pleksi kupione, materiał na zasłonki też (tylko nie mam pomysłu jak je przyczepić do klatki ), zaświadczenie od weta będzie w piatek, pazury do cięcia w piątek, plakietka z rokcafe naszykowana.... a nerwy juz dzisiaj
Rozalio, będzie dobrze Niestety, nie przyjadę, a tak bardzo chciałam Będę kciuki trzymać w Poznaniu za Was Jak nie masz pomysłu na zawieszenie firanek,
to najprościej wciągnąć tasiemkę i już,
ale mozesz też gumki (był tu gdzieś przepis na nie )
Ucałuj Filę
Rozalio, mnie niestety nie będzie (Walentyniki, nie ruszam się z Krakowa ), ale wirtualnie trzymam kciuki za powodzenie Fili.
Nic się nie martw, na pewno będzie dobrze. Wygłaskaj Filuta
Nie denerwuj się Rozalio. Ja też pierwszy raz sama będę wystawiać moją pchełkę.Firanki uszyte dywanik też pleksy na 1 raz nie mam.Z tą kartką rock cafe to dobry pomysł. Też nie wiem jak kogoś poznam jedynie Dafne bo mam z nią lepszy kontakt wiem ,że Ona jedzie w towarzystwie Oberhexów (przepraszam jak zle odmieniłam) mam nadzieje że też mnie polubią. Nie będzie żle.Ariell będzie ze mna myślami a ja dla niej na kamerke ponagrywam futrzaki i Was ,żeby jej smutno nie było że jej nie ma z nami.
Do zobaczenia w sobote -jestem ciekawa jak numeracja sektora Nfo wyjdzie
Bardzo sie ciesze ze tyle osob znajomych z forum bedzie Prosze uprzejmie sie zaplakietkowac zeby Was mozna bylo rozpoznac Ja sie wybieram na pewno bo odbieram zwirek.
A czy to jest tak, ze bedziecie caly dzien w godzinach otwarcia wystawy?
Już piątek, niektórzy z wystawiających spędzają być może ostatnie przed wystawą godziny na forum.
Dlatego już teraz chcę życzyć kotuchom samych sukcesów, a ich opiekunom miłych chwil i świetnej zabawy niezależnie od wyników.