Oberhexe pisze:Mnie również dziwi, że sędzia, który powinien znać przepisy wystawowe, ocenił ten miot i go nominował.
ocenil go w jakies klasie po za FIFe, organizator ma prawo do stosowania wlasnych klas.
Klasami dodatkowymi sa np mioty i weterani.
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Oberhexe pisze:Mnie również dziwi, że sędzia, który powinien znać przepisy wystawowe, ocenił ten miot i go nominował.
lrafal pisze:Oberhexe pisze:Mnie również dziwi, że sędzia, który powinien znać przepisy wystawowe, ocenił ten miot i go nominował.
ocenil go w jakies klasie po za FIFe, organizator ma prawo do stosowania wlasnych klas. Klasami dodatkowymi sa np mioty i weterani.
Oberhexe pisze:Czyli rozumiem, że do października można sobie wystawiać w klasie 15 co się chce, z rodowodem, bez rodowodu - do wyboru? Byle cztery łapy miało i miauczało?
lrafal pisze:Oberhexe pisze:Czyli rozumiem, że do października można sobie wystawiać w klasie 15 co się chce, z rodowodem, bez rodowodu - do wyboru? Byle cztery łapy miało i miauczało?
czytalas ta uchwale ?
lrafal pisze:Oberhexe pisze:Czyli rozumiem, że do października można sobie wystawiać w klasie 15 co się chce, z rodowodem, bez rodowodu - do wyboru? Byle cztery łapy miało i miauczało?
czytalas ta uchwale ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości