Ave pisze:A ja Kasiu gorąco dziękuje za cudowne koty malowane na drewniesędziowie byli zachwyceni, ja rownież
Zawstydzasz mnie Aniu

Moderator: DoBo
Ave pisze:A ja Kasiu gorąco dziękuje za cudowne koty malowane na drewniesędziowie byli zachwyceni, ja rownież

Ave pisze:Nasza Wielka Pardubicka, czyli Pierwsze Zawody Agility w Polsce cieszyły sie dużym powodzeniem, kotom sie podobało, właścicielom rownież, nie mówiąc już o zwiedzających i dzieciakach![]()
Niepokonane okazały sie w oba dni sfinksy !!
264. Gina Lollobrigida Milhari pokonała tor w 11 sekund w sobotę , a jej siostra 265. Givenchy The Lady of Milhari w jedyne 6 sekund w niedziele !!! i tym samym zdobyły tytuł Mistrza Agility![]()
W sumie w zawodach wzięło udział w oba dni 58 kotow![]()
Szykujcie sie na listopad ....
Ave pisze:
Nasza Wielka Pardubicka, czyli Pierwsze Zawody Agility w Polsce cieszyły sie dużym powodzeniem, kotom sie podobało, właścicielom rownież, nie mówiąc już o zwiedzających i dzieciakach![]()
Niepokonane okazały sie w oba dni sfinksy !!

Salami pisze:Składam Wszystkim zwycięzcom ogromne gratulacje!!!!!!![]()
a przede wszystkim PL*Pitch Black Satele Shan za BOB 1(moja wnusia
)Aniu,zazdraszczam strasznie
tego cudaczka!!!
i mojej malutkiej seszelskiej dziewczynce PL*Rama-Thibodi Ravennce za debiut i BIS-a
Ave pisze:W kategorii II tytul Najlepszej Hodowli powedrowal do hodowli kotow syberyjskich Z Kufra Carycy

udało Ci się super wyPestkowanie Slivki Ave pisze:a w kategorii III do hodowli cornish rex Scardinius![]()
dla włascicieli dorosłych już kociąt z moim przydomkiem) zgłoszone Scardiniusy poszalały.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości