ania c pisze:lajka pisze:Ja również chciałam podziękować Wszystkim w sektorze K. Miło spędziłam czas, poznałam wspaniałych i przesympatycznych ludzii mam madzieję, że sie jeszcze kiedyś spotkamy
Ja takoż samo
Się podpiszę

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
ania c pisze:lajka pisze:Ja również chciałam podziękować Wszystkim w sektorze K. Miło spędziłam czas, poznałam wspaniałych i przesympatycznych ludzii mam madzieję, że sie jeszcze kiedyś spotkamy
Ja takoż samo
Oberhexe pisze:ania c pisze:lajka pisze:Ja również chciałam podziękować Wszystkim w sektorze K. Miło spędziłam czas, poznałam wspaniałych i przesympatycznych ludzii mam madzieję, że sie jeszcze kiedyś spotkamy
Ja takoż samo
Się podpiszę
Podpisanamałysz pisze:http://picasaweb.google.com/przem.stepien/WystawaWarszawa45122010#5547252889205574530
to jest moja Trashka Stashkot*PL mała syberyjka!!!
lajka pisze:Ja również chciałam podziękować Wszystkim w sektorze K. Miło spędziłam czas, poznałam wspaniałych i przesympatycznych ludzii mam madzieję, że sie jeszcze kiedyś spotkamy
Bobinek pisze:Oberhexe pisze:ania c pisze:Ja takoż samo
Się podpiszę
I ja, ja też
lajka pisze:Ja również chciałam podziękować Wszystkim w sektorze K. Miło spędziłam czas, poznałam wspaniałych i przesympatycznych ludzii mam madzieję, że sie jeszcze kiedyś spotkamy
Bobinek pisze:Oberhexe pisze:ania c pisze:Ja takoż samo
Się podpiszę
I ja, ja też
dorozd pisze:Wystawa super przygotowana, świetna, przyjazna atmosfera, świetne oceny sędziowskie. Jestem bardzo zadowolona. Pełnię osiągam dzięki świadomości, że to tylko dwa ronda ode mnie!![]()
![]()
Wielkie Dzięki!
Mały mankament - miot nevek (w katalogu źle wpisany), neveczki - jak na moje oko - dwumiesięczne, szły jak świeże bułeczki, wynoszone przez szczęśliwych kupców na rękach, donoszone pod pazuchą do klateczki, żeby rachunek się zgadzał. Co robić z takimi "wystawcami"?
Oberhexe pisze:ania c pisze:lajka pisze:Ja również chciałam podziękować Wszystkim w sektorze K. Miło spędziłam czas, poznałam wspaniałych i przesympatycznych ludzii mam madzieję, że sie jeszcze kiedyś spotkamy
Ja takoż samo
Się podpiszę
anulka111 pisze:Zgłosić organizatorom ,ale w trakcie ,a nie po
A jest to dozwolone? Ja sie nie znamdorozd pisze:anulka111 pisze:Zgłosić organizatorom ,ale w trakcie ,a nie po
Really??
anulka111 pisze:A jest to dozwolone? Ja sie nie znamdorozd pisze:anulka111 pisze:Zgłosić organizatorom ,ale w trakcie ,a nie po
Really??ale uwazam za nieetyczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: NinaG, Ramzes2006 i 6 gości