Cóż mylić się jest rzeczą ludzką. .. nigdy w swoim zyciu sie nie pomylilaś? podaj mi jeden powód, dla którego ja celowo zmieniłam klasę szybciej, jaki niby mógłby być cel mojego "oszustwa" ? A i powiedz mi jaką krzywdę wyrządziła moja pomyłka innej osobie? Kocur zarówno w klasie 1 jak 3 szedł by tą samą drogą, ten sam sędzia, brak konkurencji w klasie 3, te same koty w porównaniu. Ja się zwyczajnie pomyliłam lub jeśli wolisz widocznie jestem kretynką, która skończyła edukację na liczeniu do 10 i do 11 -tu policzenie wyszło mi dopiero po korepetycjach

Gdybym była taką oszustką, bo zdaje się do tego worka mnie wrzuciłaś , to w Koszalinie wystawiłabym moja kotkę również w niedzielę przepisując jej klasę na 5 i dopiero jadąc na wystawę zagraniczną, tymczasem moja Zaphira była zgłoszona tylko na sobotę, potem pojechaliśmy do Pilzna gdzie skończyła klasę 7 i dopiero zaczęła 5 ...czego to dowodzi? Ano znowu tego, że liczenie do 10 jakoś opanowałam ; ) spokojnie obecnie dokształcam się i liczę już samodzielnie do 15 -tu

aaaaaa. ..I jeszcze czytać zaczęłam bo nareszcie przeczytałam regulamin FPL, nie chciało mi się, ale wyobraźcie sobie, że jak pytałam w tym roku o ilości certów na poszczególne wyższe klasy, to zaledwie cześć wystawców coś wiedziała..., ale "nie byli pewni"

najwidoczniej to jakaś narodowa skleroza

...a swoją drogą to w tej chwili właśnie sobie uświadomiłam, że w zasadzie to już nie pamiętam, doczytam przed kolejną wystawą mojej koteczki

uściski dla wszystkich nas kochających :*