[Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon lip 12, 2010 20:32 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

A ja będę i postaram się obfocić te tajemnicze cudo :ryk:
Obrazek

Kikee

Od: Czw sty 26, 2006 17:14

Post » Pon lip 12, 2010 21:22 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

CCA nie będzie zadowolony, jak ludzie będą zniechęcali się do wystawy w Sopocie.
Mam nadzieje, że moje kociaki dostaną certyfikaty do Championa i będę dumna.
Na wystawie pewnie będą ludzie, którzy kupili ode mnie koty, a także moi dobrzy znajomi z kotami.

ktos

Od: Nie lip 11, 2010 20:14

Post » Wto lip 13, 2010 10:27 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

Witam w odpowiedzi na prywatne wiadomości:

Tak, wystawa odbędzie się na tej samej hali co wystawa CCS.

po 1 będzie zwiększony a przede wszystkim WŁĄCZONY przepływ powietrza poprzez wentylację na hali.

po 2 w trakcie organizowania są wentylatory. Po 3 szt. w kątach prostokątów gdzie siedzą hodowcy z kociakami - czwarty kąt to wyjście. Może uda zorganizować się coś więcej.

Sam przywiozę własny wentylator więc zapraszam :D

Archidvx

Od: Pon cze 28, 2010 6:29

Post » Wto lip 13, 2010 10:50 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

Kikee pisze:O ile wiem (rozmawiałam dzisiaj z przedstawicielem CCAmber) , kocieta do 6 m-ca życia mają być zwolnione ze szczepienia p/wściekliznie.
Trwają rozmowy z powiatowym lekarzem weterynarii.
Jednak to Amber powinien wypowiedzieć się oficjalnie w tej kwestii .

i masz rację ,że powinien wypowiedzieć się ktoś oficjalnie na ten temat
dla mnie to nie pojęte - rozmowy z pow.lek.wet. powinny być zakończone przed wystawieniem ogłoszenia o wystawie
a teraz na dwoje babka wrózyła :roll: jeżeli muszę zaszczepić 4 m-e koty to to zrobię i pojadę na wystawę do Niemiec , a jeżeli jest możliwość nie szczepienia tak małych kotów i bycia na wystawie w Polsce , to czemu taki problem się tworzy :?:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Wto lip 13, 2010 11:17 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

Możecie odetchnąć - nie mogę przyjechać. Wysyłana jestem za granicę od 1 sierpnia. Praca to praca. Ale na jesieni będę, zobaczycie moje cudo.

salomea

Od: Śro paź 19, 2005 11:21

Post » Wto lip 13, 2010 11:21 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

salomea pisze:Możecie odetchnąć - nie mogę przyjechać. Wysyłana jestem za granicę od 1 sierpnia. Praca to praca. Ale na jesieni będę, zobaczycie moje cudo.

Coś przypuszczam, że żeby zobaczyć Twoje cudo musiałbym miewać wizje, a ja niestety widzę co najwyżej hologramy więc pewnie nic nie straciłem bo i tak byłem bez szans na zobaczenie. Pozdrawiam.

burmagia

Od: Czw gru 17, 2009 13:57

Post » Wto lip 13, 2010 14:57 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

salomea pisze:Możecie odetchnąć - nie mogę przyjechać. Wysyłana jestem za granicę od 1 sierpnia. Praca to praca. Ale na jesieni będę, zobaczycie moje cudo.

a jakiej rasy masz koty ?

ktos

Post » Wto lip 13, 2010 15:27 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

salomea pisze:A po co jedziemy na wystawy? Ja mam takiego kota, że chcę żeby na najbliższych wystawach
wygrywał.
jest doskonały !

Jemu należą się nagrody. Jeżdzę z kotami bo mam z czym!

No i spotkania to się liczy !

Do zobaczenia . Moj kot wygra!

Wielka szkoda,że nie będzie twojego kota !Takie nagrody przepadną :roll: A już planowałam przyjazd do Sopotu - w życiu nie widziałam doskonałego kota!!!!

Salami

Od: Sob lis 25, 2006 22:43

Post » Wto lip 13, 2010 15:29 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

Kolejna właścicielka kota THE BEST ,ostrzegająca z sarkazmem i pychą , salomea :ryk:

MRUCZKI

Od: Śro sie 10, 2005 10:09

Post » Wto lip 13, 2010 17:54 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

Salami pisze:
salomea pisze:A po co jedziemy na wystawy? Ja mam takiego kota, że chcę żeby na najbliższych wystawach
wygrywał.
jest doskonały !

