XVII i XVIII Międzynarodowa Wystawa 2-3 kwietnia Warszawa...

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2005 10:00

Kicorek pisze:
ostoja pisze:
Kicorek pisze:Zaczęłam sie przywiązywac do tego wątku :roll: .
Ostoja, jaka mata pasuje do zasłonek bordo? I czy one będą dobre do pojedynczej klatki?
Poza tym mam pytanie - czy mój "szofer" może wejść ze mną na wystawę bez problemów?

No Kicorek ja mam drugi komplet bordo ze złotym i mate mam jasną kremowa - tak dla kontrastu. Mam drugą matę ...taka sama jak chcesz to Ci tez mogę wypozyczyć :D

Ostoja, ja cię chyba ozłocę :1luvu: !! Baaardzo bym chciała, bo moja sytuacja finansowa obecnie jest katastrofalna :cry: . To poproszę komplecik z matą. Jak rudas będzie się zachowywał poprawnie, to na następny raz już będę miała własny :D .
Słońce, czy wszystkie twoje devony będą? Oglądałam na stronie :love: .

Kicorek....dostaniesz komplecik bordo z mata / bez zlotego / :oops:
ten drugi zestaw my uzywamy :oops:
Mata do klateczki jest kawalkiem wykładziny o wymiarach klatki. Sztywne i fajbne podloże. Wygodnie bedzie kotuchom. :D
Hodowla Kotów Rasy Devon Rex
Obrazek

ostoja

Od: Pt lis 12, 2004 18:55

Post » Pon mar 07, 2005 13:47

Kicorek pisze:
ostoja pisze:
Ostoja, jaka mata pasuje do zasłonek bordo? I czy one będą dobre do pojedynczej klatki?
Poza tym mam pytanie - czy mój "szofer" może wejść ze mną na wystawę bez problemów?

No Kicorek ja mam drugi komplet bordo ze złotym i mate mam jasną kremowa - tak dla kontrastu. Mam drugą matę ...taka sama jak chcesz to Ci tez mogę wypozyczyć :D

Ostoja, ja cię chyba ozłocę :1luvu: !! Baaardzo bym chciała, bo moja sytuacja finansowa obecnie jest katastrofalna :cry: . To poproszę komplecik z matą. Jak rudas będzie się zachowywał poprawnie, to na następny raz już będę miała własny :D .

Devoniaste ida na wystawe...ale nie wszystkie :wink:
Obrazek

ostoja

Post » Pon mar 07, 2005 14:02

nie mam maty :? co teraz zrobić, uszyć? z moim talentem, wzór chociaż chciałabym zobaczyć...

dorot

Od: Wto lip 06, 2004 17:15

Post » Pon mar 07, 2005 14:17

no jutro trzeba się w końcu zarejestrowac...

dorot- nie trzeba nic szyc ;) Może być mata łazienkowa o wymiarach klatki, kocyk, czy cokolwiek innego :wink:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon mar 07, 2005 14:34

ostoja pisze:
Kicorek pisze:
ostoja pisze:

Kicorek....dostaniesz komplecik bordo z mata / bez zlotego / :oops:
ten drugi zestaw my uzywamy :oops:
Mata do klateczki jest kawalkiem wykładziny o wymiarach klatki. Sztywne i fajbne podloże. Wygodnie bedzie kotuchom. :D

Ozłocenie było za matę jako dodatek do zasłon (niezależnie od koloru). Nawet nie skojarzyłam. Moze być różowa w ciapki :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon mar 07, 2005 14:43

dorot pisze:nie mam maty :? co teraz zrobić, uszyć? z moim talentem, wzór chociaż chciałabym zobaczyć...

Dorot, jak się zarejestrujesz, to wyślij do MariiD pw z imieniem i nazwiskiem, cobyśmy były obok siebie.
Mysza, to było też do ciebie :D . I do jenny170 też, jak to zobaczy. I do wszystkich domestosów biorących udział w wystawie :D .

Mata podobno jest taka łazienkowa, gumowa. Wystarczy wyciąć :D .

