WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderator: DoBo

Post » Pon mar 04, 2013 21:32 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

magicmaggie pisze:Nie ma wystaw idealnych, ZAWSZE można się czegoś czepiać.
Cieszmy się, że te wystawy są, bo wiele z nich mimo "zaklepanych" terminów wcześniej, nie odbywa się.
Nie jestem z tego klubu, ale doskonale wiem, że nie jest prosto zorganizować wystawę, nie zawsze mamy idealne warunki, ale nie przesadzajmy, nie było tragedii, ja nie spotkałam się z nieprzyjemną atmosferą - pamiętajcie, że atmosferę tworzymy sami....

tylko jakbyś nie zauważyła to nikt atmosfery się nie czepia tylko całkiem czego innego - pomieszczenia sędziowania... A jeśli chodzi o miejsce to o ile dobrze pamiętam to w zeszłym roku ten klub organizował wystawę w Wałbrzychu i tak wszystko było super jak dla mnie. :ok:

gocha1p

Od: Czw lut 17, 2011 14:17

Post » Pon mar 04, 2013 21:48 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

Oj, tam oj tam, nie przesadzajcie !

Ja uwielbiam wystawy tego Klubu, i jest to chyba jedyny klub w Pl na ktorego wystawy wiernie jezdze :)
Dawno nie widzialam tylu pieknych Sibow, spotkalam wielu znajomych, nie przeszkadzala mi ciasnota choc biegalam z 3 kotami + jeszcze Special.
Chyba naprawde nam sie w glowach przewraca.
Nie zauwazylam negatywnych emocji miedzy wystawcami.

I jeszcze...wielkie podziekowania dla sekretariatu za ekspresowana zmiane koloru mojej kotce ! :D
Podziekowania takze dla organizatorow ! Aneta mimo zmeczenia ,to wulkan energii !

Do zobaczenia na kolejnej wystawie czy to w duzej hali czy ciasnej - bedziemy.
Na kazdej wystawie, sklad sedziowski taki jak mi odpowiada, organizacja takze.
Na szczescie mamy tyle wystaw ze kazdy moze jechac tam gdzie mu odpowiada :ok:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Wto mar 05, 2013 13:56 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

wistra pisze:I serio, ustawianie sektorów w literę E wcale nie było przemyslane.
Obrazek

A co mają powiedzieć dwie osoby z dolnego lewego rogu, którym organizator rozsunął klatki na odległość ok. 60-70cm między rogami upierając się, że TO jest przejście dla wystawców. Dodam, że obie klatki po obu stronach były akurat podwójne, więc 4 wystawców tłoczyło się w tym miejscu i co chwilę słyszało pretensje wielu wystawców (niektórzy rozumieli naszą sytuację i prezentowali pełne zrozumienie), że przejść się nie da. No bo jak się ma dać ?! Mieliśmy stać przyklejeni do klatek, aby wystawcy mogli sobie (ciągłym niemal strumieniem !) wygodnie przejść ? 4 krzesełka ustawione przed klatkami nie dawały ani milimetra ruchu nawet dla nas ! Przechodzący trącali co chwila klatki, wylewali wodę z miseczek, koty się stresowały nie mniej niż my - TO JEST NORMALNE ?! A organizatorzy rozkładają ręce, bo co oni mogą zrobić ? Jasne, spieprzyli sprawę i my sobie teraz radźmy ! Kiedy prosiliśmy, aby rozsunąć klatki bardziej w kierunku ciągu, po którym chodzą oglądający to nie, nie, nie... bo gdzie oni będą chodzić ?... A my to co, do jasnej anielki ? A koty ??! Tu chyba koty są najważniejsze, tymczasem zaserwowano nam najbardziej koszmarne warunki przez te dwa dni, jakie można sobie dla kotów wyobrazić. To nie kwestia ringu, na którym przebywa się przez ograniczony czas, tu chodziło o 10 godz. każdego dnia w takich warunkach !
Wkurwieni na organizatora w końcu rozsunęliśmy nasze klatki wbrew zakazowi - odstęp między rogami na ok. 130-140cm dał nam wreszcie jakąś przestrzeń.
Ale i tak zdarzały się tak kuriozalne sytuacje, jak śpiesząca się "niemała" pani z kotem na ring, która zażądała przejścia NATYCHMIAST ! bo ona się śpieszy - a wystawczyni w jednego rogu klatki, która akurat się pakowała z kotem będąc w kucki, nie mogąc wstać szybko została tak popchnięta, że niemal wleciała pod klatkę.... :/

