale twój przypadek można leczyć, tylko niestety w Polsce nie ma przymusu leczenia psycholi.
Psychol musi wyrazić zgodę na leczenie.
Przepraszam, czy Moderator mógłby zakończyć ten pożałowania godny cyrk??
... asrail,
Jesteś z Gliwic i masz MCO z "hodowli" Temida????? viewtopic.php?t=79049&start=0 czyż nie??? teraz odpowiedź na pytanie,dlaczego zablokowałas pw!!??? ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 6 gości