gocha1p pisze:to nie będą pokazywać kotów tylko tą tablicę ??
dziewczyno.... dla wystawców, TO jedna z ważniejszych rzeczy na wystawie TA TABLICA

Koty będą pewnie pokazywać w przerwach miedzy ocenami
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
gocha1p pisze:e to po co mi tablica mogę ją śledzić na "Screen preview" bardziej mi zależy na kotach niż jakiś cyferkach . Witek tak właśnie myślałam, że skoro przekaz video to widzę koty i halę a nie tablice....
malgosia_07 pisze:gocha1p pisze:e to po co mi tablica mogę ją śledzić na "Screen preview" bardziej mi zależy na kotach niż jakiś cyferkach . Witek tak właśnie myślałam, że skoro przekaz video to widzę koty i halę a nie tablice....
Dla ciebie to tylko pokaz... a dla nas to COŚ więcej.
A teraz możesz sobie patrzeć, pokazują koteczki
gocha1p pisze:malgosia_07 pisze:gocha1p pisze:e to po co mi tablica mogę ją śledzić na "Screen preview" bardziej mi zależy na kotach niż jakiś cyferkach . Witek tak właśnie myślałam, że skoro przekaz video to widzę koty i halę a nie tablice....
też jestem hodowcą i dla mnie ważniejsze niż ta tablica są koty!! chciałabym zobaczyć jak są porównywane i oceniane.
Ten link domaga sie ode mnie hasla autoryzacyjnegoWitek Nowak pisze:http://ww2014.catshow.eu/index.php?nom=11
gocha1p pisze:malgosia_07 pisze:gocha1p pisze:e to po co mi tablica mogę ją śledzić na "Screen preview" bardziej mi zależy na kotach niż jakiś cyferkach . Witek tak właśnie myślałam, że skoro przekaz video to widzę koty i halę a nie tablice....
też jestem hodowcą i dla mnie ważniejsze niż ta tablica są koty!! chciałabym zobaczyć jak są porównywane i oceniane.
malgosia_07 pisze:gocha1p pisze:malgosia_07 pisze:gocha1p pisze:e to po co mi tablica mogę ją śledzić na "Screen preview" bardziej mi zależy na kotach niż jakiś cyferkach . Witek tak właśnie myślałam, że skoro przekaz video to widzę koty i halę a nie tablice....
.... chyba sobie żartujesz z TYM oglądaniem na YouTube porównania i oceniania ??
Go!Go! pisze:malgosia_07 pisze:gocha1p pisze:malgosia_07 pisze:gocha1p pisze:e to po co mi tablica mogę ją śledzić na "Screen preview" bardziej mi zależy na kotach niż jakiś cyferkach . Witek tak właśnie myślałam, że skoro przekaz video to widzę koty i halę a nie tablice....
.... chyba sobie żartujesz z TYM oglądaniem na YouTube porównania i oceniania ??
sądzę, że >>nie żartuje<<
to ~~różnica pokoleń~~ i podejścia ... // do tego co się chce zobaczyć, ile się widzi i jaką wiedzę chce się mieć ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości