Wystawa Łódź 12-13 maj ( FIFe) - tytuł Zwycięzca Polski !!!

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon maja 14, 2007 17:07

I tak na gorąco jeszcze , bo emocje nie ochłonęły :D dziękuję wszystkim bez wyjątku za przybycie, bo bez Was mili nie miałoby to wszystko sensu, gratuluję wszystkim kotkom ex'ów, certyfikatów, zdobytych tytułów, wygranych w BIS'ach, no i tym najlepszym BOB'ów, życzę na przyszłość wiele sukcesów i ... przepraszam za wszystkie niedociągnięcia, których z pewnością mogliśmy uniknąć więc postaramy się w przyszłości jeszcze bardziej.
I rzeczywiście kotki były mniej zestresowane, wystawcy spokojniejsi, zwiedzający rozpierzchli się po hali więc było dużo miejsca dla wszystkich.
Krzesła stały się naszą 'piętą Achillesa' , ale tego nikt nie mógł przewidzieć i rzeczywiście schody prowadzące na antresolę do wyjścia wąskie strasznie, ale nie pozwolili ich przebudować :lol:
Staraliśmy się spełnić wszystkie życzenia sąsiedztwa klatkowego i myślę, że każdy siedział koło kogo chciał - i pisać tak można jeszcze długo
jeszcze raz bardzo dziękuję za mile spędzony weekend tym razem w Zgierzu
Ave

Post » Pon maja 14, 2007 17:39

Ja tylko mam nadzieje ze w tym samym miejscu juz zawsze beda odbywac sie wystawy w Łodzi-Zgierzu, bo mimo ze schody waskie i jedzenie nie specjalne to i tak wystawa bardzo ale to bardzo udana. A wiem co mowie bo jestem w Łodzi co roku na kazdej wystawie a byly lata ze i dwa razy w roku ale tak udanej wystawy nie pamietam. Pewnie tez klimat i oprawa zrobily swoje, ale i warunki wystawowe tez sa nie bez znaczenia !!!!.
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Pon maja 14, 2007 17:59

wszystko super, a schody można ominąć i wpuścić ludzi innym wejściem, np bocznym z podwórka i wtedy będzie dobrze :idea:
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Pon maja 14, 2007 18:47

Nie bardzo rozumiem, czemu wszyscy tak narzekają na jedzenie 8O Mnie tam bardzo smakowało :twisted:

Za to z napojami było kiepsko, brak dobrej kawki czy herbatki (to co było, było kiepskie), mało soczków. Nie wszyscy piją Colę, a tego było najwięcej :roll:

Hala super, mnie schody nie przeszkadzały, ale rozumiem tych, którym przeszkadzały, więc faktycznie warto by zrobić wejście dołem.

Sama wystawa też super, mimo lekkiego zamieszania rano z klatkami - ale skłonna jestem wybaczyć organizatorom ze względu na okoliczności przybycia :lol: No i mam nauczkę - nie przyjeżdżać na wystawę przed jej otwarciem :twisted: ;)

W każdym razie ode mnie duże brawa dla CCL :ok:
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pon maja 14, 2007 18:54

Mnie też smakowało, np kiełbasa z cebulką z grila i szaszłyki były super. Ale może nie każdy lubi takie żarcie. Tyle że przeokrutnie drogo. Ale to już nie od organizatorów zależało.

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pon maja 14, 2007 19:50

No mnie nie smakowalo a to dlatego ze za tlusto i letnie.
Jedzenie tez bylo robione na szybcika wiec tam gdzie byla wspomniana kielbaska i kartofelki dokladano surowe produkty ale nie przygotowywano je oddzielnie tylko Pani zaraz mieszala wszystko razem. W efekcie porcja byla pol na pol niedopieczona i zimna.
Smalec ktorym smarowano pajdy chleba zamiast stac po przeciwnej stronie stal kolo ognia. W efekcie Ci co kupowali kanapki mieli zamiast smalczyk w zoladku to na rekach.
Jezeli chodzi o napoje to tez prawda nie bylo kawy lub herbaty nadajacej sie do wypicia stad moj pomysl a raczej sugestja aby byl taki automat jak na ul Polnocnej.
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Pon maja 14, 2007 20:17

Aż tak się temu żarciu dokładnie nie przyglądałam, akurat to co mi podali było ok, kawę pijam rozpuszczalną i słabą, więc też mi nie przeszkadzała.
Ale co kto lubi :wink:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pon maja 14, 2007 23:12

Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon maja 14, 2007 23:18

takk.... i obok ten filmik o kocietach sejmowych ...

kimi1

Od: Śro lut 22, 2006 12:09
Post » Wto maja 15, 2007 8:19

Wystawa zorganizowana była REWELACYJNIE !!!! Byliśmy z dwójką dzieci i całą rodziną bawiliśmy sie świetnie!
Jedzonko faktycznie takie sobie: smażona cebulka z kiełbaską była kwaśna!!! , naszczęście szybko to wyłapaliśmy i nie poczęstowaliśmy dzieci!
Dziękujemy organizatorom za show burm ( wygrała nasza kicia MALSAN VIRGINIA), oba dni wygrała również BIS 6-10 :-)
Hodowla kotów burmskich PLUS*PL www.burmy.pl

Eureka

Od: Wto sty 11, 2005 15:46

Post » Wto maja 15, 2007 13:17

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i dla organizatorów wystawy :)
Obrazek

Aga*

Od: Śro kwi 14, 2004 9:50

Post » Wto maja 15, 2007 21:10

Mnie się podobało, mam nadzieję, że wystawa na stałe zagości w Zgierzu :) :) :) Jedzenia nie próbowałam, więc się nie wypowiadam, ale na stoiskach towarzyszących znalazłam sporo ciekawych rzeczy :P

Witchma

Od: Wto sty 02, 2007 17:25

Post » Śro maja 16, 2007 6:55

Eureka pisze:Jedzonko faktycznie takie sobie: smażona cebulka z kiełbaską była kwaśna!!!

ja się też nabrałam, myśląc w naiwności swojej, że to pyszna duszona cebulka
tymczasem była to konserwowa cebulka prosto z puszki
najbardziej jadalny był chleb

wystawa była super, a najfajniejszy był pomysł na wystrój klatek i ludowe kostiumy hodowców

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Śro maja 16, 2007 11:40

pomysły tak :wink: :D , ale ja mam nuczkę aby nie brać już udziału w żadnych tym podobnych konkursach :wink: mimo wspaniałej zabawy

Foxik

Od: Pon sty 22, 2007 19:49

Post » Śro maja 16, 2007 15:20

Wystawa była super :D :D Oby takich jak najwięcej.
Cieszę się również, że podoba Wam się mój pomysł na wystrój klatki (czerwony daszek) :D :D :D

Mnie nagrody się podobały-w końcu to była zabawa. Szkoda tylko, że nie było rozet.
A to moja kotka SIB Ondulka:

Obrazek

Bonsaiowanat

Od: Pt maja 27, 2005 19:59

[poprzednia][następna]