Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
CZANKRA pisze:Kotka otrzymala CACS + BIV + NOM BIS + BIS female cat III + BOB 1. Certyfikatu nie zajela bo byla jedna w kolorze niebieskim w tej klasie, ale juz wszystko wyzej i owszem.
Witek Nowak pisze:
Właśnie o to mi chodzi w przypadku tych utytułowanych kotów. O to "wyżej"... O zabranie komuś DVM czy DSM..... A najgorsze jest to, że nie robili tego nowicjusze
Podejrzewam, że żeby nie wpadka Darii Biskupskiej (której oprócz unieważnienia certyfikatów włos z głowy nie spadł, żadnego czasowego bana na wystawy) to byśmy dalej żyli w nieświadomości, że tak można...
malgosia_07 pisze:Hodowcy, którzy złamali regulamin, oddali dyplomy... oddali tytuły i wszystkie wygrane, oraz PRZEPROSILI na swojej stronie www za to co zrobili. I dodatkowo, wpłacili na konto schroniska ok 1700 czy 1800 zł.
I to co mi nie daje spokoju... dlaczego teraz nie jest to załatwione w ten sam błyskawiczny sposób ??
CZANKRA pisze:A kto był przewodniczaca komisji rewizyjnej wtedy ?
CZANKRA pisze:No tez nie wiem - myslalam ze Wy wiecie
Enya pisze:CZANKRA pisze:No tez nie wiem - myslalam ze Wy wiecie
W FPL od zawsze jest to ta sama osoba.
Wydaje mi się, że sprawę o której pisze Małgosia prowadził również sąd koleżeński Felis Posnanii.
malgosia_07 pisze:
I to co mi nie daje spokoju... dlaczego teraz nie jest to załatwione w ten sam błyskawiczny sposób ??
Basia_G pisze:Ale że co, że w sobotę kot miał zmianę koloru, a w niedzielę był w innej grupie kolorystycznej ?
sunshain pisze:Basia_G pisze:Ale że co, że w sobotę kot miał zmianę koloru, a w niedzielę był w innej grupie kolorystycznej ?
w tym samym dniu zmiana koloru i ocena "w nowym kolorze" - na tej samej wystawie / w tym samym dniu
przeważnie 2 dni to 2 różne wystawy
Użytkownicy przeglądający ten dział: 2011annak@gmail.com, PanCzankra i 4 gości