Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
najmysia pisze:tajdzi, nie wiedziałam, że będziesz, a tak w ogóle to przez całą wystawę Cię nie widziałam, też dopiero jak odjeżdzałam to Cię zauważyłam, szkoda.
códowna to to samo co cudowna, tylko z błędem otrograficznym, niektórzy mają taką przypadość jak dysleksja
najmysia pisze:Nie znam tych, co ich jest dużo, znam osobę która napisała słowo "códowne", i tej konkretnie osoby dotyczyła moja wypowiedź. I wydaje mi się, że wiesz doskonale co miała na myśli pisząc to słowo, więc pytanie było zbędne.
Oberhexe pisze:Tak samo, jak powinniśmy się wszyscy domyślić, że "bezwartosciowy" to to samo, co bezcenny?
Figuletta pisze:Oberhexe pisze:Tak samo, jak powinniśmy się wszyscy domyślić, że "bezwartosciowy" to to samo, co bezcenny?
TakZ kontekstu wypowiedzi jasno to wynikało i np dla mnie było to tylko bardzo zabawne przejęzyczenie. Ktoś, kto wrócił z wystawy, zmęczony, ma prawo się pomylić, a Ty masz prawo zwrócić mu uwagę. Mozilla ma funkcje sprawdzania pisowni, a to forum ma Ciebie
![]()
Dziękujemy Ci Oberhexe, za Twoją czujność
Aha i jeszcze mała uwaga: jeśli chcesz zwracać uwagę co do pisowni forumowiczom, to zwracaj wszystkim (tak jak Mozilla), a nie tylko wybranym.
tajdzi pisze:najmysia => gościnnie(płacz, bo nie wiedziałam o show domowych...)
O-l-g-a => czy Twój kotek jest na którymś zdjęciu powyżej? jeżeli tak, to cozywiście prześlę...
edit => jak mogłm nie poznać Nicku wlaścicielki Kotki domowej, która wygrała tyle nagródUPS
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości