Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Enya pisze:Obejrzałam, wszystkie zdjecia jak zwykle super. Dzieki za Rudelka , śliczny chłopiec z niego.
kiri pisze:ach.. to jak wszyscy tu tak dziękują to ja tez dziekuję za zdjecia mojego Rudelka i Hani;);) haha
Enya pisze:kiri pisze:ach.. to jak wszyscy tu tak dziękują to ja tez dziekuję za zdjecia mojego Rudelka i Hani;);) haha
Gratulacja dla Rudelka za NOM.
pixi pisze:Ja nie zabardzo rozumiem zamysłu ORGANIZATORÓW , dlaczego np kilka motów z jednej kategorii jest jednego i drugiego dnia tylko u JEDNEGO SĘDZIEGO ????????
Czy nie można było to rozłożyć tak aby w bisie były choć 3 z szansam na wygraną ????? A tak 5 miotów odpadło od razu bez żadnych szans !!!!!
TO smutne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
almathea pisze:pixi pisze:Ja nie zabardzo rozumiem zamysłu ORGANIZATORÓW , dlaczego np kilka motów z jednej kategorii jest jednego i drugiego dnia tylko u JEDNEGO SĘDZIEGO ????????
Czy nie można było to rozłożyć tak aby w bisie były choć 3 z szansam na wygraną ????? A tak 5 miotów odpadło od razu bez żadnych szans !!!!!
TO smutne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zgodnie z przepisami mioty jednej rasy muszą być u jednego sędziego
almathea pisze:Danunko jak są Per i Exo to można dać do 2 sędziówwiesz najlepiej to powinien się w sprawie miotów wypowiedzieć Irafal
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości