Moderator: DoBo
danunka pisze::D Mam pytanko do tych uczestników warszawskiej wystawy,którzy posiadają katalog :
Czy zapoznaliście się państwo z ofertą wystawową Cat Club Pomerania Szczecin ????
Przypominam,ze został przedłuzony czas zgłaszania kociaków na naszą wystawę do dnia 30 marca 2006r.
Serdecznie zapraszamy !!!!!!![b][b]
![]()
najmysia pisze:Ja też ogólnie jestem zadowolona. Pierwsza wystawa, na której byłam, zakończona o czasie![]()
Nie podoba mi się tylko to, co odwaliła sędzina Renault /odnośnie ocen nevek/, ale to nie wina organizatorów.
adoptujkotazeschroniska pisze:I ja byłam na moment w niedziele.. jako laik powiem że...
bardzo utkwiły mi w pamięci koty z figuletty i Pan, który cierpliwie i z uśmiechem prezentował przechodniom nieziemskiego kota.. nota bene kot chyba wiedzial ze jest podziwiany, bo tak pięknie pozował ,ze ho ho![]()
Myslalam ze to właśnie ten kot zostanie kotem publicznosci bo co kto obok niego nie przechodził to wypełniał bilecik
Figuletta pisze:...
Nas natomiast zachwycily klatki z kotami domowymi i mnogosc ulotek informujacych o problemach kotow bezdomnych, potrzebie sterylizacji i adopcji któw ze schronisk. Chylimy czoła za dzialanie na rzecz tych kotów!

M. pisze:Mojego nie ma na zdjeciachi w ogole norweskich lesnych jest bardzo malo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości