WYSTAWA 25-26 MARCA 2006 - WWW.PFA.COM.PL

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderator: DoBo

Post » Wto mar 28, 2006 9:54

Są szanse - oczywiście. Ale potrzebujemy czasu aby to sprawdzić. Bilety zostały w Blue City. Jak tylko się tam dostaniemy to podsumujemy i podamy dokładne wyniki pierwszej dziesiątki.

rosyjskieniebieskie

Od: Pt maja 06, 2005 12:19

Post » Wto mar 28, 2006 9:54

danunka pisze::D Mam pytanko do tych uczestników warszawskiej wystawy,którzy posiadają katalog :
Czy zapoznaliście się państwo z ofertą wystawową Cat Club Pomerania Szczecin ????
Przypominam,ze został przedłuzony czas zgłaszania kociaków na naszą wystawę do dnia 30 marca 2006r.
Serdecznie zapraszamy !!!!!!! :D[b][b]
:D :D

:( Dzis wiem,ze informacji nie było z powodów niezaleznych od Organizatorów .
W dalszym ciągu przypominamy o naszej szczecinskiej wystawie i serdecznie zapraszamy :D
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Wto mar 28, 2006 10:01

Jestem ogólnie zadowolona z wystawy, ocniali moje koty: M. Chadaj, S. Stoljarowa i G. Edvardsen,jednak jedna rzecz mnie wkurzyła a mianowicie to, że zabrakło medali do nominacji !!!!!!!!! 8O
No i te reklamy z głośników nie były zbyt fajne :?

Pozdrawiam

sibi

Od: Pt sty 20, 2006 14:16

Post » Wto mar 28, 2006 12:20

Ja też ogólnie jestem zadowolona. Pierwsza wystawa, na której byłam, zakończona o czasie :D
Nie podoba mi się tylko to, co odwaliła sędzina Renault /odnośnie ocen nevek/, ale to nie wina organizatorów.

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Wto mar 28, 2006 12:39

najmysia pisze:Ja też ogólnie jestem zadowolona. Pierwsza wystawa, na której byłam, zakończona o czasie :D
Nie podoba mi się tylko to, co odwaliła sędzina Renault /odnośnie ocen nevek/, ale to nie wina organizatorów.

A co się stało?
Bo ja z moim kastratem pierwszy raz i na sobotniej wystawie nie dostał nic (automatycznie1)
a na niedzielnej dostał EX1...

I różnica w ocenie była ogromna (dużo lepiej wypadł w niedzielę!)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto mar 28, 2006 15:12

I ja byłam na moment w niedziele.. jako laik powiem że...

bardzo utkwiły mi w pamięci koty z figuletty i Pan, który cierpliwie i z uśmiechem prezentował przechodniom nieziemskiego kota.. nota bene kot chyba wiedzial ze jest podziwiany, bo tak pięknie pozował ,ze ho ho :wink:

Myslalam ze to właśnie ten kot zostanie kotem publicznosci bo co kto obok niego nie przechodził to wypełniał bilecik :wink:

Wkurzał mnie niesamowicie Cornado Moreno, który na moje oko chrzanił takie głupoty, że..... :evil: szkoda, że zamiast niego nie wypowiadali się na przykład ludzie którzy mieli coś do powiedzenia o danej rasie... o wiele ciekawiej by było. :twisted:

Hodowcy byli bardzo sympatyczni i z uśmiechem rozmawiali z przechodniami co w moim mniemaniu jest duuuuuuuuuużym plusem wystawy :)

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Wto mar 28, 2006 15:47

adoptujkotazeschroniska pisze:I ja byłam na moment w niedziele.. jako laik powiem że...

bardzo utkwiły mi w pamięci koty z figuletty i Pan, który cierpliwie i z uśmiechem prezentował przechodniom nieziemskiego kota.. nota bene kot chyba wiedzial ze jest podziwiany, bo tak pięknie pozował ,ze ho ho :wink:

Myslalam ze to właśnie ten kot zostanie kotem publicznosci bo co kto obok niego nie przechodził to wypełniał bilecik :wink:

WOW! Dzieki w imieniu UNO, ktory staral sie prezyc klate! :-)

Obrazek

Rzeczywiscie duzo osob deklarowalo wypelnienie kartki z numerem 193, ale nie udalo sie tym razem :-) Nas natomiast zachwycily klatki z kotami domowymi i mnogosc ulotek informujacych o problemach kotow bezdomnych, potrzebie sterylizacji i adopcji któw ze schronisk. Chylimy czoła za dzialanie na rzecz tych kotów!
Figuletta

Figuletta

Od: Nie maja 29, 2005 11:34

Post » Wto mar 28, 2006 19:23

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[/img]

adasia

Od: Pon paź 17, 2005 13:33

Post » Wto mar 28, 2006 19:32

czy ktos ma jeszcze jakies fotki?

Kuba kiedy beda dodane zdjecia na stronie PFA? bede cie tak meczyc tym pytaniem, chce je zobaczyc :twisted:

kimi1

Od: Śro lut 22, 2006 12:09
Post » Wto mar 28, 2006 19:32

Figuletta pisze:...
Nas natomiast zachwycily klatki z kotami domowymi i mnogosc ulotek informujacych o problemach kotow bezdomnych, potrzebie sterylizacji i adopcji któw ze schronisk. Chylimy czoła za dzialanie na rzecz tych kotów!

Koty domowe i opiekunowie serdecznie dziękują :)
A co do prężenia...
:)
Obrazek
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto mar 28, 2006 20:32

Mam kilka ale tylko z niedziel.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ewa02

Od: Pt paź 15, 2004 20:48

Post » Wto mar 28, 2006 21:09

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ewa02

Od: Pt paź 15, 2004 20:48

Post » Wto mar 28, 2006 22:09

[url=http://www.foch.info]=Zamiast uczyć kota, choć raz go posłuchaj=
=Niewiele jest rzeczy w które głęboko wierzę. Jedną z nich jest normalna, ludzka, bezinteresowna podłość.=[/url]

LeaManI

Od: Pon maja 17, 2004 15:51

Post » Śro mar 29, 2006 7:11

Mojego nie ma na zdjeciach :( i w ogole norweskich lesnych jest bardzo malo :?
Obrazek

M.

Od: Wto lut 05, 2002 11:17

Post » Śro mar 29, 2006 8:09

M. pisze:Mojego nie ma na zdjeciach :( i w ogole norweskich lesnych jest bardzo malo :?

:( Z soboty wszystkie koty na wystawie powinny mieć przynajmniej jedną fotkę. Z niedzielą może być różnie, niestety. :(
[url=http://www.foch.info]=Zamiast uczyć kota, choć raz go posłuchaj=
=Niewiele jest rzeczy w które głęboko wierzę. Jedną z nich jest normalna, ludzka, bezinteresowna podłość.=[/url]

LeaManI

Od: Pon maja 17, 2004 15:51

[poprzednia][następna]