danunka pisze:A ja Wam życzę "dostawek" , kilku dodatków ale najbardziej wspaniałej atmosfery wystawowej![]()
Pomimo nawoływania do bojkotu wystawy przez innych członków FPL - dokładnie przez klub DCC oraz jego popleczników (lub tez samych członków) piszących wstrętne i szkalujące artykuły zamieszczanych na różnych forach i portalach ( kot norweski ,gazeta.pl , dogomania, Artelis ,eioba , Miau i inne) określających wystawę jako :"kocie piekiełko", "ustawiana wystawa","afera z wystawą" ... itp - myślę ,że wystawcy nie zawiodą , a wręcz przybędą gremialnie .
Ostatnie wydarzenia w Polsce dość dały się odczuć organizatorom wystaw w Chorzowie i Szczecinie . Dodatkową "atrakcją"były bardzo niepochlebne opinie a wręcz wymuszające zaprzestania organizowania MWKR - były to sugestie i opinie m.in.członków klubu DCC .
Klubu ,który NIE ORGANIZUJE WYSTAW.
Ja jako członek FPL jestem zniesmaczona takim ich zachowaniem i uważam ,że wszystkie inne kluby FPL organizujące wystawy powinny przeciwstawić się takim praktykom DCC.
Każda następna wystawa może "być na tapecie"![]()
Danunko, odwołaj to, co napisałaś natychmiast! Gdzie DCC nawołuje do czegokolwiek? Jestem oburzona tym, co piszesz! Oburzona, jako prezes stowarzyszenia, które pomawiasz w tej chwili oraz także jako osoba prywatna.
Możemy się nie lubić (choć ja nie mam powodu i nie widzę również powodu, dla którego Ty miałabyś nie lubić mnie lub DCC; nawet wynieśliśmy się z Twojego województwa rok temu, jak byś nie zauważyła), ale w dyskusji należy zachować choć odrobinę honoru i uczciwości.
Osoby wypowiadające się na jakimkolwiek forum nie podpisują się, Marysia Kowalska, członek DCC. Piszą jako osoby prywatne. Chyba przeceniasz wpływ, jaki mam na członków mojego klubu.
Jeśli masz uwagi do osób wypowiadających się na forum, proszę kieruj je do nich indywidualnie, a nie mieszaj w to klubu, do którego należą. BTW, wiele trudu Cię kosztowało sprawdzenie członkostwa? To sprawdź może, do jakiej partii należą albo do jakiego kościoła chodzą. Być może dojdziesz do wniosku, że byli to sami blondyni, o BMI poniżej 20, członkowie SLD, ateiści. Ma to bowiem dokładnie taki sam związek z tym, do którego stowarzyszenia zrzeszonego w FPL te osoby należą.
Agnieszka Łodzińska
prezes DCC