Kicorek

Post » Pon mar 07, 2005 16:12

Jenny170 bedzie miala napewno klatke kolo mnie, bo jakby sie Aprili jednak wzielo na rodzenie gdy ja na wystawie bede, to zeby mial sie kto Toffi zajac. :)
Obrazek

lakshmi

Od: Pt mar 01, 2002 23:48

Post » Pon mar 07, 2005 16:28

lakshmi pisze:Jenny170 bedzie miala napewno klatke kolo mnie, bo jakby sie Aprili jednak wzielo na rodzenie gdy ja na wystawie bede, to zeby mial sie kto Toffi zajac. :)

to ta maleńka Aprilka juz jest taka duza że bedzie rodzic? 8O
A kto jest tatusiem? :)
Obrazek

Mysza

Post » Pon mar 07, 2005 16:30

Ta maleńka Aprilka 16 marca skończy 2 lata :D
A tatusiem jest śliczny liliowy kocurek-gentleman GIC Alladin Bell Staning Ladis. Planowany termin porodu to 1-6 kwiecień.
Obrazek

lakshmi

Od: Pt mar 01, 2002 23:48

Post » Pon mar 07, 2005 19:06

Kicorek pisze:
dorot pisze:nie mam maty :? co teraz zrobić, uszyć? z moim talentem, wzór chociaż chciałabym zobaczyć...

Dorot, jak się zarejestrujesz, to wyślij do MariiD pw z imieniem i nazwiskiem, cobyśmy były obok siebie.
Mysza, to było też do ciebie :D . I do jenny170 też, jak to zobaczy. I do wszystkich domestosów biorących udział w wystawie :D .

Mata podobno jest taka łazienkowa, gumowa. Wystarczy wyciąć :D .

Postaramy sie aby wszystkie dom były w jednym sektorze kolo siebie :D
Bedzie dobrze ?? :)
Obrazek

ostoja

Post » Pon mar 07, 2005 19:12

Ostoja, to Ty przejmujesz akcję rezerwacji miejsc dla DOM na warszawskiej?
Bo do mnie się zgłosił Kicorek z namiarami. Nie chciałabym zamieszania kiedy dwie osoby niezależnie od siebie będą rezerwować klatki :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon mar 07, 2005 19:20

MariaD pisze:Ostoja, to Ty przejmujesz akcję rezerwacji miejsc dla DOM na warszawskiej?
Bo do mnie się zgłosił Kicorek z namiarami. Nie chciałabym zamieszania kiedy dwie osoby niezależnie od siebie będą rezerwować klatki :D

MariaD... zbieraj kontakty, rezerwuj :) W Twoich raczkach sprawa.

Miałam na mysli jedynie fakt, iz postaram sie od górnie zalatwić, że wszystkie dom beda mialy juz ustalone miejsca we wspólnym sektorze. klatki maja byc numerowane...przynajmniej tyle wiem na dzien dzisiajszy.
No chyba, że sie to zmieni :)
Obrazek

ostoja

Post » Pon mar 07, 2005 21:55

lakshmi pisze:Ta maleńka Aprilka 16 marca skończy 2 lata :D
A tatusiem jest śliczny liliowy kocurek-gentleman GIC Alladin Bell Staning Ladis. Planowany termin porodu to 1-6 kwiecień.

o matko... 8O Poczułam się staro :lol: :wink:

No to czekam na relację z porodu za miesiąc :)
Obrazek

Mysza

Post » Pon mar 07, 2005 22:16

Mysza pisze:

o matko... 8O Poczułam się staro :lol: :wink:

No to czekam na relację z porodu za miesiąc :)

Wszyscy czekamy :) i trzymamy bardzo mocno kciuki :D
Obrazek

ostoja

Post » Wto mar 08, 2005 15:14

Och jej, babcią zostaniesz :lol: . Trzymam kciuki i czekam na relacje z powiększenia rodziny w przyszłym miesiącu :D .

Kicorek

[poprzednia][następna]