Jemu należą się nagrody. Jeżdzę z kotami bo mam z czym!

No i spotkania to się liczy !

Do zobaczenia . Moj kot wygra!

Wielka szkoda,że nie będzie twojego kota !Takie nagrody przepadną :roll: A już planowałam przyjazd do Sopotu - w życiu nie widziałam doskonałego kota!!!!

A bałam się, że moje koty zostaną okrzyknięte mianem najgorszych kotów wystawy w porównaniu do tego kota doskonałego.

ktos

Post » Wto lip 13, 2010 19:16 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

Czy klub wypowie się w koncu w kwestii szczepienia przeciw wściekliźnie kociąt do 6 m-ca zycia?To kpina,czas leci ,a hodowcy nadal nie wiedzą......

Kirlee

Od: Śro lis 19, 2008 15:16

Post » Wto lip 13, 2010 20:41 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

poza kwestią szczepienia przeciwko wściekliźnie, mam nieodpartą ochotę dowiedzenia się, czy forumowicz ARCHEDUX jest oficjalnym PR klubu C C AMBER ???

/ oto jego deklaracja, która mnie do takiego wnioskowania skłania /

Z całą pewnością mogę powiedzieć że nikt nie będzie zbyty i każdy w miarę możliwości otrzyma pomoc. Jak będzie jakiś problem podczas wystawy proszę mówić śmiało i postaramy się jakoś załagodzić niedogodności. )))

niestety ... mam jeszcze w pamięci tę jego wypowiedź, która w kontekście wyżej zacytowanej ... jest wątpliwej jakości zachętą dla wystawców ...

... przyjeżdżacie się dobrze bawić, spotkać ze znajomymi etc. czy po same nagrody? nowe puchary, torby żwirku bo się pewnie kończy, no i przede wszystkich po zapas karmy bo kot jeść coś musi. Rozumiem, ciekawosc ciekawością no ale.. moze i sam stracilem poczucie humoru. Wydaje mi się jednak że co niektorzy podbudowują wystawami swoje niespelnione ego. Reszte zostawiam bez komentarza...

8O 8O 8O

wiem, jak bardzo każda para rąk do pracy przy wystawie jest potrzebna, ale wizerunek klubu, jak i stosunek do wystawców - chyba powinien być utrzymany równiez na jakimś poziomie ...
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Wto lip 13, 2010 21:00 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

Zalecamy szczepienia przeciwko wściekliźnie.
Dla kociąt od 6 miesiąca szczepienia obowiązkowe.

Prezes CC Amber
Mariusz Kowaliński

Klub_Amber

Od: Nie maja 30, 2010 18:32

Post » Śro lip 14, 2010 6:44 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

Go!Go! pisze: mam nieodpartą ochotę dowiedzenia się, czy forumowicz ARCHEDUX jest oficjalnym PR klubu C C AMBER ???

Tez mnie to zastanawia, bo ten PR jest wątpliwej jakości... wręcz nazwałabym go działaniem szkodzącym wizerunkowi klubu.
W/w forumowicz jest słodki jak miód tylko w tym jednym wątku, swoimi postami w każdym innym stanowczo zniechęca do jakichkolwiek kontaktów :?
Zawsze miałam bardzo dobre zdanie o wystawach organizowanych przez CCA, chyba żadnej nie opuściłam, ale ta osoba o nicku na A skutecznie pracuje nad tym, żebym zmieniła zdanie ....
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Śro lip 14, 2010 7:54 Re: [Wystawa] SOPOT 7-8 SIERPNIA 2010

Nie mam zamiaru krakać tak jak wy. Powiedziałem co myślę o pewnych zachowaniach. A skąd je wziąłem? Otóż sami o tym mówicie między sobą. Przed sobą nie macie tajemnicy. Jak tylko ktoś jest hodowcą to usta się otwierają i często chyba niektórzy się zapominają co mówią. Znów jestem ten najgorszy :)))

A to co myślę jest moją prywatną opinią a nie stanowiskiem klubu. Klub nie ma z tym nic wspólnego. Również jeśli chodzi o wystawę o to każdy uzyska pomoc w miare mozliwosci.. nawet ty.. Go!Go! - ps. nick od zamiłowania do tańca?

Wyluzujcie się w końcu i uśmiechnijcie :):D
Ostatnio edytowano Śro lip 14, 2010 7:59 przez Archidvx, łącznie edytowano 1 raz

Archidvx

Od: Pon cze 28, 2010 6:29

[poprzednia][następna]