http://www.catshow.eu
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Basia_D pisze:Dziewczyny bedzie pyszna kawusia z art-cafe
pusiania pisze:Basia_D pisze:Dziewczyny bedzie pyszna kawusia z art-cafe
ale super![]()
![]()
Greps pisze:Greps pisze:Można prosić o podanie składu sędziowskiego?
Ramon pisze:FELIS POSNANIA &
BURMISTRZ MIASTA KOŚCIANA I STAROSTA KOŚCIAŃSKI
serdecznie zapraszają na XXXIX & XL
MIĘDZYNARODOWĄ WYSTAWĘ KOTÓW RASOWYCH
W K O Ś C I A N I E
pod patronatem Federation Internationale Feline – FIFe
01 & 02 maja 2010 (2 certyfikaty)
Hala Sportowa Zespołu Szkół nr 4 ul. 27 Stycznia, 64-000 Kościan (wejście od ul. Uczniowskiej)
Sędziowie:
Francoise Milcent - Francja - all breed
Vesna Riznar – Resetic - Chorwacja - all breed
Anne Paloluoma - Sundholm - Finlandia - II, III
Eric Reijers - Czechy - all breed
Yan Roca - Folch - Francja - all breed
.
Ramon pisze:E. Reijers tydzień przed wystawą odwołał swój przyjazd do Kościana. Miałem bardzo duży problem, ale dziękli internationalnej współpracy udało się problem rozwiązać
W Kościanie będzie 276 kotów. Dziękuję bardzo wszystkim, którzy będą w moim mieście
Postaram się ażeby państwa pobyt w "sercu Wielkopolski" był bardzo miłym wspomnieniem.
Chcę jednoczesnie podkreślić, że władze samorządowe, gospodarz wystawy - Zespół Szkół nr 4 i ja jesteśmy zaszczyceni mogąc Państwa gościć. Podkreślam też z całą mocą, że przeze mnie jest mile widziany każdy, kto kocha i szanuje koty jak mniejszych braci. Nie chcę i nie będę postępował na zasadzie "tego nie chcę, tej nie lubię"!!!! Staram się walczyć z moimi słabościami, gdyż jestem tylko ułomnym człowiekiem. Wydaje się mi, że do tej pory dość skutecznie. Każdy wpierw niech wejrzy w siebie samego i dopiero później feruje wyroki i opinie!!!.
Dziękuję Wam, Drodzy Wystawcy, już teraz za frekwencję na tej wystawie. W sobotę uczynię to osobiście.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie![]()
Roman Grabara
Użytkownicy przeglądający ten dział: paulawojew i 8 gości