[WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pt mar 25, 2011 16:51 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

Go!Go! pisze:anulko111 - sunshain patrzy mi na ręce, sprawdza każde opakowanie w kosmetyczce wystawowej, czyta etykietki, wciąga nosem, nawet jeden preparat z bidonu z napisem ''UNIGRUNT'' zacnej firmy do własnego dzioba 8O pchała 8O ... aby organoleptycznie sprawdzić w czym kota pierę ...
bo o tym, że zgodnie z przesłaniem z forum - używam LUDWIKA (lawendowy do białego) to chyba się nawet pochwaliła publicznie !
i kobita myśli, że ... ona za mną ładu dojdzie :ryk: ...

a teraz ją na plądrowanie naszło i macanie mnie :roll: ...

:evil: nie ma w niej odrobiny wiary w HOKUS POKUS czarownicy :evil:

po pierwsze sama próbowałaś pierwsza :roll: więc ubaw nie na miejscu
po drugie ludwik znany nie od dziś i w wielu salonach dla zwierząt w ramach oszczędności stosowany (a potem pancia płaci bo mysli w jakich to cudownych kosmetykach jej kochane maleństwo było kąpane :ryk: ) ... więc nie wiem skąd ten entuzjazm - znam ale nie stosuje
co do tego, że lubisz mieć kosmetyki w dziwnych pojemnikach to Twoja sprawa (pamiętaj, że powiedziałam znajdzie się taki naiwny co kiedyś wykąpie kota w jakimś unigruncie czy spleśniałym gerberku z indyka - a skąd taki pomysł bo widziałem, bo mi powiedziano, że .......) ja wywalam na wystawie na wierzch co mam w kociej kosmetyczce i zero problemu czytaj tajemnicy z tego nie robię - zresztą jak ktoś chce to wlezie na kocieforum.pl w dział pielęgnacji i tam od grubo roku albo i więcej pisze co kto i jak stosuje
co do ludwika to chyba mnie ze swoją ulubienica znad morza pomyliłaś ... za dużo podejrzeń, za dużo tematów i miesza się oj miesza
a tak swoją drogą poczepiaj się innych

edit: i jak piszesz to pisz prawdę
Ostatnio edytowano Pt mar 25, 2011 22:19 przez sunshain, łącznie edytowano 1 raz
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Pt mar 25, 2011 17:47 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

:ryk: Pisalam na miau w swoim watku ,ze moj kot swego czasu upral swoj tlusty ogon w wodzie z ludwikiem ,bo planowalam myc podlogi ,a woda sie przelala......na podstawiony ogon-zaswiadczam ,ze ogon dopral sie wtedy slicznie i ludwik kotu nie zaszkodzil :lol:
Zaszkodzilam ogonkowi ja-bo go pracowicie wyczesalam na mokro :twisted: .....wskutek czego zyskal ksywe szczurzego ogonka-tak ,ze nic mnie nie zadziwi.

A teraz wybieram sie na wystawe i moim osiagnieciem bedzie wypranie kota 8)

Innych kosmetykow nie posiadam :oops: ,ale wezme kosmetyczke z kotami namalowanymi ....na wypadek ,jakby ktos nie mogl wytrzymac z potrzeby przeszukania-chyba schowam w niej cukierki dla potrzebujacego ;)

A Go!Go! planuje trzymac sie jak cienia i bede bronic wlasna piersia :wink:
Aparat od brata juz podebralam ;) ....wiec sfoce pewnego egzotyka na pewno :lol: i co sie nawinie pod obiektyw 8)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pt mar 25, 2011 21:57 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

BLUEPARADISE pisze:Wbrew pozorom numerowanie klatek to nie takie proste zajęcie, na początku trzeba uwzglednić wszystkie prośby, gdzie często okazuje się że Pani X chce klatke obok Pani Y a Pani Y stanowczo nie chce klatki obok Pani X-i juz pojawia sie pierwszy problem. Nastepnie, gdy juz jest wszystko ustawione,okazuje się że w prośbach MCO jest obok SPH czego wcześniej nie zauważyliśmy i umieściliśmy klatki przy drzwiach więc znowu zmiana bo przecież nie możemy pozwolic żeby SPH przewiało. Na koniec zagladamy do dodatku, w którym są jeszcze dwa koty tego samego hodowcy więc znowu kombinacja bo przecież musi mieć wszyskie koty obok siebie.
A rano przyjeżdżają hodowcy i znowu zaczyna się jazda bo jak udowonić komuś, że nie napisał że chce mieć obok kogoś klatkę a jej nie ma....

Cieszę się na Jaworzno i taki szczególik nie popsuje mi tej radości :ok:

Ja też sie ciesze tylko boję że jadac z 3 kotami moze sie okazac ze kazdego mam gdzie indziej ??? :roll:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Pt mar 25, 2011 22:20 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

Czy wie ktoś w jakiej cenie będą bilety dla zwiedzających?

sboja

Od: Pt cze 04, 2010 21:22

Post » Sob mar 26, 2011 9:26 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

sunshain pisze:kilku wkurwionych wystawców

8O Nerwy nerwami, ale trzymajmy się netykiety. :roll:
Obrazek

kicikici_miau

Od: Pt sie 04, 2006 20:19

Post » Sob mar 26, 2011 10:43 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

sylwiah2 pisze:
BLUEPARADISE pisze:Wbrew pozorom numerowanie klatek to nie takie proste zajęcie, na początku trzeba uwzglednić wszystkie prośby, gdzie często okazuje się że Pani X chce klatke obok Pani Y a Pani Y stanowczo nie chce klatki obok Pani X-i juz pojawia sie pierwszy problem. Nastepnie, gdy juz jest wszystko ustawione,okazuje się że w prośbach MCO jest obok SPH czego wcześniej nie zauważyliśmy i umieściliśmy klatki przy drzwiach więc znowu zmiana bo przecież nie możemy pozwolic żeby SPH przewiało. Na koniec zagladamy do dodatku, w którym są jeszcze dwa koty tego samego hodowcy więc znowu kombinacja bo przecież musi mieć wszyskie koty obok siebie.
A rano przyjeżdżają hodowcy i znowu zaczyna się jazda bo jak udowonić komuś, że nie napisał że chce mieć obok kogoś klatkę a jej nie ma....

