Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Kikee pisze:O ile wiem (rozmawiałam dzisiaj z przedstawicielem CCAmber) , kocieta do 6 m-ca życia mają być zwolnione ze szczepienia p/wściekliznie.
Trwają rozmowy z powiatowym lekarzem weterynarii.
Jednak to Amber powinien wypowiedzieć się oficjalnie w tej kwestii .
salomea pisze:Możecie odetchnąć - nie mogę przyjechać. Wysyłana jestem za granicę od 1 sierpnia. Praca to praca. Ale na jesieni będę, zobaczycie moje cudo.
salomea pisze:Możecie odetchnąć - nie mogę przyjechać. Wysyłana jestem za granicę od 1 sierpnia. Praca to praca. Ale na jesieni będę, zobaczycie moje cudo.
salomea pisze:A po co jedziemy na wystawy? Ja mam takiego kota, że chcę żeby na najbliższych wystawach
wygrywał.
jest doskonały !
Jemu należą się nagrody. Jeżdzę z kotami bo mam z czym!
No i spotkania to się liczy !
Do zobaczenia . Moj kot wygra!
Salami pisze:salomea pisze:A po co jedziemy na wystawy? Ja mam takiego kota, że chcę żeby na najbliższych wystawach
wygrywał.
jest doskonały !
Jemu należą się nagrody. Jeżdzę z kotami bo mam z czym!
No i spotkania to się liczy !
Do zobaczenia . Moj kot wygra!
Wielka szkoda,że nie będzie twojego kota !Takie nagrody przepadnąA już planowałam przyjazd do Sopotu - w życiu nie widziałam doskonałego kota!!!!
Z całą pewnością mogę powiedzieć że nikt nie będzie zbyty i każdy w miarę możliwości otrzyma pomoc. Jak będzie jakiś problem podczas wystawy proszę mówić śmiało i postaramy się jakoś załagodzić niedogodności. )))
... przyjeżdżacie się dobrze bawić, spotkać ze znajomymi etc. czy po same nagrody? nowe puchary, torby żwirku bo się pewnie kończy, no i przede wszystkich po zapas karmy bo kot jeść coś musi. Rozumiem, ciekawosc ciekawością no ale.. moze i sam stracilem poczucie humoru. Wydaje mi się jednak że co niektorzy podbudowują wystawami swoje niespelnione ego. Reszte zostawiam bez komentarza...
Go!Go! pisze: mam nieodpartą ochotę dowiedzenia się, czy forumowicz ARCHEDUX jest oficjalnym PR klubu C C AMBER ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości