MRUCZKI pisze:Jak widać nie wszystkie pytania zasługują na odpowiedz,a tak swoja drogą to niemożliwe ,aby nie było kontroli weterynaryjnej.
Pozdrawiam
Możliwe , możliwe

Ale chyba trzeba zacząć od definicji " kontrola weterynaryjna "

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
MRUCZKI pisze:Jak widać nie wszystkie pytania zasługują na odpowiedz,a tak swoja drogą to niemożliwe ,aby nie było kontroli weterynaryjnej.
Pozdrawiam
Cameo pisze:wayless pisze:pytanie do organizatorow:
dlaczego nie bylo kontroli weterynaryjnej?
Takie rzeczy załatwia się na wystawach. Nie wiem czego oczekujesz w tym wątku....
Cameo pisze:Nie jestem hodowcą, wystawiam kastrata i nie chciałabym dostać klatki obok kogoś takiego...
DoBo pisze:Gratulacje dla 2 nowych DSM-ów Atki:!:
Dla Amigi i mojego ulubionego FilipaTo już kolejny kot domowy z DSM
Atka pisze:DoBo pisze:Gratulacje dla 2 nowych DSM-ów Atki:!:
Dla Amigi i mojego ulubionego FilipaTo już kolejny kot domowy z DSM
Dziękujemy, dziękujemy
Koty dostały w prezencie suuper drapak z tej okazji
Pozdrawiam
wayless pisze:MRUCZKI pisze:Jak widać nie wszystkie pytania zasługują na odpowiedz,a tak swoja drogą to niemożliwe ,aby nie było kontroli weterynaryjnej.
Pozdrawiam
w ramach przyzwoitosci nikt nawet nie sprawdzil chipow..
efektem bylo np. to, ze pewna hodowla jako jeden miot w klatce miala dwa...
ja nie jestem cerberem, zapytalam sie weta dlaczego nie chce zobaczyc kota, powiedzial, ze nie jest to potrzebne, poogladal sobie ksiazeczke i tyle. a panie wydajace kopertki na moja uwage o braku kontroli nic nie odpowiedzialy...
wayless pisze:
w ramach przyzwoitosci nikt nawet nie sprawdzil chipow..
efektem bylo np. to, ze pewna hodowla jako jeden miot w klatce miala dwa...
wayless pisze:w ramach przyzwoitosci nikt nawet nie sprawdzil chipow... efektem bylo np. to, ze pewna hodowla jako jeden miot w klatce miala dwa...
wayless pisze:ja nie jestem cerberem, zapytalam sie weta dlaczego nie chce zobaczyc kota, powiedzial, ze nie jest to potrzebne, poogladal sobie ksiazeczke i tyle (...)
Jak widać nie wszystkie pytania zasługują na odpowiedz
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 3 gości