Gacusiowa Mama pisze:buuuu a mnie nie będzie![]()
dlaczego???? przyjedź...
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
MariaD pisze:Kicorek pisze:lakshmi pisze:Mini-Mini jest zgłoszona na oba dni.
Lakshmi! Życie mi wracasz!
lakszmi dołączasz do frontu DOM-estosów, czy lokujesz sie gdzieś indywidualnie?
lakshmi pisze:MariaD pisze:Kicorek pisze:lakshmi pisze:Mini-Mini jest zgłoszona na oba dni.
Mnie (a raczej kremowemu) wsio rawno byle zaraz obok jenny170. Jesli to mozliwe, to wieksza polowe klatki poprosze
MariaD pisze:lakshmi pisze:MariaD pisze:Kicorek pisze:lakshmi pisze:Mini-Mini jest zgłoszona na oba dni.
Mnie (a raczej kremowemu) wsio rawno byle zaraz obok jenny170. Jesli to mozliwe, to wieksza polowe klatki poprosze
Jeżeli, tak jak wcześniej pisałam podacie mi: Ty i Jenny swoje namiary na PW, to spróbuję zrobic z Was Front Jedności Forumowej
jenny170 pisze:MariaD pisze:lakshmi pisze:MariaD pisze:Kicorek pisze:lakshmi pisze:Mini-Mini jest zgłoszona na oba dni.
Jeżeli, tak jak wcześniej pisałam podacie mi: Ty i Jenny swoje namiary na PW, to spróbuję zrobic z Was Front Jedności Forumowej
juz podalam! juz podalam!!
Kicorek pisze:Super!!W kupie raźniej, kupy nikt nie ruszy!!
![]()
(się odblokowało nareszcie)
MariaD pisze:lakshmi pisze:MariaD pisze:Kicorek pisze:lakshmi pisze:Mini-Mini jest zgłoszona na oba dni.
Jeżeli, tak jak wcześniej pisałam podacie mi: Ty i Jenny swoje namiary na PW, to spróbuję zrobic z Was Front Jedności Forumowej :wink:
ostoja pisze:MariaD...ja mam jednego DOM w swojej trzódce......idziemy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości