Wystawa Łódź 12-13 maj ( FIFe) - tytuł Zwycięzca Polski !!!

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon maja 14, 2007 12:32

tajdzi Ty wystawiałaś coś, czy tylko byłaś gościnnie?

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pon maja 14, 2007 12:33

tajdzi,
dzieki za zdjecia :D
przeslij mi wieksze foteczki Hermionki na mail, blagam
hodowla@bri-misie.pl
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Pon maja 14, 2007 12:39

najmysia => gościnnie :crying: (płacz, bo nie wiedziałam o show domowych...)

O-l-g-a => czy Twój kotek jest na którymś zdjęciu powyżej? jeżeli tak, to cozywiście prześlę...

edit => jak mogłm nie poznać Nicku wlaścicielki Kotki domowej, która wygrała tyle nagród ;) UPS :)
Ostatnio edytowano Pon maja 14, 2007 12:42 przez tajdzi, łącznie edytowano 1 raz
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon maja 14, 2007 12:40

najmysia pisze:tajdzi, nie wiedziałam, że będziesz, a tak w ogóle to przez całą wystawę Cię nie widziałam, też dopiero jak odjeżdzałam to Cię zauważyłam, szkoda.

códowna to to samo co cudowna, tylko z błędem otrograficznym, niektórzy mają taką przypadość jak dysleksja

To rada dla owych niektórych (strasznie ich dużo ostatnio): w ostatniej wersji Mozilli jest opcja sprawdzania pisowni.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pon maja 14, 2007 12:43

Nie znam tych, co ich jest dużo, znam osobę która napisała słowo "códowne", i tej konkretnie osoby dotyczyła moja wypowiedź. I wydaje mi się, że wiesz doskonale co miała na myśli pisząc to słowo, więc pytanie było zbędne.

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pon maja 14, 2007 12:52

najmysia pisze:Nie znam tych, co ich jest dużo, znam osobę która napisała słowo "códowne", i tej konkretnie osoby dotyczyła moja wypowiedź. I wydaje mi się, że wiesz doskonale co miała na myśli pisząc to słowo, więc pytanie było zbędne.

Tak samo, jak powinniśmy się wszyscy domyślić, że "bezwartosciowy" to to samo, co bezcenny?

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pon maja 14, 2007 12:56

:oops: :oops: :oops:
Oooo, na ostatnim zdjęciu załapałam sie z moim Andrutkiem.

Fantastyczne fotki tajdzi!!!

Ja też poproszę na mail fotki Andrutka, jeśli masz jeszcze jakieś inne.

Wraz z Andrutem serdecznie gratulujemy wszystkim zwycięzcom, szczególnie ślicznej Hermionce! Obrazek
Milva B
Obrazek
Nasze Koty: http://www.divine-cats.eu

milva b

Od: Czw mar 30, 2006 21:24

Post » Pon maja 14, 2007 12:59

możesz dać już spokuj?, wyjaśniłam przecież, błąd ortograficzny też trzeba wyjaśniać? :roll: czego się tu domyślać? Czy nie jest to czepianie się?

Rzucony przez zemnie temat został wyjaśniony i szybko zamknięty, proszę to uszanować.

Foxik

Od: Pon sty 22, 2007 19:49

Post » Pon maja 14, 2007 13:03

Oberhexe pisze:Tak samo, jak powinniśmy się wszyscy domyślić, że "bezwartosciowy" to to samo, co bezcenny?

Tak :D Z kontekstu wypowiedzi jasno to wynikało i np dla mnie było to tylko bardzo zabawne przejęzyczenie. Ktoś, kto wrócił z wystawy, zmęczony, ma prawo się pomylić, a Ty masz prawo zwrócić mu uwagę. Mozilla ma funkcje sprawdzania pisowni, a to forum ma Ciebie :)
Dziękujemy Ci Oberhexe, za Twoją czujność 8)

Aha i jeszcze mała uwaga: jeśli chcesz zwracać uwagę co do pisowni forumowiczom, to zwracaj wszystkim (tak jak Mozilla), a nie tylko wybranym.
Figuletta

Figuletta

Od: Nie maja 29, 2005 11:34

Post » Pon maja 14, 2007 13:09

Tajdzi byłaś? szkoda że nas nie znalazłaś ..... :? może następnym razem się odnajdziemy :wink:
świetne fotki :P
Ostatnio edytowano Pon maja 14, 2007 13:31 przez Foxik, łącznie edytowano 1 raz

Foxik

Post » Pon maja 14, 2007 13:12

Figuletta pisze:
Oberhexe pisze:Tak samo, jak powinniśmy się wszyscy domyślić, że "bezwartosciowy" to to samo, co bezcenny?

Tak :D Z kontekstu wypowiedzi jasno to wynikało i np dla mnie było to tylko bardzo zabawne przejęzyczenie. Ktoś, kto wrócił z wystawy, zmęczony, ma prawo się pomylić, a Ty masz prawo zwrócić mu uwagę. Mozilla ma funkcje sprawdzania pisowni, a to forum ma Ciebie :)
Dziękujemy Ci Oberhexe, za Twoją czujność 8)

Aha i jeszcze mała uwaga: jeśli chcesz zwracać uwagę co do pisowni forumowiczom, to zwracaj wszystkim (tak jak Mozilla), a nie tylko wybranym.

Jestem za, bo jak już ktoś zwróci uwagę ta następnym razem wiem jak napisać :wink: i wcale się nie obrażam jestem wdzięczna

Foxik

Post » Pon maja 14, 2007 14:41

tajdzi pisze:najmysia => gościnnie :crying: (płacz, bo nie wiedziałam o show domowych...)

O-l-g-a => czy Twój kotek jest na którymś zdjęciu powyżej? jeżeli tak, to cozywiście prześlę...

edit => jak mogłm nie poznać Nicku wlaścicielki Kotki domowej, która wygrała tyle nagród ;) UPS :)

hi, hi ,hi
jestesmy juz tyle na miau,
bylam pewna, ze wiesz czyja jest Hermionka :lol:
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Pon maja 14, 2007 15:14

Wielkie uznanie i gratulacje dla organizatorow wystawy !!!
Wystawa zrobiona z "JAJEM" oby takich wystaw wiecej ( stroje ludowe,wystroj klatek i sali ). Organizacja wystawy jak i samego BIS bardzo dobra. Szkoda tylko ze sama wystawa w obydwa dni tak dlugo trwala, ale moze to dlatego ze duzo sie dzialo na wystawie w obydwa dni ( show DOM,RUS,BUR i tort z okazji dzialalnosci FPL ).
Sala wystawowa to strzal w 10 a nawet powiem wiecej w 100. I mimo ze moze osoby na wozkach czy o kulach mialy problem z wejsciem do sali wystawowej to i tak lokalizacja wystawy bije o glowe ta na ul. Polnocnej.
Nawet dojazd z Łodzi nie byl trudny i dlugi ( nie odczulo sie roznicy w dojechaniu na miejsce wystawy ). Miejsc parkingowych sporo.
Jedyne do czego bym sie przyczepila to jedzenie ( niesmaczne, fatalne ).
Zarowno punkt kolo WC jak i grill na powietrzu. Trzeba to poprawic.
Proponuje tez wstawic automat z kawa taki jaki byl na ul.Polnocnej to jedyna dobra rzecz jaka byla w tamtym miejscu.

Jeszcze raz gratulacje za dobra robote i mam nadzieje ze nastepna wystawa w Łodzi bedzie rownie udana co ta !!!!.
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Pon maja 14, 2007 15:52

Wystawa super, nagrody też :ok:
Mam nadzieję ze z niektórymi osobami zobaczę się w Krakowie :wink:

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Pon maja 14, 2007 16:53

żeby zamknąć rozmyślania na temat nagród za przygotowanie dekoracji klatek i wystawców do FOLK SHOW , to powiem tak :
Przede wszystkim w imieniu organizatorów dziękuję niezmiernie wszystkim z ogromnym poczuciem humoru i wyluzowania za wspaniałe przygotowanie klatek ( niektóre dekoracje były bardzo sumiennie wykonane ) oraz za stroje ludowe. Myślę, że bawiliście się naprawdę dobrze.
A teraz nagrody - wstępnie przygotowane były dwie tylko nagrody - puchary folk show dla najlepiej udekorowanej klatki i dla najlepiej wystrojonego wystawcy + upominki.
Przygotowanie się wystawców jednak przeszło oczekiwania organizatorów i szanowna komisja :D złożona z fotografa, plastyka, grafika i architekta ( czyli profesjonalna komisja ) nie mogła poprzestać na dwóch tylko wygranych, więc ostatecznie przyznanych zostało 6 nagród - 2 za strój i 4 za wystrój klatki. Obydwa puchary + torba LOT'u i parasol powędrowały dla wystrojonych , bo uznałam , że trzeba wiele odwagi aby wystąpić w takim stroju na kociej wystawie i paradować w nim cały dzień. Za wystrój wystawcy otrzymali tomik wierszy Franciszka Klimka - Kociarza Roku 2006, 1 miejsce- zegar ścienny, a 3 pozostałe ręcznie malowane kubki, dodatkowo gadżety ufundowane przez LOT. Jeszcze raz dziękuję i gratuluję wygranym.
Ave

[poprzednia][następna]