Manu

Od: Czw sie 19, 2004 23:00

Post » Wto mar 05, 2013 14:39 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

drodzy Wystawcy, Hodowcy

serdecznie dziękuję w imieniu CCW za spędzony z nami weekend. Przepraszamy za niedociągnięcia tu i ówdzie, ale mamy nadzieję że plusy przesłonią minusy :ok: :kotek:

we wrześniu mamy nadzieję zaprosić Was do Głogowa gdzie powita Was hala o wielkosci 2400 m2
i mamy nadzieję, że niewielka grupka tych na "nie" z powodu małej odległości ringu od sali głównej w Brzegu, nie będzie tym razem utyskiwać, że organizator nie zapewnił wrotek lub hulajnogi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale tak na poważnie, to cieszę się, że przyjechaliście do nas i gratuluję wszystkim BOBusiom i BISkom :ok: :ok:
gratuluję certyfikatów i wyróżnień :1luvu:

do zobaczenia we wrześniu w Głogowie :piwa: :piwa:

za rok kochani hodowcy SIBKÓW mam nadzieję, że spełni się moje i Wasze marzenie o BIS BREED SIB :1luvu: :1luvu: liczymy na Was

już teraz szykujcie footerka :ok:

z kocim pozdrowieniem
Aneta Makowska
almathea
http://www.almathea.com.pl
smoke & solid & cameo persian cattery
FIFe & CFA registered

almathea

Od: Pt kwi 29, 2005 8:25

Post » Wto mar 05, 2013 19:46 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

Na nas możesz liczyc ! :ok:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Wto mar 05, 2013 20:03 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

almathea pisze:drodzy Wystawcy, Hodowcy

serdecznie dziękuję w imieniu CCW za spędzony z nami weekend. Przepraszamy za niedociągnięcia tu i ówdzie, ale mamy nadzieję że plusy przesłonią minusy :ok: :kotek:

we wrześniu mamy nadzieję zaprosić Was do Głogowa gdzie powita Was hala o wielkosci 2400 m2
i mamy nadzieję, że niewielka grupka tych na "nie" z powodu małej odległości ringu od sali głównej w Brzegu, nie będzie tym razem utyskiwać, że organizator nie zapewnił wrotek lub hulajnogi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale tak na poważnie, to cieszę się, że przyjechaliście do nas i gratuluję wszystkim BOBusiom i BISkom :ok: :ok:
gratuluję certyfikatów i wyróżnień :1luvu:

do zobaczenia we wrześniu w Głogowie :piwa: :piwa:

za rok kochani hodowcy SIBKÓW mam nadzieję, że spełni się moje i Wasze marzenie o BIS BREED SIB :1luvu: :1luvu: liczymy na Was

już teraz szykujcie footerka :ok:

z kocim pozdrowieniem
Aneta Makowska

OMG :mrgreen:
Nie wiem co napisać - bardzo się cieszę :D
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Wto mar 05, 2013 21:38 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

Jeśli ktoś chciałby zobaczyć 46 zdjęć z niedzieli, to zapraszam na http://unavoce.pl/gal-brzeg2013.aspx.
Obrazek

fraktalka

Od: Pon gru 20, 2010 20:34

Post » Śro mar 06, 2013 11:40 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Post » Śro mar 06, 2013 17:30 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

vivien,

Czy można "ukraść" fotkę swojego kociska?
"Common sense is not so common" - Voltaire, Dictionnaire Philosophique (1764)

Obrazek

misiol

Od: Wto maja 15, 2012 9:33

Post » Śro mar 06, 2013 17:55 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

Ależ oczywiście :)
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Post » Śro mar 06, 2013 18:36 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

wrześniowa wystawa w moim mieście???? eeekstra :))))))) !!!!

suleda

Od: Śro mar 28, 2007 18:38

Post » Śro mar 06, 2013 18:59 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

Fajne fotki ale mało .. :oops:
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Od: Śro wrz 12, 2007 18:39

Post » Śro mar 06, 2013 19:18 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

spinoo pisze:Fajne fotki ale mało .. :oops:

spinoo sam byłeś z aparatem - teraz ty pokaż co uchwyciłeś ;)
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Post » Śro mar 06, 2013 19:41 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

misiol pisze:vivien,

Czy można "ukraść" fotkę swojego kociska?
[quote="misiol"]vivien,

W związku z przyzwoleniem, też podkradnę zdjęcie mojego kotka :-)
Hodowla kotów burmańskich Elsze*Pl

elfi

Od: Śro lut 15, 2006 19:35

Post » Czw mar 07, 2013 11:14 Re: WYSTAWA CCW/BRZEG 2/3 MARCA 2013

Krabrika zaprasza na film, jak to w Brzegu było http://www.krabrika.pl/aktualnosci.html

Dobrej zabawy i miłego ogladania :)

magaa

Od: Czw kwi 30, 2009 15:50

[poprzednia][następna]