Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
neron pisze:Skoro hodowca tłumaczy sprawę i to w dość logiczny sposób to czemu nie wierzyć w te pomyłki To, że w wielu organizacjach jest "burdel" to żadna nowość. Bo tak to wychodzi na to, że bez względu na to czy hodowca napisze cokolwiek czy nie, wyrok już zapadł. Proponuję trochę przystopować z tym polowaniem na czarownice, bo tak to niestety wygląda.
Witek Nowak pisze:neron pisze:Skoro hodowca tłumaczy sprawę i to w dość logiczny sposób to czemu nie wierzyć w te pomyłki To, że w wielu organizacjach jest "burdel" to żadna nowość. Bo tak to wychodzi na to, że bez względu na to czy hodowca napisze cokolwiek czy nie, wyrok już zapadł. Proponuję trochę przystopować z tym polowaniem na czarownice, bo tak to niestety wygląda.
Życzę ci w takim razie, żebyś miał zabrany certyfikat, BIV lub BIS przez taką pomyłkę.
sunshain pisze: (...)-
W cuda nie wierzę i w karę dla nich też.
(...)
sunshain pisze:czekamy ....
(...)
sunshain pisze:sunshain pisze: (...)-
(...)sunshain pisze:czekamy ....
(...)
to już m-c
Enya pisze:sunshain pisze:sunshain pisze: (...)-
(...)sunshain pisze:czekamy ....
(...)
to już m-c
ja prawie 2i chyba powoli przyznaję Ci racje
cudów nie ma
mów mi Fatum pisze:A jakie są przewidziane kary w regulaminie wystawowym, za nieprzestrzeganie punktów dotyczących kolekcjonowania certyfikatów?
Enya pisze:Witku mnie gruba kreska jakoś źle się kojarzy![]()
Ja złożyłam dwie skargi i czekam co dalej. Pisałam, CCAnimals odpowiedział i działa a CCWczekam cierpliwie, bo podobno nie ta droga, ale skorzystałam z innej
Siasia pisze:Enya pisze:Witku mnie gruba kreska jakoś źle się kojarzy![]()
Ja złożyłam dwie skargi i czekam co dalej. Pisałam, CCAnimals odpowiedział i działa a CCWczekam cierpliwie, bo podobno nie ta droga, ale skorzystałam z innej
Aniu czy CCW coś odpowiedział na Twoją skargę ?
wistra pisze:Sunshain, wyjasnisz? (...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bianka 4, scott, SMK1 i 4 gości