[wystawa] Wrocław 6-7 września + special shows

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro wrz 10, 2008 10:00

AF pisze:...ja może nie w temacie, ale właśnie udało mi się upchać ostatnią część (cz III) fotek z tej wystawy. Dziękuję za miłe słowa i cieszę się że fotki się Wam podobają. To ostatnie zdjęcia z Wrocławia, do zobaczenia w Warszawie.

Można bezkarnie wstawić zdjęcia na swoją stronkę? Bez przeróbki oczywiście. Są super...

Ewa_Kurz

Od: Pt gru 08, 2006 23:20

Post » Śro wrz 10, 2008 10:58

AF jestem pod wrażeniem!!! Kolejne fotki przepiękne :1luvu: Zapisuję się też do Twojego fanclubu :wink: Raz jeszcze dziękuję za sfocenie mojego maleństwa :lol:

morigan

Od: Pt cze 08, 2007 12:00

Post » Śro wrz 10, 2008 11:05

jakbyś kiedyś szukał profesjonalnego serwera na hostowanie tych cacek, daj znać :)
Obrazek Zapraszamy na bloga!

iceangel

Od: Pt lut 03, 2006 15:21

Post » Śro wrz 10, 2008 11:21

Ostatnio edytowano Śro wrz 10, 2008 11:36 przez kiri, łącznie edytowano 8 razy
[Obrazek

kiri

Od: Nie paź 14, 2007 15:28

Post » Śro wrz 10, 2008 11:24

morigan pisze:AF jestem pod wrażeniem!!! Kolejne fotki przepiękne :1luvu: Zapisuję się też do Twojego fanclubu :wink: Raz jeszcze dziękuję za sfocenie mojego maleństwa :lol:

no prosze, ja tu spokojnie w zaciszu domowym sobie siedzę... a tu fankluby się tworzą :wink:
[Obrazek

kiri

Post » Śro wrz 10, 2008 11:27

Ewa_Kurz pisze:
AF pisze:...ja może nie w temacie, ale właśnie udało mi się upchać ostatnią część (cz III) fotek z tej wystawy. Dziękuję za miłe słowa i cieszę się że fotki się Wam podobają. To ostatnie zdjęcia z Wrocławia, do zobaczenia w Warszawie.

Można bezkarnie wstawić zdjęcia na swoją stronkę? Bez przeróbki oczywiście. Są super...

oczywiście :)

morigan pisze:AF jestem pod wrażeniem!!! Kolejne fotki przepiękne :1luvu: Zapisuję się też do Twojego fanclubu :wink: Raz jeszcze dziękuję za sfocenie mojego maleństwa :lol:

zaczynam się czerwienić ;)

iceangel pisze:jakbyś kiedyś szukał profesjonalnego serwera na hostowanie tych cacek, daj znać :)

jeszcze nad tym nie myślałem, ale dzięki. jak tylko dojrzeję do tego to pozwolę sobie na priwa :)
Obrazek

AF

Od: Nie lip 20, 2008 17:41

Post » Śro wrz 10, 2008 12:36

DoBo gratuluję i dziękuję za wyjaśnienie.

Trochę fotek
Na wystawie był piękny bengal w kolorze point 8O

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro wrz 10, 2008 19:28

Obrazek

Mnie zadziwił ten kociak a mianowicie jego oprawa oczu, jest niesamowita.Nie spotkałam się jeszcze z takimi bielutkimi kreskami przy oczach, może to efekt kontrastu z rudym kolorem. Fajnie wyglada 8)
[Obrazek

kiri

Post » Śro wrz 10, 2008 20:52

:D Ja mialam okazję być na wystawie-jako zwiedzajacy oczywiści ,i muszę przyznać ,że się zakochalam-w brytyjczykach.
Mam pytanie bo niezorientowana jestem-żeby kota wystawiać czy trzeba zakładać hodowlę :? czy wystarczy ze kot ma rodowód?

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

Post » Śro wrz 10, 2008 20:56

KOTEK1988 pisze: czy wystarczy ze kot ma rodowód?

wystarczy ,ze kot ma rodowód i kupujesz jako kota wystawowego.Ale najpierw musisz zapisać sie do klubu felinologicznego żeby pojeżdzic na wystawy :D
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Śro wrz 10, 2008 21:03

danunka co ty opowiadasz !!

Znasz akcje Rasowy=Rodowodowy !!
Kazdy kot rasowy powinien miec rodowod mowiacy o pochodzeniu a nie to ze jest to kot wystawowy. Gorsze w typie kocieta tez powinny dostawac rodowod tylko albo jest dolaczona do tego UMOWA KUPNA SPRZEDAZY mowiaca czy kot jest z przeznaczeniem do hodowli i na wystawy czy tylko na kolanka. POwinien byc tez uczyniony wpis w rodowod dodatkowo ze kot jest z przeznaczeniem do kastracji i albo wogole nie jest na wystawy albo dopiero po kastracji.

Natomiast KAZDY KOT RASOWY POWINIEN MIEC RODOWOD !!!

Jezeli chodzi o BRI to cena jest czesto uzalezniona wlasnie od tego czy kot jest wystawowy, dobry w typie i kolorze,po jakich rodzicach itd. ale rodowod maja wszystkie przynajmniej z cenionych i szanujacych sie hodowli. Nie mowimy tu o tzw. pseudohodowlach ktore sprzedaja kocieta na allegro lub na bazarze.

Danunka nie podejrzewalam Cie o to chce wiezyc ze cos zle zrozumialam albo ty sie zle wyrazilas :cry:
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Śro wrz 10, 2008 21:28

8O ale o czym Ty Czankra mówisz - dziewczyna zadała pytanie czy musi miec hodowlę ,czy wystraczy ,że kot ma rodowód.
Odpowiedziałam ,ze wystarczy rodowód :D i że musi być kotem wystawowym :D Jaki tu problem widzisz. Trudno ,żeby pojechała na wystawę z kotem ,który ma np. trzy łapki ale ma rodowód :D
Chyba faktycznie opatrznie zrozumiałas moja odpowiedż :wink:
Przeciez jak kot ma rodowód ,to wiadomo,że jest rasowy :D
Ostatnio edytowano Śro wrz 10, 2008 21:33 przez danunka, łącznie edytowano 1 raz

danunka

Post » Śro wrz 10, 2008 21:33

Oki to moze ja faktycznie opacznie zrozumialam Twoja wypowiedz - kamien z serca mi spadl. Jestem drazliwa na te tematy i moze dlatego wole dmuchac na zimne !!! :cry:
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Śro wrz 10, 2008 21:37

CZANKRA pisze: Jestem drazliwa na te tematy i moze dlatego wole dmuchac na zimne !!! :cry:

Nie Ty jedna :D
choć sa tacy co tu strzepią jęzor na temat R=R a robią co innego :twisted:
co któryś miot w hodowli ma rodowody :?

danunka

Post » Czw wrz 11, 2008 14:31

dziekuje za odpowiedź :D
Jeśli idzie o koty rasowe to ja :oops: jestem laik...często jestem Dt..mam wlasne koty,ale wszystkie to bardzo kochane i piękne "dachówki""
Co prawda słyszalam że takie koty można wystawiac w kategorii kot domowy-ale jako ich wlasciciel dobrze wiem że żadne z nich na wystawę się nie nadaje-z różnych powodow,.Dlatego też wpadlam na pomysł zakupu jekieś ślicznej kiciuni

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

[poprzednia][następna]