Moderator: DoBo
kicikici_miau pisze:Od kilku dni próbuję skorzystać z podanego w pierwszym poście linka do zgłoszeń elektronicznych, ale nie to działa
Kicimiau pisze:kicikici_miau pisze:Od kilku dni próbuję skorzystać z podanego w pierwszym poście linka do zgłoszeń elektronicznych, ale nie to działa
Wnioskuję z tego, że się znów spotkamy?
Marcepan pisze:Kicimiau pisze:kicikici_miau pisze:Od kilku dni próbuję skorzystać z podanego w pierwszym poście linka do zgłoszeń elektronicznych, ale nie to działa
Wnioskuję z tego, że się znów spotkamy?
przepraszam za OT!
czy Was jest dwie? dwoje? czy Ty sama ze sobą korespondujesz?
bo się chyba zgubiłam...
i z góry przepraszam za ewentualne skojarzenia z tą autokorespondencją![]()
Marcepan pisze:no co![]()
się zakręciłam

MariaD pisze:I tak Kicimiau jest łatwiejsze do odróżniania do kicikici_miau niż Liwia od Liwia_ .

Kicimiau pisze:Marcepan, musimy sobie wyjaśnić, kto jest kto, na którejś z wystaw!
Marcepan pisze:Kicimiau pisze:Marcepan, musimy sobie wyjaśnić, kto jest kto, na którejś z wystaw!
chętnie, ale Ciebie i Twoje koty, i córkę - przecież znam
   (chociaż, rzeczywiście, może sprawiam takie wrażenie..  Kicimiau pisze:No to jak mogłaś sadzić, że koresponduję sama ze sobą?!(chociaż, rzeczywiście, może sprawiam takie wrażenie..
)
Marcepan pisze:Kicimiau pisze:No to jak mogłaś sadzić, że koresponduję sama ze sobą?!(chociaż, rzeczywiście, może sprawiam takie wrażenie..
)
a, bo mnie Amusia zainspirowała. i Wasze nicki
Kicimiau pisze:A żeby nie było tak całkiem ad rem, może spotkamy się w Zgierzu? Wybierasz się?
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, _Marie_ i 2 gości