Cieszę się na Jaworzno i taki szczególik nie popsuje mi tej radości :ok:

Ja też sie ciesze tylko boję że jadac z 3 kotami moze sie okazac ze kazdego mam gdzie indziej ??? :roll:
w razie czego chetnie bede trzymac na kolanach jakiegos sibka :P :1luvu:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob mar 26, 2011 13:00 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

Klatki zajmuje się pierwszego dnia na dwa dni czy i w niedzielę trzeba będzie sobie szukać wolnego lokum dla kota :?
Obrazek

karolcia_nfo

Od: Nie paź 10, 2010 20:33

Post » Sob mar 26, 2011 13:59 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

karolcia_nfo pisze:Klatki zajmuje się pierwszego dnia na dwa dni czy i w niedzielę trzeba będzie sobie szukać wolnego lokum dla kota :?

Karolciu, klatkę zajmujesz na dwa dni, zostawiamy ustrojoną i wracamy do niej w niedzielę.
Obrazek

kociolubka

Od: Śro paź 08, 2008 13:50

Post » Sob mar 26, 2011 14:41 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

kociolubka pisze:
karolcia_nfo pisze:Klatki zajmuje się pierwszego dnia na dwa dni czy i w niedzielę trzeba będzie sobie szukać wolnego lokum dla kota :?

Karolciu, klatkę zajmujesz na dwa dni, zostawiamy ustrojoną i wracamy do niej w niedzielę.

Dziękuję :)
Obrazek

karolcia_nfo

Od: Nie paź 10, 2010 20:33

Post » Sob mar 26, 2011 15:36 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

kicikici_miau pisze:
sunshain pisze:kilku wkurwionych wystawców

8O Nerwy nerwami, ale trzymajmy się netykiety. :roll:

nie takie słowa tu padały i jakoś dało się przeżyć
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Sob mar 26, 2011 19:04 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

Wystawa kotów-wystawiamy koty, cieszymy się, pijemy zdrowie znajomych kotów i ich właścicieli, spotykamy się ze znajomymi, poznajemy kolejne fajne osoby, obkupujemy się na stoiskach (jak się da)...

Czy klatka jest tu, czy tam, jaka różnica (ważne żeby w zimie nie wiało, nie padało na głowę, jak komuś gorąco w lecie to niech nie jeździ). Czy mam jej szukać na rozpisce, czy znaleźć samemu, jaka różnica? Czy będzie koło Pani X czy Pana Y, jaka różnica i tak się kiedyś poznamy i super jest...

Nie wiem czy wystawy są po to by szukać dziury w całym, bo tak to zaczyna wyglądać.Rozliczać, wyliczać, krytykować, przytaczać...przeinaczać...Jak nie chcę nie jadę i nie trąbie czemu, dlaczego, po co, ojeeeejjj...

dźinx

Od: Śro lut 10, 2010 21:24

Post » Sob mar 26, 2011 21:32 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

dźinx to chyba troszkę nie tak :wink: mnie to obojętne gdzie koło kogo będę...ważne abym płacąc za wystawę mogła je wsadzić do podwójnej klatki.
Jadać z 3 czy 2 kotami nie bede brala 3 firanek,6 misek itd...
Jak pilnowac koty ? majac kazdego gdzie indziej?
Myślę że gdybys byla w takiej sytuacji tez bys chciala miec pod wszystko pod kontrolą.

Czy mozna sie zwrocic do organizatora i rezerwację podwójnej klatki dla 2 kotów?
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Sob mar 26, 2011 21:40 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

sylwiah2 pisze:Czy mozna sie zwrocic do organizatora i rezerwację podwójnej klatki dla 2 kotów?

w czwartek napisałam pw do Bella Candi z pytaniem o numerowanie klatek. widzę, że wiadomość dostarczona, ale odpowiedzi brak.
Izabela
Obrazek

Marcepan

Od: Śro lip 11, 2007 15:22

Post » Nie mar 27, 2011 12:55 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

Marcepan pisze:
sylwiah2 pisze:Czy mozna sie zwrocic do organizatora i rezerwację podwójnej klatki dla 2 kotów?

w czwartek napisałam pw do Bella Candi z pytaniem o numerowanie klatek. widzę, że wiadomość dostarczona, ale odpowiedzi brak.

...standard,

chcesz maila? ;>

brgds,
Obrazek

wayless

Od: Śro kwi 16, 2008 22:25

Post » Nie mar 27, 2011 14:19 Re: [WYSTAWA] 2-3 kwietnia 2011 - Jaworzno (ŚKMKR)

:mrgreen: Ja pitolę to moja PIERWSZA WYSTAWA... 8O posting.php?mode=reply&f=10&t=122767#

kubelek2006

Od: Pon mar 21, 2011 9:34

[poprzednia][następna]